Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ilyet most nem találok sehol.
Szia!

Mástémában kérném a segítséged. Egyszer már találtál nekem tank emblémát de akkor nem vettem meg most meg nincs. Már írtam az eladónak,hogy tegye fel újra de nem válaszol. Itt a link.
http://www.ebay.com/itm/231089...
Mi Dec 31,-én motorozással búcsúztattuk az Ó évet. S talán holnap is gurulunk egyet. No persze csak ha süt a nap, és szárazak az utak. Mivel én viszont igen csak féltem a krómozást. 5 fok feletti hőmérsékletben nyugodtan motorozunk. Az alatt már nem igazán.
Minden tiszteletem 5,50-é. Ha ebben a taknyos időben is húzza a gázt. Mi viszont inkább megvárjuk a napsütést.
Már nem lehet hosszú a tél. Hisz január, február oszt itt a nyár!
Örülök, azért, hogy a fórum legalább nem alszik téli álmot. teljesen megértelek Titeket.
Apropó, a hideg nekem sem a kedvencem,
meg a sűrűvé dermedt motorolaj a gépnek sem,
meg a nyirkos köd az elektromos kontaktnak sem.
Dehát ha egyszer valaki azon kapna engem, hogy motorozhatnék ugyan, de csak azért nem teszem, mert féltem a csillogó krómozást, hát ne kérdezzen semmit, csak lőjön le...
Más;
Nekem a vastag bundakesztyű védi a kezem, de legfeljebb húsz- harminc percig 4-5 fokos hidegben (nulla fölött)
Van-e valakinek tapasztalata markolatfűtéssel motorozással?
Mert gondolom, hogy a vastag kesztyűt át sem melegíti, a vékonyabban meg csak áthül a kézfej meg az ujjak, mert azt éri a dermesztő menetszél.
Aztán mintha olyat is olvastam volna, hogy magában a kesztyűben van a beleszőve a fűtőszál. Estleg kapható valahol ilyesmi?
A motorosok türelmet próbáratevő téli punnyadást enyhítheti az Afrika Race-n résztvevő magyarjainknak szurkolás. Hajrá!
Szia 5.50!
Tisztelem a hozzáállásodat.
Én ezeket 18-20 éves koromban már eljátszottam, amikor térdig érő hóban is motorral mentünk szinte mindenhova, nem törődve még azzal se, hogy néha busszal előbb célhoz értünk volna. Volt, hogy csak lehúzni tudtam a kezem a markolatról, levenni nem.
Meg is van az eredménye, az ízületeim nem tolerálták túlzottan az akkori "vagányságot", így a mostani koromban már inkább élvezeti eszköznek tekintem a motort, semmint kínzóeszköznek. Valahogy jobban szeretem, ha 20 fokos levegő vágódik a sisak alá, és főleg azt, ha nem kell lecsuknom a szélvédőt menetközben sem.
Így nekem marad a tavasz várás, de Te is nagyon óvatosan motorozzál, mert ebben a ködös nyirkos időben eléggé beszűkül az ember látótere a kocsiban, az alkonyati órákban kevésbé érzékelhető az érkező motoros.
Szia Laci !
Gratulálok az "őszi"folyamatos motorozásodhoz,de azért vigyázz magadra,ahogy írod akkor én még én nem vagyok öreg ,mert motorozok,/ha az időjárás engedi/meg a jövőben is szeretnék.
Tisztelt kispest30 & Jogo
Immáron harmadik hónapja tart a november hónap, és az őszhöz illő vacak idő, ezért a tavasz meg a motoros szezon még sehol sincs.
Ja, ettől én még vidáman falom a kilómétereket a gépen minden nap, így elvonási tünetek nélkül egész jól viselem. A moci viszont ehhez a használathoz illően pocsolyasáros, meg itt-ott rozsdafoltos: küllők, felnik stb.
De én úgy vagyok vele, hogy nemsokára öreg leszek tehát nincs sok időm, és öregen jönnek elő a vérnyomás-izületi-látás-szív-agy, ésegyéb nyavalyák, akkor meg már úgysem motorozhatok!
Tehát addig kell motorom ülnöm ameddig csak lehet.
A rocker filozófia sem véletlenül fogalmazta meg ilyen frappánsan:
"az életem a motorozás, a motorozom hogy éljek.
Ráadásul kell a vezetési rutint is fenntartani xar csúszós úton is.
Ja és még hadd tegyem hozzá azt, hogy az autósok jórésze toleránsabb a motorossal szemben mostanában, és ezen komolyan meg is lepődtem, azért ez nem rossz! bezzeg amikor tavasszal a többiek is kitolják a motort, akkor majd úgy is begörcsölnek szokás szerint, köszönhetően az elvetemült mindenhol tolakodó robogósoknak. Dehát ez mindig így is lesz, már tudjuk.
De addig is előttünk még a tél.
Minden nap!:)
Persze a mindennapi motorral munkábajárást csak ilyenkor hívom motorozásnak. De a hétem majdnem elmentem pestre, olyan szép idő volt, de amikor 8 itán jöztem haza, már örültem, hogy papírkutya voltam.
Ki
Szép jó reggelt mindenkinek!
Még nem is volt tél, de egyetértek veled, én is nagyon várom már a végét.

Mikor lehet már motorozniii?
Brumival mi józanul is tudunk vitázni a politikán. A legjobb az egészben hogy semmi értelme. Egyébként Barcs óta elvtársak vagyunk.
Köszi blackiex a segítséget ,holnap du megnézem amit írtál,mert addig sajna nem lesz rá időm:(.
1. meg kell mérned a töltést, az eleve eldönti, hogy az akksi-e a gáz vagy a töltőáramkör (13.5-14V között kell legyen a fesz az akku kapcsain kb. 3000 ford. környékén)
2. ha nincs elegendő töltés, akkor be kell határolni, hogy a generátor-e a rossz, vagy a fesszabályzó. A generátor kimérhető, ezzel a fesszabályzó kizárható.
(a mérés: http://doktorchopper.blog.hu/2...)
köszönöm mindenkinek az üdvözlést!Meg tudnátok mondani,hogy mikor és hol lesz a virgács találkozó?
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Tavaly előtt kifingott a CDI-m.Elvittem szerelőhöz,aki megcsinálta,és cserélt fesszabályzót,mivel túltöltésem volt,és ez nyírta ki.
Tavaly nyáron akksit cseréltem cellazárlat miatt.Az új akksi 3 hónapig kifogástalanul működött,amikor egyszer megáztam,és lemerült.Azóta miden nyirkos időben történő motorozás előtt fel kellett töltenem.Mára már képtelen megforgatni a mocit,így csak tolásra indul,úgy viszont már az első durranás után is.Mi lehet a gond?Én arra gyanakszom,hogy a fesszabályzó nem enged eleget tölteni.kicsit bosszantó,h évente kell új akksit vennem.Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
Gyere inkább motorral...
ja! és idén szeretnék egy picit aktívabb lenni.
a találkozóra már van is egy-két ötletem.
BÚÉK!
ilyenkor a lemaradás megelőzése végett szoktunk egy kis rumot tenni a vbk-ba. annak idején legalább is így volt.
Arra én nem emlékszem, de a minőséggel nem volt baj mert nem volt róka.
Erről a Jankai tehet. Mért ad 3 sört, 1 vbk áráért. Legyen az ő baja
Királyság! De akkor mi miatt fogtok ordítozni Brumival? Politika nem jön elő ha nincs alkesz. Akkor nem is kell zseton csak benyára.
Nem lesz unalmas egyedül?
Az már csak rajtunk múlik.
Egyébként én egy antialkoholista találkozót tervezek. Csak és kizárólag üdítők lesznek!