Mindenkit szívből üdvözlök,most regisztráltam az oldalra.Remélem sok hasznos infó fog gazdát cserélni rajtam keresztül is.
Remélem hamarosan olyan szép idő lesz,mint tegnap,és akkor lehet menni ,és falni a kilómétereket!
Boldog újévet kívánok mindenkinek Heni57 gratulálok a sikeres regisztrációhóz remélem majd gurulunk együtt valamelyik virágós találkozóra mert én kiskunhalasi vagyok (20 km mindössz.)
Boldog új évet kívánok minden kedves fórum és márkatársamnak ! Ma több mint három hónap után beindítottam a motort, kellemes volt Baranyában az idő, motoroztam pár kilométert, nagyon jól esett. Remélem ebben az évben nemcsak Magyarország teljesít jobban, hanem az időjárás is, és pár / egy ! / hónap múlva kezdődik a motoros szezon ! Mindenkinek olcsó benzint és szép időt kívánok !
Gondoltam, hogy a virago.ro oldalon szereplő adatokat a hasukra ütöttek és úgy írták be. Én erre a népítéletes dologra találtam, igaz nem olvastam el, csak a dátumot. Ezért is írtam, a második hsz-ban, hogy ha lehet hinni neki. De aki kérdezte ezt az biztos ilyen hírdetést találhatott. http://www.jofogas.hu/bekes/El...
Sziasztok.Miután megvettem november elején a 250-es virágót elkezdtem keresgélni a neten,és akkor találtam meg a virágó.ro oldalt.Tökéletesen benne van minden ami kell az általános használathoz.Még több is.Decemberben elkezdtem olvasni a fórumot.Az elejétől a mai napig.Közben vettem egy 400-ast-amit már a fórum oldal segitségével mertem.Alkatrésznek venném a 125-óst a kerekek miatt.ami állitólag 92-es. Széles utat és jó időt.
Nem, nem gyártották. Ha megnézed, 1998 utáni az összes bejegyzésben szereplő motor évjárata. A topik címét gépelhették el 1998 helyett helytelenül 1989-et ütöttek be. Ne vegyük készpénznek a népítélet rovatot, tele van fals infókkal, mint a hirdetések. Láttam már 82-es XV750SE típust 97-es évjárattal hirdetve, mert "az volt a forgalmiban". Túrót...
A virago.ro oldal nem úgy jött létre, hogy nekiálltak ketten-hárman ötletelni és tippelgetni. Hosszú hónapok kutatómunkája fekszik benne, még akkor is, ha a pletykák és félinformációk hatásosabban terjednek.
Nem értem mit akar jelenteni,hogy mindenhova le van írva az 1989es szám. Az én értelmezésem szerint 1db. 1998as, 3db.2000es és 1db.2001es kisvirgácsról szól a népítélet. De tényleg zavaró,hogy mindegyik után ott van,hogy 1989. Nem értem.
Kinek a tollából van az idézett okosság? A népítéletet inkább ne tekintsük megfellebbezhetetlen igazságnak, mint ahogy a forgalminkat se. Az én 750es virgácsom 1981-1983 között volt gyártva. Mégis 1988as évjárat. ? Na pl. ezért.
..a motorbiciklijére görnyedő ember csak a száguldás jelen pillanatára tud figyelni...múlttól-jövőtől elvágott időtöredékbe kapaszkodik. Kiszakad az idő folytonosságából, kívül kerül az időn, másképp mondva eksztázisban van. Ebben az állapotban mit sem tud életkoráról, a feleségéről, a gyerekeiről, következésképp nem is fél, mert a félelem forrása a jövőben van, s aki megszabadul a jövőtől, annak nincs félnivalója."
Köszönöm a válaszokat.
S remélem olvassa, és segít is a márkatársunknak.
És remélem mihamarabb sikerül neki ide regisztrálnia. S ő is hozzá tud majd szólni.
Remélem hamarosan olyan szép idő lesz,mint tegnap,és akkor lehet menni ,és falni a kilómétereket!