Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az a kérdés, hogy rossz néven venné-e bárki, nyilván nem.
Egyszerűen nem tudok hozzászólni. Nem vagyok utazgatós típus, csak akkor megyek külfödre, ha muszáj, ezért nem is terveztem soha. Nem vagyok kompetens a kérdésben.
Ezek szerint, fent a gyújtásnál kell machinálni valamit.
Én meg oldalt kerestem, mint az 535-ös nél van.
Gyula! Ha már Triumph, akkor menj át a Suzuki Bandit fórumra! 2305. oldal, 57598. hsz. Na az ott van a szeren. Gyönyörű. Nekem ez az ami bejön Triumphéktól, de nagyon! Az az ikerlámpás amit írtál, az brutális, ez meg.... kevés a szókincsem.
00.26ra elvesztettem kicsit az időérzékemet. Egyébként szerintem senki nem venné rossz néven tőled ha ilyesmihez is hozzászólnál! Ok.,hogy szakmailag toppon vagy meg segítesz mindenkinek, de ritkán írsz arról,hogy te miként tervezel a jövőben. Azt írtad,hogy nem jársz találkozókra. A távolság miatt kivitelezhetetlen(majdnem) az,hogy elgyere gurulásokra amikor ránk jön a mehetnék, pedig néhányan biztos megköszönnék a segítségedet személyesen is. Brumi is benyomott néhány sört az anyagbeszerzések hálája ürügyén és így van ez jól. A külföldi túrák meg Sibra kivételével csak tervek voltak tavaly, igaz az én esetemben nem miattam nem motorral mentem Görögországba. Remélem az idén nem lesznek puhapöcsök a cimboráim! Majdnem kihagytam Casabát meg Ebadtát akik szintén lenyomtak Alpok mászást. A legkissebbvirgáccsal nem lehetett gyenge túra!
A búvárkodáshoz és a sokezer kilométeres európajáráshoz nem tudok mit írni. :)
Mi ez a punnyadás virgácsosok?
Talán a karibi térség ami olyan mint a Vörös-t. De az már anyagilag egy más liga(premier league)!
Én merültem Horvátországban is, palackkal, Cavtatban (Dubrovnyik mellett), valamint a Vörös tengerben is, Hurghada mellett. A kettőt nem lehet összehasonlítani, a Vörös élővilága világviszonylatban is jó helyen van. Horvátország tenger alatti látnivalója gyér, viszont szép tiszta a vize. Sartiban csak intróztunk, de igazán nagy élővilágot ott sem tapasztaltunk. Viszont nagyon finom meleg a víz, és csodaszép kék. Ezért szeretem Görögországot.
Azt nem vágom,hogy az Adria miért lenne érdekesebb mint az Égei? Mármint a tengerfenék. Mindkettő a Földközi-Tenger beltengere, nagyjából hasonló élővilággal. Sartiban kb20€ egy hajókirándulás, teljes ellátással reggel9 és du.5 között. Delfinek és murénák is vannak. Szoktam én is búvárkodni. Ha az élővilág érdekel a Vörös-Tenger a csúcs, de Egyiptom vagy Jordánia elég nehezen megközelíthető motorral.
1. a kormányt balra fordítod, ütközésig
2. a kulcsot OFF állásba tekered
3. a kulcsot lenyomod, a zárbetét be fog süllyedni kb. 5 mm-t
4. balra LOCK felirat felé fordítod a kulcsot

Ne tekerd végig, a LOCK után P (parkoló) állás is van, azaz a hátsó lámpa égve marad lezárt kormánynál. Tehát P-ig ne fordítsd el, csak a LOCK-ig.
A tenger nekünk is agyon vonzó. Főleg az FKK kenpingek. Szeretjük a szabad tüdős merüléseket.(Pipa szemüveg békatalp) Ebből a szempontból a horvát tenger vonzóbb. Érdekesebb a tenger fenék. A tengernél mindig elkap a hajókázhatnék. Sajnos még nem jött össze. Egy kis vitorlással klassz lenne egy pár napot ringatózni. (Álmodik a nyomor )
Németben a fekete erdőben már voltam. 92-ben 3 és fél hónapot egy kempingben dolgoztam. A táj szép, szép de nem egy nagy durranás. A Brinkman professzor klinikája meg ép hotel ként működöt.
Sibra szeptemberi túrája egyre vonzóbb. Csak maradjon addig pénzünk is. Szabadság biztos marad, mivel az itthoni túrákra csak két napokat szoktunk kivenni. A pénteket és a hétfőt. S így 4 napokat tudunk csavarogni. Magyar országon belül ez bőven elég.
Köszi Brumi!

Lefelé kell. Az első keréknél szétcsavarod a burkolatot és kihúzod a spirált. Visszafelé először feldugod az óráig és mikor a helyére csusszan akkor visszacsavarozod a külső burkolatot az első keréknél.
Köszönöm ! Jó szorakozást.
Én is imádom a tengert. A görög tengert meg pláne, nagyon tiszta és meleg. Ezért megyünk sokat a parton, hacsak lehet, megfürdünk benne.
Tudom, ti nem vagytok beszarva egy kis (nagy) esőtől, ezért Erdély biztos jó lenne és Németben is vannak csodálatos helyek(mondjuk pont nem északon) pl. a Duna forrása a "Schwarzwald klinik" környéke, meg az egész osztrák, német Duna szakasz. Bár nagyon sztereotip, de nekem a nyaralás az tengerpart és mediterrán. Voltam az Észak-Német tengerparton is, elég lehangoló a 30°c melegben a 14-15°c vízhőmérséklet.
Sajnos ez a szombat már kedden be lett programozva,(a Sztyeppék Népe Íjász Baráti Kör, egyesületté alakult és ezt üljük meg) fogyasszál egészséggel helyettem is! Boldog születésnapot! A becsület süllyesztő neve Las Vegas után szabadon, Lesz vigasz.
Az 1100 as tulajoktól lenne egy kérdésem.
Kormányzár van az 1100-ason? Én nem találom az enyémen?
Most néztem, kimaradt egy "?" jel. Szóval kérdés lett volna..... :))
Sziasztok!

A km-óra spirált a tokból lefelé, vagy felfelé lehet kihúzni, Szétszedtem, aztán nem figyeltem meg, melyik oldalról húztam ki. Úgy gondolom, logikusan lefelé lehet kihúzni, hogy egyszerű legyen olajozni (zsírozni?).
Köszönöm Zsoccca.
Nagyon sok boldog szülinapot! És egészségben, sikerekben, motorozásban gazdag nagyon hosszú életet kívánunk.
Sziasztok.
Már van egy másik is ami bejön : Triumph Thunderbird Storm
Sajnos ez se az az olcsó fajta.
Tamás ha esetleg szomjaznál este szivesen látlak intruderes haverral.
Este tartom a szülinapomat.

Pontosan így gondoljuk mi is.
Az előző Hsz-emet úgy írtam, hogy még nem olvastam a tiédet.
A következő szezonnal kapcsolatban még nem tudjuk, hogy milyen irányba induljunk. Erdély, Észak Németország (Unokahúgom ide ment férjhez) vagy tenger part.
Ez így elég szimpatikus. Mi is hasonlóan gondolkozunk.
Voltunk már túrázni olyanokkal is, hogy egész nap rohanás. Még a tankolásoknál is kapkodni kellet. Hát ott eldöntöttük, hogy többet ilyet nem teszünk.
Aztán a Savageosokkal is voltunk a Bükkben. No velük igazán jó volt. 20-30 km-enként megálltunk valami szép helyen. Beszélgettünk, gyönyörködtünk a tájban. Kb fél, vagy egy órát aztán tovább nyargaltunk. Még fürdés is volt egy szép kis tóban.