Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Urak!

Féktárcsát ha veszek, honnan, és mennyiért lehet beszerezni? Egyelőre még nem tervezem, mert 4,6 mm a vastagsága, de felkézülök a kiadásra, ha eljön az idő..... Nekem most még régi, nem hűtött van fent, és jól fog. '89-es évjárat.

Köszi!
Semmi gond!
Melyik kanyar, a Lheningen kerszteződés előt?
Jó kárpitos van az Almautcán a kanyar előtt és Alsójózsán is tudok olyat aki motorra szokott nyerget behúzni. Nekem itt csinálták, maximálisan olyan lett ahogy azt elképzeltem és jó minőségben.
Elnézést kérek, rosszul emlékeztem, valóban a II-es scorpiónak 4 x 108 az osztóköre , mentségemre szolgáljon, nem én használom az autót, az I-es scorpiónak volt 5 x 112. Köszönöm Tormy a figyelmeztetést. Kár, mert nagyon baráti volt az ár. Tamás, még egyszer elnézést, nagyon figyelmetlen voltam ...
Véletlenül nekem is ford skorpiom van.
Az 1-es skorpiónak van 5 kerékcsavarja, az újabbaknak 94-98 ig csak 4 van (a képen az új van).
Az ET számot nem tudom fejből, majd utána nézek ...
Nem, a gumi is, de a testvéremnek nem passatja van, ezért kell az osztókör és ET szám. Vélhetően a te felnid osztóköre 5 x 112 , úgy tudom, ez kell az ő autójára is / Ford Scorpió /.
Most olvaslak figyelmesebben. Csak a felni kellene?
Természetesen ráér hétvégén is ! Még egyszer köszönöm !
Rendben, megvan ... Ez a B 6 passat ... Légyszíves nézd meg a felni belső részén az osztókör adatait . Köszönöm !
Végül is Passatot is találtam, de akkor látod milyen. Ettől függetlenül megy majd a mail.
Az öcsém keres az autójára felniket, ő is kamionos, Wáberer Gyuri bácsinál nyomja az ipart, most éppen Dániában van, ezért én intézem az ügyet ...
Hirtelen nincs jobb ötletem. Menj fel a hahura! Keress rá egy transporter multivan t5re! 13990000ért árulják. Az 53. a sorban. 2012 07. havi. Na olyan a felni. Annyi a különbség,hogy 205ös a gumi, nem 215ös. 7103174 a kódja.
de amúgy már keresgélek új kipufogót.lehet h nem is gyárit,csak szép legyen az a lényeg
Köszi a válaszod, de inkább Debrecenben utána nézek. Lehet itt is van egy kárpitos aki megcsinálja a régit.
hát nemtudom..sajna ugye egyben van az egész kipufogó.nem bontható.csak drasztikusan
Köszönöm , a fotókra azért van szükség , mert igazából nem tudom , melyik évjáratról van szó . A B 5.5 utáni , azaz B 6 típusú , 2005-2011 között gyártott CR TDI ?
Megkerdem majd de olyan 25 a minimum es 50-tol biztos nem tobb. Viszont van egy kalkulator usps.com es ott sulyra dobozmeretre lehet keresni. Eppen most utazok el es ahova megyek meg net sem lesz igazan. Dec 2 utan leszek. Azert majd probalom kovetni a forumot.
A hétvégén lemérem őket egyenként és (segítséggel) a fényképeket is megoldom.
Szia!
ezt az ülést te mennyiért tudnád nekem postázni ? 25$ az ára és 70 a posta. ez így nekem esélytelen.
itt a linkje.
http://www.ebay.de/itm/2005-ya...
Ja, és az is egy jó sztori, hogy honnan vett bele bontott alkatrészt...
A szintén kollega valamit mahinált az üzemanyagellátó rendszerrel, szabadon volt az üzemanyagcső. Babrálást követően biztos akart lenni benne, hogy van-e szikra. És volt. Úgy ahogy volt a motor, le is égett.

Na asszem elég a rémtörténetekből
Véletlenül sem akarom a falra festeni az ördögöt, de a motor teljesen rendben működik a csörgéstől függetlenül? Én csak megnézném, hogy mi szabadult el benne.
Nálad egészen biztos nem ez a helyzet, de láttam amikor egy hideg 1100-esről a gumit le akarta forgatni a kollega. Nem sikerült. Neki utána a szelepek csörögtek... a kipufogóban...
Szóval én akkor lennék nyugodt ha tudnám biztosan honnan jött ami csörög.
Mégegyszer: ez csak egy (lehet rossz) példa.
Nem lehet, hogy az első kipufftömítés égett szét, és esett ki, vissza a csőbe?
Tamás, a reglapomon van az e-mail címem, légyszíves küldj képeket a felnikről. Mekkora a gumik profil mélysége ? Köszönöm !