Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a kettő közűl bármelyiket vehetem? Motul, vagy repsol? Te melyiket használod? 1100 drag-ba mehet a félszintetikus?
Bánhatod. Mi ott voltunk szép számmal a Virago és a Drag Star fórumról meg néhány motoroscimbora. Elég jól sikerült buli volt. Remélem lesz jövőre is!
Egyikről se Brumi. A Castrol ActEvó amelyik itt szitokszó.
Azt hiszem az az 1100-es vagy 750-es virgácsé? Jól hiszem?
Igen jól emlékszel. Sajna még nem voltam Barcson remélem 2014-ben sikerülni fog.
Sziasztok! Olajat kéne vennem és melyikről írtátok,hogy kaka a repsol vagy a motul?
A Ghost volt a barcsi találkozó szervezője. Jól emlékszem?
Jónapot kívánok!

Kemény volt az elmúlt éjszaka, kezdek magamhoz térni. Küldök egy képet a lendkerékről, a furatok osztóköre kb. 68 mm / nem pontos méret csak mérőszalaggal /.
Köszönöm szépen
Igen, pont ezért hívtalak fel anno. Mondjuk nekem akkor hallatta a hangot a gép, amikor egyesben elindult a motor, majd még nyomaték alatt behúztam a kuplungot (vagyis nem húzattam ki teljesen). Ekkor mintha kottyant volna benne valami. A többi sebességben nem csinálta, és akkor sem, ha egyesben kihúzattam és már akkor váltottam 2-esbe, amikor nem volt húzatás.
Kardán holtjáték. Természetes.
Nekem sajnos lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor járattam az 1,1-es virgácsot.
S gondoltam egyet. Had mozogjon a kardán olaj is. S betettem a egyesbe. Közép sztenderen állva fogott a kerék. S egy fémes klattyogást hallottam. Mintha a bloknál lévő kihatástól jött volna a hang.
Mi lehetett ez? Remélem csak azért csinálta mert levegőben lógott a hátsó kerék.
Én is kiváncsi vagyok mostmár mert a harmicezres szervízt valamelyik osztrák yamaha szervíz csinálta anno. Alaposabbak voltak e a magyar szevizeknél ?
Szia ! Ha van magyar nyelvű az xv 1100 -hez, légyszíves nekem is küld el ! Köszönöm ! berkesist@freemail.hu
Azonnal közzé teszem a szűrőtisztítás eredményét, amint megtörténik. Esz a penész engem is miatta rendesen.
robin62-nagyon szépen köszönöm.
Hali!

Aki megadta, annak elküldtem....karácsonyra!
Szeretném én is megkapni: totht1971@freemail.hu örök hála! Köazönöm.
nekem is lécci, lécci, lécci... mail: jogo@monornet.hu
Nem bisztos,hogy jó mert engem az 1100-es drag érdekelne neked meg 750-es viragod van.
Ma már nemtudom megmérni mert a Ghosts MC évzáró bulijába megyünk és indúlni kellene. Holnap megmérem és megírom. Úgy gondolom, hogy jónak kell lennie.
Ja bocsi azt hiszem viragoról van szó ,nekem meg a dragé kéne.
Szia!
Le van még szedve a lendkereked? Megkéne mérni a három lehuzó csavar egymástól való távolságát, hogy jó e hozzá az 535-ös lehuzója.
Erről beszélek, mutatom.
Nem, kifér a pumpa a lendkeréktől. A lánc gyárilag olyan laza, amilyen.
Az imbuszokat valóban csak normális CR-V szettel érdemes birizgálni, mert a gyenge anyagú szerszámot megeszi reggelire.
robin62: ha én is kérhetem, itt az email címem, előre is köszönöm. zsedenyi-jozsef@freemail.hu