Istenem, az a kurva sör. Úgy tudtam,hogy a Jocó meg én tudunk fogyasztani tisztességgel de ,hogy 3 sört megittál amíg mi 1-1 vbk-t az durva volt. Mondjuk mi hazavittük belsőleg, meg volt egy kis mákpálinka is.
Nem csak a fiatalságon múlik. Teljesen más a pozíció a régi mocikon. Ma talán a naked stílusú motorok olyan kényelmesek mint a régi vasak. Faterom 1978ban Danuviával ment ki Berlinbe és akkor már 41 éves volt. Mégse volt semmi baja csak a hegyekkel mert azt nem csípte a dancsi.
Szia!
Van ,én sem szoci.2üteműn,hanem magyar Mátra 100 -on kezdtem motoroni
/háború előtt Horthy renszerben kezték gyártani,nyóker mai buzik terén,háború után már Csepel lett/
Igen nem egy hátrány.
Az viszont érdekes , hogy a Yamahával a csináltatott ülés dacára max. 200 km bírt a seggem az MZ -vel mentem többet is és úgy emlékszem azon nem volt ilyen gondom.
Bár lehet hogy csak fiatalabb voltam azért.
Aki a 2t füstjét nem bírja,nem is igazi motoros. Van egyáltalán olyan motoros köztünk aki nem edződött valamelyik szoci 2üteműn? Mondjuk Emil egyből eszembe jutott, de kivétel erősíti a szabályt.
Örülök neki.
Minden jót! Szorítunk neked! S kívánom, hogy mindnél jobban menjen!
Nekem is meg kéne néznem azt az oldalt amit ajánlottál. Csak soha nincs időm.
Akkor tavaszal előveszem és megnézem hogy bírta a 8 év állást ha minden jó levizsgásztatom.Legalább mindenki szív egy kis kétütemű illatot csak úgy nosztalgiából .
Bármivel jöhetsz! Akár kocsival is.
Sőt a családodra is számítunk. Főleg hogy sokkal több látni való lesz.
Ugyan is idén nem a Robinzon szigetekre tervezzük, hanem Salgóbányai ifjúsági táborba. Itt pár száz m sétával elérhető a Salgóvár, és a Boszorkánykő. S Kb fél órás sétával a sziklás tó is. De a Somoskói, és a Füleki vár is 10 km-en belül van. Ja és a Medves fensík is. És még sorolhatnám.
Megfogadom.
Van ,én sem szoci.2üteműn,hanem magyar Mátra 100 -on kezdtem motoroni
/háború előtt Horthy renszerben kezték gyártani,nyóker mai buzik terén,háború után már Csepel lett/
Az viszont érdekes , hogy a Yamahával a csináltatott ülés dacára max. 200 km bírt a seggem az MZ -vel mentem többet is és úgy emlékszem azon nem volt ilyen gondom.
Bár lehet hogy csak fiatalabb voltam azért.
Viszont csak 125-ös így a végsebességem korlátozott.
De ha belevágnál valaimkor mindenképp gyakrolj legalább 1 évet a demóval , baszott gyorsan el lehet füstölni a lóvét.
Minden jót! Szorítunk neked! S kívánom, hogy mindnél jobban menjen!
Nekem is meg kéne néznem azt az oldalt amit ajánlottál. Csak soha nincs időm.
Az oldalkocsi sajnos már el lett adva régen pedig a gyerekek élveznék biztosan.
Köszönöm a címet,majd írok neki.
Sőt a családodra is számítunk. Főleg hogy sokkal több látni való lesz.
Ugyan is idén nem a Robinzon szigetekre tervezzük, hanem Salgóbányai ifjúsági táborba. Itt pár száz m sétával elérhető a Salgóvár, és a Boszorkánykő. S Kb fél órás sétával a sziklás tó is. De a Somoskói, és a Füleki vár is 10 km-en belül van. Ja és a Medves fensík is. És még sorolhatnám.