Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ilyen volt.
Most néztem amotorod a reg.lapon ,az nem eredeti kipu. vagy legalábis az enyémé e ilyen volt.
Szerintem az enyém reális. Nézd meg az adatlapomon, de közvetlenül itt is lehet:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ha a többi rész jó állapotban van lehet hogy csak ezt a könyököt kéne kiváltani egy rozsdamentes anyagból készített egyedi darabbal.
Ha a többi rész is láthatóan korrodált vagy rossz állapotú akkor talán érdemes más megoldásban gondolkodni.
le volt szerelve, ezért tudjuk, h az 1. hengerből induló könyökben van benne.
Szerintem célszerű lenne leszerelni a kiput, és meggyőződni arról hogy melyik részéből hallatszik a zörej. lehet hogy nem is szabadult el darab, csak elengedett valahol valami hegesztés és az rezonál.
Ha a hátsó hengernél lévő csavarokat megtudod indítani, utána már viszonylag gond nélkül leszerelhető.
Ahhoz képest,hogy erősen szezonvége van igen magabiztos árak vannak, az biztos. De hát, vágyakozni lehet.
szerintem olyan nagy darab...vagy nem értem én sem
sajnos nem lehet kirázni belőle...
Külső védőlemez a hátsó könyök bizonyos részein van bilinccsel felszerelve.
Az enyém "95-ös és ha tényleg ennyiért lehet eladni, akkor 2 évig használtam és még kerestem is rajta 250000 ft-ot.
Szóval ezek az árak szerintem is irreálisak.
Persze,hogy arra gondoltam. Nálad is elő jött a váltás iránti igény? Vagy ennyire sok az a zseton? Nem tudom a tiéd mikori.
Mindenkinek: Amióta Jogo lakóautójáról lemaradtam, elhatároztam,hogy ha van valami kótyavetyém, akkor azt először itt teszem közzé. Eladó 4db. VW Passat(utolsó előtti) gyári, 16os, sérülésmentes könnyűfém felni. Van rajta 4db. Continental permiumcontact gumi. 205/55-16. 90%os a gumi. Gondolom Skodára,Seatra,Audira is jó. Ára 80.000Ft. Szerintem a gumik megérnek ennyit. A gumik 2011 48. hetében készültek.
Külső burkolatok vannak /égés elleni védelem /de azt kivülről lehet látni ha valahol elrepedt.
Ha lupusz2 által belinkelt árra írt reagálásomat kérded, ennyiért tényleg odaadnám az enyémet. Amúgy kicsit szédűltem is mert előző nap volt egy kis összejövetel a motoros barátaimmal, meg néhány üveg sörrel.
Ha lerveszitek a komlett kipuf. rendszert/ csővek,közös dob, hatompítók/nem lehet kiszedni,kirázni belőle?
Tudomásom szerint a hangtompító furulyákon kivül nincs más benne.
Mi van? El akarod adni a vasat? Vagy csak megszédültél kicsit?
Hát ne..de azért jól leszívatott!

Elszíneződve annyira nincs is...inkább csak rozsda pöttyös
Ha nem igy van a tudorok majd kijavítanak. Tudomásom szerint az a könyök dupla falu. A belső cső ha kiég abból bizony elszabadulhat egy kis darab.
A könyök elszineződése is utalhat erre.
Ennél nagyobb baja sose legyen!
Na gyerekek! csak h tanuljunk belőle:
Megvan a hiba!

Azért nem gondoltunk erre,mert csak melegen csinálja!
Na meg azért nem mert nem hittük,h valami is letud szakadni az első hengerből"jövő" kipuf.könyökben!

Mert bizony ennyi a baj!
hidegen hiába ütötte gumikalapáccsal a haver! melegen viszont "felcsendült" az ismerős zaj!
Hőtágulásra elszabadul benne valami kis vasdarab! hihetetlen! de mi tud egy könyökben elszabadulni?

Szóval most vagy az lesz,h nem látható helyen szétvágjuk,és kidobjuk belőle, vagy ha tudok olcsón komplett kipufogót,akkor veszek rá!

Na de legalább át lett nézve minden a deklik alatt!

ja és....ezért nem tudtam motorozni már vagy 2 hete!ÁÁÁÁÁ
lemérte,és alig 1mmeres lötyögése van csak..szal nincs baj
Álláspontod tiszteletreméltó. A plexi mint már írtam a tiéd,ha kell. Pénzt nem kérek érte, van elég.
Köszönöm
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, az én motor választási procedúrámhoz, hogy mikor feldobtam a témát elégé le volt ülve a fórum. Így egy kicsit felpezsdült. Más különben én is vehettem volna motort, úgy, hogy senki nem tud róla. Csak mikor már minden lezajlott akkor bejelentem, és felteszem a fotókat.

Én foglalkozom a környezettel is. Gázos a kocsim. Most a hidrogén generátorral foglalkozom. A következő kocsim ilyen lesz. Ha engednék akkor üzemanyag cellás lenne.
Ja és a motoromat a szelektív hulladékból, és újra hasznosításból vettem.
A plexit még nem tudom megmondani. Mivel azt terveztem, hogy átteszem az 535-ösről. De még nem tudom hogy mutat. A tiéden nagyin szép, s formatervezet.
menyibe kerülne?
Ha nem akarod itt meg írni, akkor küldhetsz nekem emailt is.
ha minden igaz már meg van a címem.