Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkit szívből üdvözlök,most regisztráltam az oldalra.Remélem sok hasznos infó fog gazdát cserélni rajtam keresztül is.
Remélem hamarosan olyan szép idő lesz,mint tegnap,és akkor lehet menni ,és falni a kilómétereket!
Boldog újévet kívánok mindenkinek Heni57 gratulálok a sikeres regisztrációhóz remélem majd gurulunk együtt valamelyik virágós találkozóra mert én kiskunhalasi vagyok (20 km mindössz.)
A jófogást azért eltaláltad.
Hát nem :) Inkább még jobban bele bonyolódtam.
Csak nem akarsz kijönni ebből .
Üdv mindenkinek. Igen, a: jó fogásos: motorra gondoltam.
Boldog új évet kívánok minden kedves fórum és márkatársamnak ! Ma több mint három hónap után beindítottam a motort, kellemes volt Baranyában az idő, motoroztam pár kilométert, nagyon jól esett. Remélem ebben az évben nemcsak Magyarország teljesít jobban, hanem az időjárás is, és pár / egy ! / hónap múlva kezdődik a motoros szezon ! Mindenkinek olcsó benzint és szép időt kívánok !
Nem a haszukra ütöttek.
Gondoltam, hogy a virago.ro oldalon szereplő adatokat a hasukra ütöttek és úgy írták be. Én erre a népítéletes dologra találtam, igaz nem olvastam el, csak a dátumot. Ezért is írtam, a második hsz-ban, hogy ha lehet hinni neki. De aki kérdezte ezt az biztos ilyen hírdetést találhatott. http://www.jofogas.hu/bekes/El...
Hali. A párom is hasonló megállapitásra jutott.
Üdv neked! Ha ebben az ütemben haladsz a motorvásárlással, jövő karácsonyra már 2200-as vasad lesz!
Sziasztok.Miután megvettem november elején a 250-es virágót elkezdtem keresgélni a neten,és akkor találtam meg a virágó.ro oldalt.Tökéletesen benne van minden ami kell az általános használathoz.Még több is.Decemberben elkezdtem olvasni a fórumot.Az elejétől a mai napig.Közben vettem egy 400-ast-amit már a fórum oldal segitségével mertem.Alkatrésznek venném a 125-óst a kerekek miatt.ami állitólag 92-es. Széles utat és jó időt.
Nem, nem gyártották. Ha megnézed, 1998 utáni az összes bejegyzésben szereplő motor évjárata. A topik címét gépelhették el 1998 helyett helytelenül 1989-et ütöttek be. Ne vegyük készpénznek a népítélet rovatot, tele van fals infókkal, mint a hirdetések. Láttam már 82-es XV750SE típust 97-es évjárattal hirdetve, mert "az volt a forgalmiban". Túrót...

XV 125: 1997-2001
http://www.autoevolution.com/m...

A virago.ro oldal nem úgy jött létre, hogy nekiálltak ketten-hárman ötletelni és tippelgetni. Hosszú hónapok kutatómunkája fekszik benne, még akkor is, ha a pletykák és félinformációk hatásosabban terjednek.
Üdvözlünk a csapatban!
S Gratulálunk a sikeres regisztrációhoz!
ui.Még gyakorolni kell a számitogépkezelést is.
Sziasztok!Üdv mindenkinek és boldog újévet! Sikerült regisztrálnom magam,én érdeklődtem az xv125 évjáratról délután.Köszönöm mindenkinek a választ!
Nem tudom, honnan származik.
A wördös dokumentumaimban találtam. Valahonnan a nettről tölthettem le.
Nem értem mit akar jelenteni,hogy mindenhova le van írva az 1989es szám. Az én értelmezésem szerint 1db. 1998as, 3db.2000es és 1db.2001es kisvirgácsról szól a népítélet. De tényleg zavaró,hogy mindegyik után ott van,hogy 1989. Nem értem.
Kinek a tollából van az idézett okosság? A népítéletet inkább ne tekintsük megfellebbezhetetlen igazságnak, mint ahogy a forgalminkat se. Az én 750es virgácsom 1981-1983 között volt gyártva. Mégis 1988as évjárat. ? Na pl. ezért.
..a motorbiciklijére görnyedő ember csak a száguldás jelen pillanatára tud figyelni...múlttól-jövőtől elvágott időtöredékbe kapaszkodik. Kiszakad az idő folytonosságából, kívül kerül az időn, másképp mondva eksztázisban van. Ebben az állapotban mit sem tud életkoráról, a feleségéről, a gyerekeiről, következésképp nem is fél, mert a félelem forrása a jövőben van, s aki megszabadul a jövőtől, annak nincs félnivalója."
Köszönöm a válaszokat.
S remélem olvassa, és segít is a márkatársunknak.
És remélem mihamarabb sikerül neki ide regisztrálnia. S ő is hozzá tud majd szólni.
Már ha hihetünk a népítéletes topiknak. :)
Sziasztok!
Már 89-ben is gyártották. http://nepitelet.hu/motorok/ya...
Remélem segítettem vele.
Tudtommal nem. 1997től van a legkissebbvirgács. Az infót a blackiex nevével fémjelzett Virago.ro az XV125 típus oldalon láttam.