Bruminak, Zsoccának, és Jenőnek is gratula az új vasakhoz.
Megjegyzem nem kis önmegtartóztatás télire új motort venni, fél évig simogathatod mire sikerül magadévá tenni .
Okos vagy amiért megtartod a kicsit. Idény elején szerintem annyit kapsz érte amennyit szeretnél. Olvastad Brumi mennyit engedett? Nemrég meg azt írta ráuszítja a macskáját arra aki szemtelenül keveset kínál a verdájára. Gyulának is mondtam, de így sikerült. A tiéd amúgy is olyan,hogy a légy seggre esik rajta. Nem lesz gond az eladással.
Igen a kék lett. Bár nem a színe miatt. Bár különleges, és nagyon tetszik a színe is. Bár szerintem a pécsi motorra mondtad, hogy nem szimpi.
Igen virágós maradtam, sőt duplán. Még az 535-ösöm is meg van még.
Ugyan felteszem majd eladásra, De nem akarom még eladni. Majd csak tavasz után. Amikor már a kereszt fiam megszerezte az A2-es jogsit vele.
Egyébként bármilyen motort is vettem volna akkor is itt maradtam volna.
A jövő évi Robinzon szigeteki találkozót ki hozta volna össze nélkülem? No meg hogy 14-ben Salgóbányán lesz.
dec 28, és 29-én a Backstage-ban a következő. 29-én a Jankai fog billentyűzni, és egy közös ismerősünk is beszáll az egyik számba szakszizni meglepiként. Gyere akkor
Nagyon köszönöm, hogy nekem adtad el ezt a csodálatos motort.
S ígérem nagyon jó gazdája leszek.
Én is nagyon remélem, hogy fogunk együtt motorozni. Annál is inkább mert szerintem nagyon is bele illesz ebbe a nagyszerű csapatba. A mi már nem is csak Virágósok társasága. Inkább chopperosnak, vagy csak egyszerűen motoros társaságnak nevezném.
Remélem a virágós gurulásokon, és a nyári találkozókon isa fogunk még találkozni.
Személyedben, legalább lenne a csapatnak egy nagyon jó szakácsa is. És nem kényszerülne a csapat, mindig pizza evésre.
Azt kívánom neked, hogy tavasszal sikerüljön megvenned a következő csodálatos motorodat!
Igen minden van rajta ami egy szép motorra kell.
Viszont nem ezek miatt döntöttem mellette. Ezeket utólag is rá lehet tenni.
Ami miatt ezt vettem.
1. Igazán jó gazdája volt. Karban tartás, meg ilyenek. Plusz még szerette is a motort. Láttam rajta hogy nagyon sajnálja és nehezen vált meg tőle.
2. Ma moci nagyon egyben van. Nem találtam hibát benne. Lám még az ülés is fix. Az egész gép szalon állapotban van. Kifogástalan.
Nagyon bízom benne, hogy legalább olyan tulajdonos, gazdája leszek, mint Bemi volt.
Csak meglett? Persze a kék amire mondtam,hogy nem szimpatikus. Ezek szerint élőben megnyerte a tetszéseteket? Sok örömet és balesetmentes kilométerek ezreit kívánom nektek! Viragos maradtál.
Sziasztok!
BEMI vagyok
Most regisztráltam erre az oldalra.
Zsolti nem akármilyen motort vettél, nem volt könnyű megválnom tőle, de sok sikert kívánok hozzá. Remélem még motorozunk együtt.
De szerintem mi még tudunk idén együtt gurulni, akkor személyesen is gratulálok.
Megjegyzem nem kis önmegtartóztatás télire új motort venni, fél évig simogathatod mire sikerül magadévá tenni .
Igen virágós maradtam, sőt duplán. Még az 535-ösöm is meg van még.
Ugyan felteszem majd eladásra, De nem akarom még eladni. Majd csak tavasz után. Amikor már a kereszt fiam megszerezte az A2-es jogsit vele.
Egyébként bármilyen motort is vettem volna akkor is itt maradtam volna.
A jövő évi Robinzon szigeteki találkozót ki hozta volna össze nélkülem? No meg hogy 14-ben Salgóbányán lesz.
S ígérem nagyon jó gazdája leszek.
Én is nagyon remélem, hogy fogunk együtt motorozni. Annál is inkább mert szerintem nagyon is bele illesz ebbe a nagyszerű csapatba. A mi már nem is csak Virágósok társasága. Inkább chopperosnak, vagy csak egyszerűen motoros társaságnak nevezném.
Remélem a virágós gurulásokon, és a nyári találkozókon isa fogunk még találkozni.
Személyedben, legalább lenne a csapatnak egy nagyon jó szakácsa is. És nem kényszerülne a csapat, mindig pizza evésre.
Azt kívánom neked, hogy tavasszal sikerüljön megvenned a következő csodálatos motorodat!
Viszont nem ezek miatt döntöttem mellette. Ezeket utólag is rá lehet tenni.
Ami miatt ezt vettem.
1. Igazán jó gazdája volt. Karban tartás, meg ilyenek. Plusz még szerette is a motort. Láttam rajta hogy nagyon sajnálja és nehezen vált meg tőle.
2. Ma moci nagyon egyben van. Nem találtam hibát benne. Lám még az ülés is fix. Az egész gép szalon állapotban van. Kifogástalan.
Nagyon bízom benne, hogy legalább olyan tulajdonos, gazdája leszek, mint Bemi volt.
Épp időben idetaláltál.
BEMI vagyok
Most regisztráltam erre az oldalra.
Zsolti nem akármilyen motort vettél, nem volt könnyű megválnom tőle, de sok sikert kívánok hozzá. Remélem még motorozunk együtt.