Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá Gyula! Tervezem,hogy a tavalyi barcsi találkozóhoz hasonlóan az idén is összejöhetnénk egy kicsit közelebb. Dragjanóval majd egyeztetek(szervezkedek), hogy amint van fix időpontja a gerjeni találkozónak, közzéteszem itt. Gerjen a Duna parton van Paks után. Kb 140km. nekünk. Talán szerencsésebb mint 300ra menni(Bruminak450). Szóval helyezd csak forgalomba az mz-t!
Egyenlőre jól (kopp-kopp) még egy százas és megdupláztam a yamahát. De most elég őrület van mindenhol kicsit vissza kell vegyek de küzdök.
a múlt héten felraktak ide egy eladó Rocket-et csurgott is a nyálam.
Szia Tamás.

Pedig ott volt keresztbe berakva csak le van takarva lehet azért nem tünt fel. Az Ural is képbe van mert unokatesóm ahogy meghallotta hogy elment a yamaha felajánlotta. De szerintem abbol nem lesz semmi mert van rajta meló nem kevés de még az is lehet.
Szia
Hogy alakul a Tőzsde?
Naná! Nem is láttam az mz-t, csak a ruszki szörnyeteget a garázsodban.
Bocsi
A 28-ével ezelőtti Mz-m is felkerült véletlenül.
Még nem próbáltam. De biztos vagyok benne hogy stabilan fel tudom majd a nagy virgácsra is szerelni. Hisz hat helyen lehet rögzíteni. S a csomagtartók között sem nagy a különbség.
Természetesen van fotóm a táskáról.
Azon gondolkodom levizsgásztatom az MZ-t nyárra , mégis legyen valami amíg nem jön össze az új.
Mehetek vele az éves talira ?
Köszöntünk a fórumon.
Szép a mocid!
Reméljük nem csak a virtuális világban leszünk ismerősök, hanem az éves Virágós találkozón személyesen is üdvözölhetünk.
De bármelyik Virágós guruláson is örömmel látunk!
Jogo
Hát a humorod a régi.
Jót röhögtünk az asszonnyal.
Köszi, ezek alapján meg fogom próbálni.
Fabesz fent ovatosan kisérletezz. Én is póbáltam fasza is lett
míg el nem indultam utánna Tormyival motorozni, be is állt a fékem
kb 10-15 km után, füstölt mint állat.Na ezután mentem Szabiékhoz és jött a melegítés projekt. Az azóta is fasza.
Szia Jogo !

A munkamenet (nem én csináltam csak néztem )a köv. volt :
Fékkar leszerel satuba befog, kell egy cső amit teljesen rá tudsz húzni Kb. 30 cm erőkar kell.
Elkezdték melegíteni benzinégővel azal a pumpálós fajtával kb 2-3 perc kell (nem izzásig) majd cső ráhúz finoman hajlít majd megint meleítés.
konkrét idő nincs a melegítésre azt mondta Szabi lehet érezni mikor engedi magát hajlítani az anyag, enyhül a ridegsége.
Kb. ennyi.
Szia!
Ha menetet fúrsz a fékkarba az ütközéshez? ,gondolom M 4-es elfér és a beletett csavarral akár állihatóra is lehet kialakitani.
Közkincsé tennék mégegy bukócsövet 1100-re, 750-re. Vadonat új, karcmentes, savállóból 25e-ért. Ha valakit érdekel tudok még képet küldeni róla...
Köszi, jó ötlet a melegítés. Megnyugtató, hogy nem csak nekem van ilyen gondom. Csak nem vagyok kacskakezü.
Ma délután nézegettem, talán az is megoldás lehet, hogy feltöltetni vagy 5mm-t azt a részt ahol felütközik a fékkar a házban. Ahol a féklámpa kapcsoló is éri a fékkart.
Heni57

Kerék ügyben írj a sandor.illes@ajkanet.hu-ra, ha még érdekel.
Szia csazo!

Úgy látom a mocidon már az új típusú első kerékagy van.
Szia!
Na ez már engem is érdekel.
Mit tudsz a melegítésről, mivel, és mennyire?
Gondoltam rendelek egy másikat, és utána állok neki hajlítgatni, mert nekem is van hasonló problémám....
Szia.
Ez nekem is gond volt, nekem a szervízbe felmelegítették és úgy
finoman lehet hajlítani a kívánt pozícióig. Még a gyári fekete festés se sérűlt meg.Ha nincs jobb ötlet ezt otthon is meg tudod csinálni
Blackiex, a fékkar átalakításra neked van valami ötleted, tapasztalatod? Korábban írtam, hogy szeretném ha alapállapotban közelebb lenne a markolathoz.
A másik amin töröm a fejem, hogy jó lenne egy telószár védő alkalmatosság. Na nem MZ-s harmónika, csak pár centis amin a legtöbbet jár a szimering. Lehet ilyen kiegészítőt kapni, de az 1100-esre persze nem jók, más a teló felső kialakítása.
Köszi előre is.
Zsoccca,
A hátsó táska jó az 1100-re is? Rápróbáltad már? Van esetleg képed róla?
Ugyan van még egy két dolog,amit meg kellene csinálnom a mocin,de attól még működik és használható:)
Sajnos az elektronikával nem vagyunk szoros viszonyban,és pont ezért engem mindig az szivat meg.kell keresnem egy megbízható villamosságist,aki átnézi,és meg is csinálja becsületesen a felmerült problémákat.Nem tud valaki ajánlani egy ilyen szerelőt?
szia!
Részemről ok a dolog!Csak lenne már normális idő!
Ez semmire sem jó!
Helló, üdvözlünk a fórumon! Egy újabb közeli tag. Katana750 is gyáli, ill én felsőpakonyi vagyok. Majd valamikor jó időben összegurulhatnánk:)