Persze, tökmindegy hol mész, mindenütt vannak piások,barmok. Csak nyugaton valahogy kevesebben. Ott inkább sok a jómódú nyugdíjas az utakon, akinek már a reflexei nem olyan jók, figyelmetlenebbek, miattuk kell nagyon is toppon lenni!
Legyen szerencséd legközelebb is! Ma hivatalosan is lezártam az idény a magam részéről. Akksik ki, és be a lakásba. El se akarom hinni,hogy az Unibat a Katanában megint elvitte az idényt! Már nem is számolom hány éves. Hogy a virgácsban milyen vékonyka akksi van, nem is hittem volna. Gyula természetesen vadiúj Bannerral adta. Ez úton is köszi.
Na, én pont nem ezt tapasztalta. Igaz, az éven egy esős időszakot fogtunk ki, de ez bárhol előfordul. Itthon viszont balesetveszélyesek az utak, az emberek önzőek, és idegesek. Külföldön (főleg Ausztriában) 100-szor nagyobb biztonságban éreztem magam.
Na pont a Dolomitok, ami engem sem érdekel egyáltalán. A felkapott Olasz,Osztrák,stb. hegyi utak sokszor zsúfoltak és pillanatok alatt jön a semmiből a zuhany amit én csak a fürdőszobában szeretek.
Szerintem meg nem az a megoldás,hogy kinek ez,kinek az, hanem legyen meg ez is, az is! Kívánom,hogy csak az akarat szabjon határt annak,hogy ki merre megy!
Ugyan már, blackiex! Senki nem mondta,(én sem) hogy ezért kevesebb lennél. Egyszerűen érdeklődtem a motorozási szokásaid felől. Nehogy megsértődj ezért! Egyébként én is többször megemlítettem kalminak, hogy általa egy csomó olyan(gyönyörű) helyre eljutottam (itthon) ami nélküle nem történt volna meg. Ráadásul jó néhány ilyen hely van Pest-megyében. Tormy úgyszintén frankó utakat ismer a közelünkben. Bevallom nekem hízott a májam amikor mittudomén hányan megálltunk a barcsi kemping előtt és a szervezők megköszönték,hogy ennyi motorost ideszerveztem. Nekem az ilyesmi ami tetszik és nem zavar ha 10+ motoros van egyszerre úton az én szervezkedésem által. Abban igaza van kalminak,hogy nehézkes és fárasztó ekkora csapat élén menni és folyton a tükröt bámulni, számolni,hogy mindenki megvan e, de nekem tetszett.
Ezek is egy fajta megközelítések. Én sokkal jobban szeretek külföldre járni. Sportolás céljából is (síelés, búvárkodás) és motorozás tekintetében is.
Sokkal jobbak az utak, ezt objektíven meg lehet ítélni. Hogy a táj és a látnivalók szebbek-e, ez szubjektív. Én a magam részéről nem szeretem a magyar mentalitást. Sem az utakon, sem akár egy kocsmában, sem egy zsúfolt sétálóutcán. És jobban tetszenek az osztrák kanyarós utak, vagy a Bécs körüli lankás dombok. De a tengerpart más országban nem kevésbé. Persze hogy vannak hazánkban is szép helyek, és nem jártam mindenhol. Én úgy gondolom, hogy tapasztaltabb lesz az ember, ha lát más országbeli szokásokat, körülményeket, szerez barátokat stb.... Nem vallom azt a nézetet, hogy először az ember ismerje meg saját hazáját.
Ettől függetlenül szeretem a Balatont, a Mecseket is, a Pilist is, persze Lenn az Alföld tengersík vidékin nem vagyok honn, az nem az én világom.....
Szerintem kár abba belemenni, hogy külföldre motorozzunk, vagy járjuk hazánkat..... Kinek ez, kinek az.
A magam részéről jobban szeretem a Balaton környékét járni, a Mecsekben kanyarogva poroszkálni, a Duna partjára legurulni... Lehet, hogy nem büszkélkedhetem évi sokezer kilométeres túrákkal, de hát istenkém, ha egyszer semmi igényem arra, hogy lefotózzam magam a Dolomitok előtt az még nem tesz kevesebbé.
Sokkal jobbak az utak, ezt objektíven meg lehet ítélni. Hogy a táj és a látnivalók szebbek-e, ez szubjektív. Én a magam részéről nem szeretem a magyar mentalitást. Sem az utakon, sem akár egy kocsmában, sem egy zsúfolt sétálóutcán. És jobban tetszenek az osztrák kanyarós utak, vagy a Bécs körüli lankás dombok. De a tengerpart más országban nem kevésbé. Persze hogy vannak hazánkban is szép helyek, és nem jártam mindenhol. Én úgy gondolom, hogy tapasztaltabb lesz az ember, ha lát más országbeli szokásokat, körülményeket, szerez barátokat stb.... Nem vallom azt a nézetet, hogy először az ember ismerje meg saját hazáját.
Ettől függetlenül szeretem a Balatont, a Mecseket is, a Pilist is, persze Lenn az Alföld tengersík vidékin nem vagyok honn, az nem az én világom.....
Szerintem kár abba belemenni, hogy külföldre motorozzunk, vagy járjuk hazánkat..... Kinek ez, kinek az.