Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna nem találok töbet. De ha leírod, melyik kábelben nem vagy biztos, szívesen lefotózom, vagy kisilabizálom, merre mehet....
Én is átnéztem a fotóimat, de sajnos nincs olyan ahol látszódna a kábelezés. De ha másnak sem lesz jó fotók róla akkor jövő héten lefotózgatom, s felteszem. A héten sajnos már nem leszek itthon.

Más:
Képzeljétek kiállították az 535-ösömet.
14.én színházban voltunk a Városunk művelődési házában, s előadás ellőt mindig megnézzük az aulában lévő fotó kiállítást.
S az egyik kép ismerős volt Beána. Én is oda mentem. S lőn csoda a mi motorunk fotója volt a képen. Kb 1-m-es nagyságba kinagyítva. Nagyon szép hangulatos a kép. Zöld, bokros, háttérrel egyedül áll a motor. A kép címe: Yamaha Virágó
A legszebb, hogy nem ismertük fel a helyszínt. Nem tudjuk, hogy hol voltunk akkor. Vagy is hol kapták le a mocit.
Azóta keressük a fotóst. Mivel meg szeretnénk szerezni tőle ezt a képet.
Ez a bal oldal, hátha segít.

Aztán egyéb képek.
Mindjárt keresek még képet a kábelekről is.
A gáz bowden a villa alatt fut, és a fékcső is. Ezzel nekem is gondom volt, amikor szétszerelés után kívül futtattam a gázbowdent, mert ha jobbra fordítottam a kormányt, megfeszült a bowden, és automatikusan gázt adott.
Sziasztok fórum társak !
Az után érdeklődnék, hogy nincs-e v.kinek szüksége Yamaha Virago 125-250-hez való hátsó lánckerékre, mert megmaradt egy origi csomagolású a motor eladása után? Írjatok ide a fórumra, ha valakit érdekel, vagy a ketnyul@gmail.com-ra. Dobok fel róla egy-két képet is! Köszi mindenkinek ! Ja és kitartás: Január,február és itt a nyár !
km ora bowden, hol fut a vazon pontosan, a kabel kotteg ami a fenyszoroba megy, par kep jo lenne a fenyszoro kornyekerol, neten nem talaltam egyetlen kozeli kepet se amin kivehetoek ezzek, amit meg en csinaltam ugyszinten rossz minosegunek sikeredtek, koszonom a segitseget!
Lám, lám mire nem jó a nett!
Mire vagy kíváncsi? Melyik kötegre, és bowdenre?
Tudom Brumeszkosz, de azert koszonom
Az enyém már Mátészalkán van az új tulajnál!
Tiszteletem mindenkinek, lassan befejeztem a gépnek az összeszerelését, kormanycsapágy a helyen, a kormány is, a telszkópok is, gyönyörüen kijött az uj festés is a tankon meg az első sárvédőn, visszont a bowndenekkel meg a köteg kábelel ami az első lámpába fut nem vagyok kibékülve, v.ki akinek a közelében van a gép es van pár perce, nem csinálna nekem pár képet a kábelek es bowdenek elhejezkedéserről? 2 honapja bontottam le az elejét és már nem emlekszem pontosan, hogy mi hogy is volt, csinátam képet szétszedéskor de rossz minőségünek sikeredett, köszönöm
Hello!

Azt szeretném megtudni, hogy az 535 virago hátso sárvédője talál a 250 virágora ?
Ha nem, akkor nagyon sokat kell alakittani rajta, hogy kompatibilis legyen ?
A válaszokat köszönöm előre is :)
Természetesen, első- hátsó fogaskerék gyári méretben, és a lánc.
A láncot lengővilla kiszedése nélkül le lehet cserélni.
üdv: zöldi

mailem az adatlapon, azt egész nap nézem
Szia! nekem xv125s 99-es viragom van7000km van benne,gondolom ehez jó.mit takar a lánc szett? lánc+első hátso fogaskerék?várom válaszod üdv Zoli
Szia Zsolti,
Kb így volt ahogy leírtad. Előtte elmentem a Worker be is. Amit kinéztem természetesen nem volt méretben. Aztán nyitás előtt 5 perccel a SHOX nál voltam . Kb 30 méteres sor előttem. Mire felértem az akciósok már lenyúlva. Páran beszélték, hogy negyedszerre sikerült elkapniuk az akciós terméket. Végül is vettem de nagyon meglepő volt, hogy M es fejeszerkezetemre az egyes tipusokból M vagy L vagy XS volt a megfelelő méret. Az XS -t vettem meg de tanulság, hogy próbálni kell.
Én még szerencsére nem szedtem szét (teleszkóp szimmering csere előtt állok), így szinte minden nap tudok motorozni.
offos téma, de tanulságos:
Beadta a kombikazánom az kulcsot. Se fűtés, se melegvíz. A felhívott szerelők egyből rávágták, hogy panelhiba. Cserélni kell, az ára 40 ezer + munkadíj + kiszállás. Aztán a Neten utánanéztem a hibajelenségnek és egy fórumon rátaláltam. A végeredmény, hogy kiszereltem a panelt és elvittem egy volt kollegámnak és kicserélt rajta egy 150 Ft-os kondenzátort. És tökéletes lett!
Ma délelőtt olyan jó idő volt, hogy gyorsan visszaraktam a leszedett alkatrészeket és csaptam egy jó kis kört
Szia Tibor!
Írtam imélt.
És azt ki mondta,hogy"ez az srácok, először a lámpát"?
Ajjaj! Magamat kell helyesbíteni,mert rosszul idéztem az előbb."Isten mondá lőn világosság",és megteremté a villanyszerelőt.
Üdv mindenkinek!
Isten mondá "lőn fény" ,és megteremté a villanyszerelőt!
Különben a Blackiexé lehet jól mükszik a Tiedbe meg lehet már belenyúltak.