Mihalicz Balázs a szerelőm.Zalaegerszegen volt egy motorosboltban szerelő,de most Lentiben van egy szerelő,boltja vagy mije(még nem voltam lent nála) én tófejre a lakhelyére szoktam levinni a mocim,vagy ő jön be hozzám Zalaegerszegre.Tele van mindig melóval.és igazából amióta ismerem,motorozott és motorokat szerelt.Gyerek korom óta ismerem
Alap esetben igaz.
Csak én úgy szoktam kötni, hogy énfelém mindent az én biztosítóm intézzen.
Inkább egy kicsivel magasabb díjat fizetek. De kár esetén nekem csak a saját biztosítómhoz keljen fordulni. A többit mindent ők intézzenek.
Nem mindegy, hol van irodájuk?
Évente egyszer utalsz nekik, ők email-ben küldenek igazolást, aztán egy évig nem is hallasz róluk.
Ha gondod lesz, úgyis az ellenfél biztosítójához kell futkároznod, azt meg nem Te választod.
Ki
Sziasztok!
Köszi az elismerő szavakat,nekem is tecccik.
A lámpákat nem én csináltam,csak a tartóit,van egy remek anyagbeszerzőm,majd egyszer bemutatom.
Szaddi, már akartam kérdezni, ki a szerelőd ? Mi földiek vagyunk, mert a szüleim Nován élnek , ha tehetem, motorral járok hozzájuk. Ha jó a mester, nem árt tudni róla ... Ha nem publikus, írd privibe... berkesist@freemail.hu Köszönöm !
sziasztok!
ma kiderült,h nem a szabadonfutónál van a baj.és a vezérműláncnál sincs gond.már csak a kuplung résznél lehet valami.vagy nem tudjuk...ötlet?
holnap szétszedi a szerelő haverom a kuplung oldalt is.egyszerűen nem értjük mi lehet ez a zörgés.
igazad van. Mindenkinek más. Mivel életkor lakhely, meg még az is számít, hogy hol dolgozik a feleség.
Majd tüzetesen utána nézek. Eddig csak az emailban kapott linkekre kattintottam rá. Azt meg lehet, hogy az autós biztosítóm küldözgeti.
Nem értelek ! A kalkulátorral nézd meg, NEKED melyik a legolcsóbb biztosító , van-e kirendeltsége Salgótarjánban, oszt tényleg jó napot. Biztosító bónusz, cm3, korábbi károkozás, település , stb. alapján számol, bármelyik fórumtársunk megadja a díjat, amit fizet, neked NEM annyi lesz ! Azt meg lehet kérdezni, a biztosítókkal kinek milyen tapasztalata van, az meg egyszerű ... sz@r ! Ha okozó vagy, nincs miről beszélni, ha vétlen, nevetséges összeggel kiszúrják a szemed ... Akinek pozitív tapasztalata van, kérem cáfoljon meg ...
Szigorúan, csak nézni. Jó is lenne,de itt hagyni a munkát nagyon veszélyes dolog. A nyári szabi alatt is csak azért lehetek nyugodt, mert a testvérem csinálja a melómat. Ő csak nem túr ki!
Szia!
Most szombaton lesz a Téglagyáriban, 8-kor koncert. Én 90 %, egyenlőre, hogy nem tudok menni, mert gyerekmegőrzésen leszek. (legalábbis eddig még úgy van) A következő dec. 28-án lesz a Backstage-ben, azon ott leszünk.
Ki
Csak én úgy szoktam kötni, hogy énfelém mindent az én biztosítóm intézzen.
Inkább egy kicsivel magasabb díjat fizetek. De kár esetén nekem csak a saját biztosítómhoz keljen fordulni. A többit mindent ők intézzenek.
Évente egyszer utalsz nekik, ők email-ben küldenek igazolást, aztán egy évig nem is hallasz róluk.
Ha gondod lesz, úgyis az ellenfél biztosítójához kell futkároznod, azt meg nem Te választod.
Ki
Örülök,hogy hozzászóltál a 650-es témához,figyelve az eddigi hozzászólásaidat,tevékenységedet a Te véleményed megnyugtató,ugylegyen
Köszi.
Köszi az elismerő szavakat,nekem is tecccik.
A lámpákat nem én csináltam,csak a tartóit,van egy remek anyagbeszerzőm,majd egyszer bemutatom.
ma kiderült,h nem a szabadonfutónál van a baj.és a vezérműláncnál sincs gond.már csak a kuplung résznél lehet valami.vagy nem tudjuk...ötlet?
holnap szétszedi a szerelő haverom a kuplung oldalt is.egyszerűen nem értjük mi lehet ez a zörgés.
Majd tüzetesen utána nézek. Eddig csak az emailban kapott linkekre kattintottam rá. Azt meg lehet, hogy az autós biztosítóm küldözgeti.
Csak kérdés hogy tavasszal vissza jönnénk-e ebbe az abszurdisztánba.
Tavaszig oda se neki. Csak valami meló, megélhetési dolog sem ártana. A motorozás mellet.
Én pl nagyon jól vezetek Kukásautót! is
Nincs olyan kérdő ív ami motorra vonatkozik. Vagy legalább is eddig nem találtam.
S ha van St-ben is akkor ott kötöm meg.
Most szombaton lesz a Téglagyáriban, 8-kor koncert. Én 90 %, egyenlőre, hogy nem tudok menni, mert gyerekmegőrzésen leszek. (legalábbis eddig még úgy van) A következő dec. 28-án lesz a Backstage-ben, azon ott leszünk.