Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rá van ragasztva, de nekem nem igazán tetszik.
Arra vált.
Bocs hogy most írok, de most értem be a műhelyből. Majd teszek fel új képet a motorról, mert ez a teló nem az a teló. A képen még a régi van. Amúgy az egyik ismerős vette az ebajon használtan ,de mire megjött, arra elcserélte a mocit. Postával együtt 25E-be került, de megérte. Ha lenyomom a hátulját , szinte szabad szemmel látni, hogy lassan vissza áll eredeti állapotába. Ja és gyári Yamaha.
Egészségedre váljon!
Nagyon szep a motor Brumi, gratulalok hozza! Biztos jo a hangja is. Milyen vezetni a Virago utan? Sok balesetmemtes km- t vele! A hüllőminta milyen megoldassal van rajta? Fenyezes, matrica vagy mi?
Csak a szokásos téli csinosítgatás, extrázgatás. Springer egy sportsterbe? Ne má!
Kalmi!
Látod, igaz a mondás...ha túl sok a szabadidőd és túl sok a pénzed, vegyél HD-t!...mindkét problémád megszűnik! Jó munkát neked és várom a fotókat, hogy milyen lesz ( csak nem springer kerül előre?)
Már megy a munka!
Köszi, de a fotókat látom a lapodon.
Inkább az kéne, hogy hol vetted és hogy menyibe került?
Üdv mindenkinek. Zsocccának üzenem hogy olyan teló kellene a motorra mint az enyém. Tavaly cseréltem le a régit ,mert fapados volt. Vettem rá egy gázos szettet ,ami olyan mint a hajóhinta még két személlyel is. Az a jó benne hogy nem kell állítani , ha ketten ülünk rajta. Egy személlyel az alsó sor rugózik . viszont kettőnél az alsó összeül és a felső csillapít. Ha gondolod lefényképezhetem hogy néz ki.
Kinek a papné, kinek a pap. Nekem speciel a Svarc Gizi
Na meg persze a képen is látszik, hogy a csajok a Harley-ra buknak!
Én azért a csontosabb fajtát kedvelem... :)
Jóóóó is az:
Kistehén tánczenekar....
Az óra mérföldben mutatja.
Én mindig teli tankkal teszem le a motort. Legfeljebb egy kis vakrozsda van a tankban, az meg nem számít, két szűrőm van, megfogja. Úgyhogy nem teszek bele semmilyen mágnest, imádkozósáskát és javasasszonyt.

A következő 20 évet így fogja kibírni. Ha teli van benyával, letisztul a belseje.

Egyébként ismét működik a tartalék jelző műszer, így üreen kipróbáltam. Ennek roppantmód örülök!
Nem tünt fel,hogy a fényképen 28850 km van benne a hirdetésben meg valami 43 ezret ír!
Eladó egy Falcon típusú előretolt lábszett..még nem volt motorra szerelve...Yamaha XV535 -2000-es évjáratú /nem belpiacos/ motoromhoz vettem a Louis-ban,de figyelmen kívül hagytam a motor kódját,így az enyémre nem tehető fel...
Az új Dragosoknak!
GSXR 650-et nehezen tesztelhettél mert olyan nincs. 600 van, meg 750. Meg 1000, meg 1100, meg 400, meg 250.
A következő amit megnézek.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_1100_vi
rago-6032375
Köszönöm Loránd cimbora. Finom volt a pálesz, köszi!
Tiszteletem Brumeszkosz! sikerült eladnod a virgancsot? és látom már be is szereztél egy másikat, gratulalok neked , és sok balesetmentes km ert kivánok , nagyon szép a gép!