Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért nagyon utállak!
Hat ha mar nagyon unod a telet gyere ki es elmotorozunk a beachre nezni a bikinis csajokat.
Tiszteletem, 535 os bontot alkatreszek, ma latogattam meg a fickot, lefoglaltam a kipuffot meg a 2 db hatso rugot, ha v.kit meg v.mi erdekel szoljon, megoldjuk a szallitast, nagyon jo aron adja a dolgokat, ahol a 'NUME' -nel lori van irva azzokrol beszelek, megjegyzem ez egy masik Lori nem en arulom a dolgokat! pece http://www.bikeshop.ro/src.php...
Ezt a taknyos őszt elcserélném szívesen a Fl. napsütéssel! A nyár már itthon is dögletes. Az nem kell, meg a mocsarak, aligátorok, kokainbárók is maradhatnak.
Végezetül klasszikust idézünk : " Oszt jó napot ! "
Ja, és érdemes online kötni, az egész évet egy összegben kifizetni, mert a kedvezmény nem csekély... És nem felejtjük el a régit 30 nappal előtte lemondani, majd a jól végzett munka nyugalmával hátradőlünk ...
Ezt cafolni tudom. Rengeteg 650-est szervizeltem es meg egyetlen egynek sem volt gond a kompresszioval. Pedig itt aztan van meleg. Szerintem akinek ilyen problemaja volt azok nem csereltek olajat idoben vagy rosz minosegut hasznaltak. Viszont hatso agy meghajtast mar csereltem de az se konstrukcios hiba volt. Nagyon jo kis gepek.
Google keresőbe beír : kgfb kalkulátor, kiad számos találatot, szimpatikus kiválaszt , értelemszerűen kitölt, eredményt megkap, legolcsóbbakat kiválaszt / aminek azért " neve " is van, mivel emlékezünk a MÁV biztosítóra /, ellenőriz van-e Salgótarjánban kirendeltség, biztosítást megköt.
Hogyan ajánljunk neked Zsoccca? Lehet,hogy amit ajánlanék annak sincs irodája nálatok. Neked kéne megnézned,hogy kinek van kirendeltsége Salgótarjánban és azok közül választanod!
Skacok.
Lehetséges, hogy hamarosan kötelező biztosítót kell választanom. Ki melyiket ajánlja.
Az 535 ösöm az UNIO-nál van. De nem akarom ott kötni. Mer meg szűnt az irodája a városunkban. S nem sok kedvem lenne 75 km-re járni egy esetleges ügyintézés miatt.
Szia Jencike!
Jó kiegészítő lámpáid vannak,hol vásárolsz?
Itt lali király(kis betű) városában 25-ért csinálnak az 1100-re polírozott co anyagból ( acél felpolírozva) bukócsövet. Oda viszed a vasat érte mész és fizetel. Ha be mattúl vagy karcosodik akkor polírpaszta és egy puha rongy és ismét új.
Jól néz ki. Gratula.
De kicsit nagyobb bedöntésnél nem ért még le?
Ha azt a motort veszem meg amelyiken nincs cső, csinálsz nekem is?
Természetesen munka díjat is hozzá adva.
Csá Jogo! Láttam plakátot valami téglagyári megállóról meg Prognózisról, de csak kutyafuttában a Vecsési-Deák sarkon. Tájékoztatnál!
Ezen a fórumon nem valószínű,hogy fogsz róla hallani hiszen csak neked van. De nem is kell semmit mondani, csak használd egészséggel és műszaki hiba nélkül!
Nagyon szép a Dragod Jenő, sok örömöt okozzon neked.
Én ezt természetesen viccc-ből írtam,én is szivesen látnám a fórumon,akár a tali-kon kocsival is ,szimpi "srác"
A 650-ről viszont konkrét tapasztalatot,vélemény szeretnék olvasni a fórumon.
Azt írta "hallomásból" nem hiszem, hogy ezen filózik. Lehet,hogy család lett közben vagy szar olvasni,hogy megyünk ide,oda gurulni. De akkor is. Nem gondolnám,hogy el kéne tűnni!
Szia Csabi! Te sem vagy Június 27 óta. Mi a jó isten van? Ennyire kemény a szolgálat? Gyere már vissza te is a fórumra!
A megszólitott fórum társ ,akkori írásának tartalmán gondolkodik szerintem és rájött,hogy valótlan amit írt ,talán azért nem jelentkezik? Az tény,hogy nem egy erőgép.De a Drag Klubban több van ilyen és mikor feltettem ilyen kérdéseket nem is értették.
40-50 ezer km.mentek és semmi probléma nem volt velük,pedig a többség kétszeméllyel jár.
Majd kiderül.
Mi van veled? Május 8 óta el vagy tűnve a fórumról. Örülnénk egy páran ha visszatérnél. időközben én is virgácsos(is) lettem.
Szia !
Én saját magam csináltam bukócsövet,csomagtartót kb.25-be került, 20 a krómozás a többi az anyag.
Itt van egy pár kép./ha sikerül/
Köszi a választ.
Én s Shox oldalán találtam a hetvenkörülö GIVI alkatrészeket. Persze csináltatni biztos olcsóbb.
Azért figyelgetem mert két motor nézegetek mostanában. Az egyik olcsóbb, de mindezeket meg kell hozzá külön venni. Vagyis próbálom reálisan össze hasonlítani a két gépet.

1.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_1100_v
irago-6032375
Telefonos beszélgetés alapján:
KB 8 éve az övé. Korom beli lehet. Normálisan karbantartott Repsol 20-50 legutóbbi útja felvidék. Jelenleg elvan téve télire. Ki van vonva forgalomból április 30. ig. (Forgalomból kivont motort, meg lehet vásárolni, és? )
A telefon beszélgetésekből úgy tűnik, hogy jó gazdája a motorja.

2.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_1100-
6637512
A Tulaj 60-év feletti tanár ember. nagyon nagy valószínűséggel jól bánt a motorral.
2,5 éve gerinc műtét miatt nem motorozik. A motor egy motor szalonban volt leadva.
Most egy szerelőnél van. Kipucol mindent, üzem képessé teszi, és csak utána, kerül eladásra. A műszaki vizsga rám hárul.
70-ért sok. Én 30-ért hajlíttattam bukócsövet itt Debrecenben rozsdamentesből. Hibátlan!
Közben megtaláltam.
Legalább is én úgy látom, hogy mindkettő külön külön olyan 70 be kerül.
Skacok
Egy virágóhoz menyibe fájna egy bukó cső, és egy hátsó csomagtartó KB ?