Nem régen bejártuk egy barátommal a Tátrát, Zdiarban aludtunk, Zakopane-t néztük meg, 800 km-t mentünk. Fantasztikus túra volt, kiváló minőségű utakon.
Nem foglalkozom ügyintézéssel. Odaadtam ami van,(1 példány nincs indigó) holnapra minden kész, 5000. Nálam ez van. 1 percet sem vagyok hajlandó ocsmányirodában,meg hasonlókban tölteni. Az ilyenektől kihullik a hajam, ezért hanyagolom.
Köszi a linket! Még nem is láttam.
Szép a motor. És a Km. is reális.
Most indulunk Tiszaőrsre 1,5 hétre. Sajnos megint rakoncátlankodik, vagy 2 hete a derekam. Rendbe kell hoznom. Nap 1200 m hátúszás van elő irányozva. Mire haza jövünk helyre paszírozom a most rossz helyen lévő porckorongokat.
Tehát ott leszek a közelben. Valószínűleg meg is nézem személyesen.
Köszi az infót leköteleztél.
Eddig nem is figyeltem, jó alku alap lenne. De az olasz maniháció véget valószínűleg ejtem a projektet. Marad a Veszprémi csúnya nagy oldal táskás az első helyen.
Tényleg erről a mociról, mit tudtok, és mi a véleményetek rólla? Azon kívül, hogy jó nagy bunfordi oldal táskák vannak rajta.
Ez nem semmi Brumi!
Ezen nagyon jót nevettem. Azért ment el a motorod olcsóban, mert fideszes vezetés van Debrecenben. Ez nagyon jó. A genyó fidesz, hogy ezek már ebbe is bele szólnak.
Pécsen milyen a város vezetés?
Miért baj, hogy technikailag fejlődik a HD. ha a forma világ változatlan.
Egyébként meg csak a hengerfej lett vizes.
Ha a Virgácsot gyártanák egy technikailag modernebb változatban, akkor bizony nem gondolkoznék. Még lehet hogy hitelbe is bele mennék. Nálam ez nagy szó. Még lakást sem vettem hitelre. Basszák meg a bankok az uzsorás hitelüket.
Igen elszándékozom adni. De nem sürgős. Nem fogom elpotyázni.
Tavasszal fog A2-re vizsgázni a kereszt fiam. Addig biztos nem adom el. Aztán teszem fel a hirdetést. De nem akarom elpotyázni. Salak anyagért nem adom oda. Inkább megtartom városi motornak. Vagy ha már olcsóért adnám, akkor a kereszt fiam jöhet szóba. De őt meg az endúrós, szuper motós forma érdekli.
Mondjuk megértem őt. Az ő korában én is azt mondtam, hogy a motorozás nem ér semmit, ha csak aszfalton mehetek. Hát változik az ember.
Azért néha még most is fel ülök a Honda MTX-ére és nyélgázzal állva csapatok egy picit a réten.
Köszönöm a választ.
Nagyon jó, hogy van ez a fórum.
Én is gondolkoztam a Km óra és a kerék össze fügésén. Tehát vagy a kerék sérült és cserélték, vagy közel sem ennyi benne a km. A bukócső hiánya is sérülésre utal.
Még olaszban érhette a motort.
A magyar eladó szimpatikus. Már így vehette. 2005-ben vette 25 ezer Km-el. Azt írja , hogy ő nagyon keveset használta. Most meg jön a gyerek. Ezért adja el. Viszont a olaszokban én sem bízok. Rómától lefelé, mind cigány.
Ha álló helyzetben fotózunk, az nem menet közben van.