Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó nektek.
Én a héten minden nap dolgoztam. Sőt a harácsony tiszteletére hatnapos a munka hetem. Még holnap szombaton is megyek.
Így majd elsején nem kell mennem.
Tudjátok a szutyok járat nem maradhat el.

Az elmúlt napokban lehetett volna motorozni, de sajnos nekem nem volt rá időm. Remélem most már holnap délután végre össze jön. Ha már ilyen klassz telünk van.
Szia!
Erdekes amit irsz. Probald meg a kovetkezot: ha razos uton motorozol allj meg a hatso fek hasznalata nelkul csak az elsot hasznalva. Nezd meg hogy a hatso feknyereg lotyog-e a tarto konzolon. Nezd meg mekkora a hezag a fektarcsa es a fekpofak kozott. Nezd meg ilyenkor hogy a fekkart mukodtetve lassan visszaternek-e a helyukre a fekpofak. Ha igy van akkor valami miatt a fepofak es a dugattyu visszanyomodik. Ez lehet gorbe fektarcsa (de mondjuk az egyenes uton is visszatolna) vagy lotyogo hatsokerek (rossz kerekcsapagyak) vagy maga a tartokonzol nem all fixen a helyen.
A fofekhengerben a gumikarmanyu kemenyseget kizarnam mert az ugyancsak utminoseg fuggetlen tehat hoszabb allas utan kell pumpalni nehanyat hogy felkemenyedjen a fek.

Feltetelezem hogy jol legtelenitetted a rendszert es nincs olyan lehetosege a folyadeknak hogy razos uton legbuborek keruljon a fofekhengerbe.

Azert meg gondolkodok hatha eszembe jut valami.
Szia rc51 -jobbulást kívánok neked -szeretnék tőled tanácsot kérni- 1 dugatyús brembo hátsó tárcsafékem van ami kiválóan fékez csak az a gondom vele hogy kicsit rázós úton visszaáll a fékpedál út és a következő fékezésnél 3-4-nyomás után kezd fékezni-légtelenítettem - a pedál tartós nyomására nem sülyed a pedál és a fékfolyadék sem szívárog sehol!-köszi előre is !
Itt meg csak a 25 piros napos unnep ma mar mindenki ezerrel dolgozott. Raadasul megint elkaptam valamit a fiamtol amit a sulibol hozott haza es jo szarul vagyok.
Kezet foghatunk. Szintúgy.
Gyorsan eltelt ez a karácsony is. Holnap 3,30kor folytatom a biorobotságot.
Boldog Karácsonyt és kilométerekben gazdag boldog Újévet kívánok mindenkinek!
Széles utat, széles hazát!
Jó napot kívánok!

Ma győnyörű napsütésben gurultam egy keveset. Csak a városban, nem volt nagyon hideg. A Tisza parton voltunk vagy 30-an.
Minden kedves Fórumtársnak, és kedves családjának nagyon boldog és meghitt Karácsonyt szeretnék kívánni!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Boldog Karácsonyt nektek!
Békés Boldog Karácsonyt és kilométerekben gazdag újévet kívánok.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek és sikeres Ebay vásárlásokat!
Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk mindannyiótoknak!
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Okés...Köszi!
Boldog Karácsonyt mindannyiótoknak, és a családotoknak!
Sziasztok!
Minden fórumozónak és kedves családjának Békés, Boldog Karácsonyt.
A nyáron volt ott egy találkozó Barcson, ahol nagy számban megjelent a Virago fórum tagsága. Szervező a Ghost MC. volt. Merem remélni,hogy jövőre is lesz. Ugyancsak velünk tartott Dragjanó és motoros cimborája, aki a gerjeni találkozó szervezője. Alakulnak a kapcsolatok. Amint felkerül az eseménynaptárra valamelyik rendezvény, lobbitevékenységet kell folytatni a fellépésetek reményében. A gerjeni górénak, igen rossz tapasztalata volt Zefiékkel és azt mondta,hogy inkább teret adna a feltörekvő bandáknak is! Szaván fogjuk.
Nem jártunk sikerrel,a szavazásos versenyen.de nem baj...
Folyamatosan írjuk az új dalokat(eddig 9 saját van felvételre kész állapotban),és ahogy az idő engedi,mi magunk vesszük fel,ahogy az előző 3 dalunkat.aztán ha még több időm lesz rá,akkor kapnak ezek is valami klipformát is.

Ez a Barcsi dolog érdekel.mi van,lesz ott? kit kell felkeresni,h mehessünk?
Gratula a verdához! Mi lett az eredménye a szavazásos témának? Stúdióba vonultok,vagy mi lesz? Ha lesz megint Barcs, igazán felléphetnétek ott is! A Ghost MC.-vel jó a kapcsolat elsikálni.
Kellemes,nyugis ünnepeket!
Rendben.köszi! Én is 2 napja tettem el télire a mocit.aztán most meg süt a nap...na mind1. most vettem autót(az első autóm),szóval most ez az újdonság nekem,télre :D na de mi az ,hogy motorozol meg forralt borozol egyszerre?
Boldog karácsonyt minden motoros és fórum társnak!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok Mindenkinek!