Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Megtudnátok-e mondani, hogy XV 750 SE-hez lehet-e kapni bontható szemes vezérműláncot? Vagy szét kell dobni a blokkot a cseréhez?
Üdv mindenkinek! Brumeszkosz gratula az új géphez, nekem nagyon tetszik. Ami szép az szép meg kell hagyni. Sok sikert hozzá . Olvastam hogy lenne lámpád az 535-re , ha aktuális akkor megbeszélhetnénk.
Meg kell próbálni, igaz ropognak az izületek fáj a derekunk de ne adjuk fel. Csak az asszony meg ne tudja.
Az majd tényleg a jövő dönti el.
Majd meglátod, hogy dehogynem
Amennyiben Jon Bon Jovi kezéről akarja lecsapkodni a luvnyákat.
Így vettem, majd megnézem le lehet e szedni nyom nélkűl.
Egyenlőre nem mert nagyon legatyásodtam anyagilag. Padló.
A táskatartót is abból finanszirozom amit eladtam a maradék 535 alkatrészt.
Hát ja, a sárvédőről én is levakarnám. Bruminak kéne csináltatni ugyan ilyen bőrből kabátot, mekkorát lehetne vele villanni.
Na és a sárvédőn a gyíkhús! Az se semmi.
Ezen még nem gondolkoztam, az enyémen van bukócső rajta pihentető lábtartó. És a rendes lábtartó hejett trepni van.Én is 176cm vagyok, amikor zsibbadok fölteszem a lábam előre és tolom a levegőt talppal, mint a nagyok. A motorod nagyon faxán néz ki, nekem tetszik a tankon lévő bőr, a többit én is levenném. Kíváncsi leszek a táskatartóra. Hátsó bukócsövet nem csináltatsz?
Igen van. A taposója fent van a képen talán látszik.
Ha jól értem van egy előretolt lábtartód ami eladó.
Esetleg előre tolt lábtartó, nagyon király? Hány centi vagy?
Mert én 175 és majd nem rövid a lában. Az elöző tulaj levette és olyan magas volt mint én.
Van egy virágos kollégám aki ott volt Barcson is és Ő már bejelentkezett rá.
Most egy darabig nem tudom megmérni a lámpát mert nincs itthon a motor táskatartót csináltatok rá meg a fojtást rakatom vissza a kipuf végébe és így tegnap elvittem a Papp&Társához és most ott van. de ha kész lesz majd írok.
1100 drag, mint neked. És most látom neked is az a fajta lámpád van mint amit én is kinéztem. Ebből a fajtából van sík üveges és bordás, csak nemtudom melyik a jobb. Hamár itt tartunk megmondanád hány centi átmérőjű a te lámpád, ami a dragon van. Amit ajánlottál az nem kell, nem illik rá, szerintem. A reglapomat fel akartam újítani csak elfelejtettem, majd pótolom.
Jelentkező vagyok rá!
Én az 535-öst sem nevezném lány motornak. Egy vas ami 6 másodperc alatt fent tud lenni 100-on az csak lányos pasi alatt lányos. Attól függ hogy ki ül rajta és hogyan kezeli.
Van aki egy női biciglin is férfias.
Nagyon köszön az ifókat.

Engem sem zavar, ha nincs teljes kigancolva. Legalább akkor látszanak a hibák.
Mi egyenlőre nem sajnáljuk az üzemanyagot, hogy megtaláljuk az új paripánkat. Hisz nem rövid időre vesszük.
Azt keressük, hogy egy motornál minden klappoljon. Az eladóban is meg tudjunk bízni, és a motoron ülve is azt érezzük, hogy ő lesz az utazásaink hű társa.
Az 535 ösnél így volt. Szimpatikus, és bizalom keltő volt az eladó. A motoron pedig nem találtunk hibát. És be is jött, Eddig 3 év alatt mentünk vele 25 ezret. De szinte egy mellé pöffenés se sem volt.

Kedden még megnézzük két motort. Aztán ha egyik sem lesz igazán meggyőző akkor marad a motor vásárlás áprilisra.
Pedig örömmel simogattam volna a télen két motort. Ez már majd nem olyan lett volna, mintha két nővel szeretkezne az ember.
Majd elajándékozom egy rajongómnak.
Köszi, de nem most nősűltem
Nagyon klassz, Brumi, gratulálok hozzá. Legyetek sokáig boldogok
Bőrhínárt a karok végéről kukázhatnád...megaciki! Amúgy szép!
Köszi. Majd a nyáron élőben.