Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

priviben ment
Mi történt, hogy ennyi minden van eladó 1,1-es hez?

Más:
Mindenkinek, egészségben, sikerekben, motorozásban gazdag boldog új évet kívánunk!
Bea és Zsoccca
Hello Fabesz!A ködlámpa, és visszajelző fedél érdekelne.Minden Márkatársamnak Boldog, baleset, és defektmentes újévet kívánok!
B.U.É.K. Mindenkinek!
Boldog új évet,szélesutat, kivánok minden motoros társamnak.
Motorozással teli Boldog Új Évet Kívánok Minden kedves fórumtársnak és családjának...
Boldog és baleset- és műszaki hibamentes új évet mindenkinek! :)
B.U.É.K mindenkinek
Elköszöntük. Tündi mondta,hogy mehetünk veletek is haza, de Andi már úton volt értünk. A vállalhatatlan képeket sem szabat letörölni?
B.U.É.K. mindenkinek!
A miegymás nagy része elhagyta a testemet, amíg kiértem az ótóhoz de a fogalmazás az okozott némi gondot, inkább kussoltam....Arra viszont nem emlékszem, hogy elköszöntünk-e, de a szándék a lényeg.....
Ment a mail
Nem tudom neked,hogy volt nem sokáig miegymás? B+ annyi sört a kanális nem iszik meg. Cimborám addig emlékszik,hogy beszáll az autóba. Lehet,hogy tényleg le kéne állni a tömjénnel és akkor nem lenne macskajaj! De nem megy nélküle egyszerűen, csak a vándorvese.
toroktamas70@gmail.com
Köszi, már látok, mint látod. Miegymás nem tartott sokáig...:D
Jó, hogy eszembe juttattad, dobj egy mail címet
Hogy vagy Jogo? Szemüveg? Miegymás?
Az idén re befejeztem a melót én is. Minden fórumtársnak boldog új évet kívánok.
Boldog Újévet minden kedves motorostársnak és családjának! Jó időt, széles utat, gumifákat, sok sok balesetmentes gurulást, sok zsét mindehhez, és R&R !
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Mindig tanulunk. Pedig ilyet még nem tapasztaltam.
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!
Szia rc51-megtaláltam a fékhibát-a féknyregben a fékbetétek mögött van egy rugós lap ami támasztja a betéteket és az volt kilágyulva és hozzá sem ért a betétekhez -ez okozhatta a rázós úton a fékpedál holtjátékának a megnövekedését! -most a próbauton jól vizsgázott na de ez csak tavasszal fog beigazolódni!- Boldog újévet kívánok neked és mindenkinek aki olvassa!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Sok balesetmentes km.jövőre is.
Sziasztok!
Van pár eladó motoros cuccom, alkatrészem.
Színtelen (víztiszta) lámpaburák, kiegészítő ködlámpák, bukócsövek, fordulatszámmérő 1100-eshez, indexrács, kesztyűk, nadrág, bőrkalap stb.
Felteszem ide a Picasa-s képek linkjét, remélem fog működni. A képekhez írtam irányárakat és plusz infókat, de ha bármi kérdés merül fel, méret stb. kérdezzetek.
Jó nézelődést és BUÉK mindenkinek!
https://picasaweb.google.com/x...
Na ezt jó,hogy írtad. Viszek neki. Tegnap a tényekben is benne volt a baleset, fényképekkel is. Sajnos látta. Megyek kiköhögöm a kamionmentőt és viszek neki amit írtál. Köszi.
Hát nem irigylem a kollégádat, s a kisfiát sem. De persze ami nem öl meg az megerősít. Lehet ha ezen túl lesz akkor kicsit erősebb lesz majd lelkileg. Vagy is az inger küszöb magasabbra kerül. Persze innen könnyű beszélni. De átélni szörnyű lehetett.
Anti alkesznek azért van tanácsa Beának. Tudod, ő diplomás természetgyógyász is.
A legegyszerűbb a (sedakur forte) nevű gyógynövény alapanyagú tabletta. (Reklámozzák is)
Elalvás előtt 2 db szem. De ha napközben is feszült, nyugtalan akkor napközben egy egy szem. Nem kell félni a hozzászokástól. Mivel egy macska menta nevű gyógynövényből készül. Amikor nincs rá szükség az ember el is felejti bevenni.
Ha valaki idegenkedik a tablettától akkor lehet tea fű formában is kapni. Bármelyik Herbáriában. Csak tea formában körülményesebb az adagolás.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk mindkettőjüknek!