Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehéz szívvel de feltettem az 535-ös kincsem hirdetését.
Legszívesebben az asszonyomnak adományoznám. De nem hajlandó motoros jogsit szerezni.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Gondolom az alkatrészek részletei érdeklik.
mire vagy kiváncsi vagy részletre szeretnéd mer arra nem megy
Részletek?
eladó 535 alkatrészes de mükszik ja csak egyben ha kell valakinek
Ez igaz.
Az 1100-as kényelmétől el van ájulva a párom. Tegnap kerültünk egy 50 km-et. Direkt olyan útra mentem ami legendásan rossz. Az 535-ösel, ott végig állt a párom.
Az 1100-ason meg észre sem vette. Csak hullámzott a gép egy kicsit. Tényleg ég és föld a kettő.
Az nem semmi! Sajnos én már elpuhultam a sátras túrákhoz. A motorostalálkozók egy sátras éjszakája után is olyan vagyok mint a saját öregapám(ha élne). Persze ott hagyom magam legyőzetni Mr. alkohol által.
Kalminak volt valami digó nagyrobesza,de eléggé ráb@szós volt a hitel miatt, én csak a Suzuki Burgmanokat ismerem, abból a 400as is elég jó. A 650es ára horror. Azért ha a nagyvirgács, vagy a Drag. kényelmét megtapasztalná az asszonyod, biztos nem erőltetné a nagyrobeszt.
Sátor... Az a feelinges szállás...
Szeptemberre az időjárás megnyugszik, a nyári esők meg a szél alábbhagy. Bulgáriában gondolom azért a hegyekben nem fogunk izzadni, így nem csak rövidgatyát viszek.
Aha,értem. Engem nem zavar a nyüzsi. Az idén nagy szerencsém volt a szept. vége ellenére 28-33°c a levegő és26a tenger(Égei) de nem kísértem a szerencsét újra. Jövőre szezonban megyek. Szállásokat előre rendezed, vagy ad-hoc?
Ez lemaradt.
Háááát a megszokott látványhoz képest egész furán nézel ki rajta....
Mindkét motorral az első út, Tiszaőrsre. És az első teendő, (Matázás) is ugyan az.
Csak az 535-ös 2011 május.
Az 1100-as pedig 2013 november.
"Margit hááát nooormális?
Az elképzelés még képlékeny:
1, marad a krúzolós módi, csak nagyobb sárkánnyal. Vt 750 lehetőleg kardánnal, Drag 1100, virago 1100
2, kicsit más, de túrázós masina pl Yamaha tdm...
3, levágom a golyóimat, és hagyom, hogy az asszony hajlamai is érvényesüljenek : nagyrobogó - de itt keveslem az 1 hengert, a két hengeres jószágok meg elég drágák.

Nem elég, hogy nincs rá keret, még válogatok is.
Mert akkor már nincs annyira nyüzsi. És a tenger még meleg, az idő jó. De a nagy túrista-rajzásnak vége.
Biztos sokat fog rajta motorozni.
Szerintem a szerződése is tiltja, hogy veszélyeztesse a testi épségét.
Egyébként szép a vas. Bár nekem nem annyira tetszik.
Arra lesz jó, hogy egyszer fel ül rá, aztán jó pénzért el lehet árverezni valami dús gazdag Vettel rajongónak.
Vissza kerestem a gépemen.
És igazad lehet. Nagy valószínűséggel 600-as volt.
Az nap egy Dl 650,-est, egy Marúder 800-ast, és ezt a GSXR 600-ast lovagoltam. S miután megírtam a véleményezést, már nem is tartottam fontosnak hogy megjegyezzem a gépeket.
Tegnap először írtam is,hogy Sidirokastroig nekem is ez lenne a terv, utána délután megint rá kattintottam a linkre és úgy mutatta az utat,hogy letérsz Blagoevgradnál. Most megint úgy van ahogy először volt. Parajelenség ezek szerint. Miért IX. hó?
Na, ehhez mit szóltok: VettelBike....

Vettelkének ajándékba, mert ügyesen versenyzett az idén:
Nem tudom, hol látod ezt, nem megyünk Makedónia felé. Sőt, Makedoniába egyáltalán nem megyünk még visszafelé sem. Görögből Albániába, majd Montenegróba megyünk. Albániába kizárólag a fantasztikus utak miatt, valamint a tengerpart és a jó kaja miatt.

A csajok is jók arrafelé....
Köszi a Hsz-t. Jót nevettünk.
A párom is macska szervízbe hordja a szoba tigrisünket.
Köszi az adatlapot.
Nagyon szép helyen élsz. (Jövőre ara a vidékre is tervezhetünk virágós találkozót) S azt is látjuk most már, hogy nem egy nyeretlen kétéves kis sutyóval van dolgunk. Ha nem egy érett megfontolt emberrel. Legalább is a korod erre enged következtetni.

A vásárlást nem kell elkapkodnod. Van még idő a 14-es motoros szezonig.
Én ugyan hamarosan felteszem az 535.ös kincsemet. de nem igazán tervezem még az eladását. Terveim szerint csak tavasszal. Majd ha már a kereszt fiam is levizsgázott vele A2-re. De persze ha jön egy komoly vevő akkor viheti. A vizsgát majd megoldjuk. Végül is az unoka húgomnak is ilyen motorja van. Tehát családon belül akkor is megoldható.
Nagyon jó
Ha talán egy hónappal előbb felteszed ezt akkor talán nem nézek meg ennyi motort feleslegesen.
A hirdetési fotókon mind olyan szép volt. Aztán mikor megláttam élőben csak annyit kérdeztem magamtól, hogy hogyan tudták ezt a roncsot úgy fényképezni, hogy újnak tűnjön.
Ha unatkozol,fésülgetheted a bundáját. Azért mondjál már valamit! Mi az elképzelés,ha meglenne ami nincs?
Szép jó reggelt!

Mivel motorra nincs még keret, vettem egy tengerimalacot. Ezt is szervizelni kell, mert rossz a hátsó futóműve. Voltunk szervizben is, a teljes átvizsgálás 6000-ből megvolt. A doki által felírt fájdalomcsillapító folyadék ránézésre 5W viszkozitással rendelkezik. Mivel hosszúszőrű fajta, lassan jöhet a chopp-olás is. Legalább nem fogyaszt sokat, pár marék széna, meg egy fél sárgarépa elég neki naponta. A kereskedésnek azért megírtam a panaszlevelet, az állapotfelmérés dokumentumait, és költségeit mellékelve...