Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Istenem, az a kurva sör. Úgy tudtam,hogy a Jocó meg én tudunk fogyasztani tisztességgel de ,hogy 3 sört megittál amíg mi 1-1 vbk-t az durva volt. Mondjuk mi hazavittük belsőleg, meg volt egy kis mákpálinka is.
Rendben van, sör is legyen, faháznyi
Amúgy sem szoktunk száguldozni. Na jó, néha egy picit, hazafelé....
Jenő bátyám! Az 2t, csak nem cucilusta. Itt a füstölés a lényeg, azt meg gondolom a Mátra is tudott!
Nem csak a fiatalságon múlik. Teljesen más a pozíció a régi mocikon. Ma talán a naked stílusú motorok olyan kényelmesek mint a régi vasak. Faterom 1978ban Danuviával ment ki Berlinbe és akkor már 41 éves volt. Mégse volt semmi baja csak a hegyekkel mert azt nem csípte a dancsi.
Faház. De sátorozni is lehet. + Van egy nagy közös ebédlő, és konyha is.
Köszi
Megfogadom.
Szia!
Van ,én sem szoci.2üteműn,hanem magyar Mátra 100 -on kezdtem motoroni
/háború előtt Horthy renszerben kezték gyártani,nyóker mai buzik terén,háború után már Csepel lett/
Igen nem egy hátrány.
Az viszont érdekes , hogy a Yamahával a csináltatott ülés dacára max. 200 km bírt a seggem az MZ -vel mentem többet is és úgy emlékszem azon nem volt ilyen gondom.
Bár lehet hogy csak fiatalabb voltam azért.
Az derék. Akkor max. 80. Így aztán különösen nem baj,ha nem 300km.re megyünk!
A szállásmegoldás milyen az említett ifitáborban?
Szerintem nincs. Azért írtam , hogy nosztalgiáztok egy kicsit.
Viszont csak 125-ös így a végsebességem korlátozott.
Ez király lesz!
Köszi.

De ha belevágnál valaimkor mindenképp gyakrolj legalább 1 évet a demóval , baszott gyorsan el lehet füstölni a lóvét.
Aki a 2t füstjét nem bírja,nem is igazi motoros. Van egyáltalán olyan motoros köztünk aki nem edződött valamelyik szoci 2üteműn? Mondjuk Emil egyből eszembe jutott, de kivétel erősíti a szabályt.
De hát akkor az egy Szovjet BMV
Örülök neki.
Minden jót! Szorítunk neked! S kívánom, hogy mindnél jobban menjen!
Nekem is meg kéne néznem azt az oldalt amit ajánlottál. Csak soha nincs időm.
Írtam az elöbb URAL 1985 ös oldalkocsis és van rajta hátramenet is.
Az oldalkocsi sajnos már el lett adva régen pedig a gyerekek élveznék biztosan.
shanjee
Köszönöm a címet,majd írok neki.
Akkor tavaszal előveszem és megnézem hogy bírta a 8 év állást ha minden jó levizsgásztatom.Legalább mindenki szív egy kis kétütemű illatot csak úgy nosztalgiából .
Ural,vagy Dnyepr már nem emlékszem.
Milyen Ruszki szörnyeteget?
Üdv mindenkinek! Az új márkatársnak is gratula,mint már öreg három napos fórumozó.
Bármivel jöhetsz! Akár kocsival is.
Sőt a családodra is számítunk. Főleg hogy sokkal több látni való lesz.
Ugyan is idén nem a Robinzon szigetekre tervezzük, hanem Salgóbányai ifjúsági táborba. Itt pár száz m sétával elérhető a Salgóvár, és a Boszorkánykő. S Kb fél órás sétával a sziklás tó is. De a Somoskói, és a Füleki vár is 10 km-en belül van. Ja és a Medves fensík is. És még sorolhatnám.