Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsoccca, úgy értem, nem szálltunk le a motorról. A "menet közben" nálam ezt jelenti.

Ha álló helyzetben fotózunk, az nem menet közben van.
Gratulálunk, és irigylünk.
Még szerencse!
Menet közben is fotóztunk, jó móka volt...
Nem régen bejártuk egy barátommal a Tátrát, Zdiarban aludtunk, Zakopane-t néztük meg, 800 km-t mentünk. Fantasztikus túra volt, kiváló minőségű utakon.
Nem foglalkozom ügyintézéssel. Odaadtam ami van,(1 példány nincs indigó) holnapra minden kész, 5000. Nálam ez van. 1 percet sem vagyok hajlandó ocsmányirodában,meg hasonlókban tölteni. Az ilyenektől kihullik a hajam, ezért hanyagolom.
Remélem új féle 4 példányos, indigós km-óra állását rögzítő adásvételit töltöttetek ki, mert nagyon sok helyen nem fogadnak el mást.
Akkor én is azt írom.
Megtaláltam a gépen a gyári szervíz könyvet és a szerelési könyvet is ha kijösz odaadom. Pendrive-ot hozzál.
A mai napot írtuk.
Oké. Az eladási dátum maradt az eredeti ídőpont ? Vagy más napot írsz rá csak , hogy én is azt írjam rá amit te.
Szia Gyula! Ma megcsináltattam az eredetvizsgálatot, holnap át lesz írva.
Nem érted a lényeget és nem fogom elmagyarázni.
Köszi a linket! Még nem is láttam.
Szép a motor. És a Km. is reális.
Most indulunk Tiszaőrsre 1,5 hétre. Sajnos megint rakoncátlankodik, vagy 2 hete a derekam. Rendbe kell hoznom. Nap 1200 m hátúszás van elő irányozva. Mire haza jövünk helyre paszírozom a most rossz helyen lévő porckorongokat.
Tehát ott leszek a közelben. Valószínűleg meg is nézem személyesen.
Szia
Szép a motorod! Üdvözlünk a csapatban.
Reméljük majd élőben is megcsodálhatjuk ezt az egyedi gépet valamelyik virágós guruláson, vagy találkozón.
Köszi az infót leköteleztél.
Eddig nem is figyeltem, jó alku alap lenne. De az olasz maniháció véget valószínűleg ejtem a projektet. Marad a Veszprémi csúnya nagy oldal táskás az első helyen.
Tényleg erről a mociról, mit tudtok, és mi a véleményetek rólla? Azon kívül, hogy jó nagy bunfordi oldal táskák vannak rajta.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ez nem semmi Brumi!
Ezen nagyon jót nevettem. Azért ment el a motorod olcsóban, mert fideszes vezetés van Debrecenben. Ez nagyon jó. A genyó fidesz, hogy ezek már ebbe is bele szólnak.
Pécsen milyen a város vezetés?
Miért baj, hogy technikailag fejlődik a HD. ha a forma világ változatlan.
Egyébként meg csak a hengerfej lett vizes.
Ha a Virgácsot gyártanák egy technikailag modernebb változatban, akkor bizony nem gondolkoznék. Még lehet hogy hitelbe is bele mennék. Nálam ez nagy szó. Még lakást sem vettem hitelre. Basszák meg a bankok az uzsorás hitelüket.
Igen láttam.
nagyon szép. De nincs meg adva Km. a Kipufogó könyék meg elég sok Km-ről tanúskodik.
Igen elszándékozom adni. De nem sürgős. Nem fogom elpotyázni.
Tavasszal fog A2-re vizsgázni a kereszt fiam. Addig biztos nem adom el. Aztán teszem fel a hirdetést. De nem akarom elpotyázni. Salak anyagért nem adom oda. Inkább megtartom városi motornak. Vagy ha már olcsóért adnám, akkor a kereszt fiam jöhet szóba. De őt meg az endúrós, szuper motós forma érdekli.
Mondjuk megértem őt. Az ő korában én is azt mondtam, hogy a motorozás nem ér semmit, ha csak aszfalton mehetek. Hát változik az ember.
Azért néha még most is fel ülök a Honda MTX-ére és nyélgázzal állva csapatok egy picit a réten.
Köszönöm a választ.
Nagyon jó, hogy van ez a fórum.
Én is gondolkoztam a Km óra és a kerék össze fügésén. Tehát vagy a kerék sérült és cserélték, vagy közel sem ennyi benne a km. A bukócső hiánya is sérülésre utal.
Még olaszban érhette a motort.
A magyar eladó szimpatikus. Már így vehette. 2005-ben vette 25 ezer Km-el. Azt írja , hogy ő nagyon keveset használta. Most meg jön a gyerek. Ezért adja el. Viszont a olaszokban én sem bízok. Rómától lefelé, mind cigány.
Tele van a net 1 milla alatti ezredessel. Kezdek elcsábulni. :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_1100_virago-737
9695
Ez jó, ilyenem van. Azt hittem, valami komolyabb cucc kell hozzá....
Én egy régi Camping kerékpár szerszámait használom erre a célra. Potom olcsó és minden bokorban van (vaterán vettem vagy 200 Ft-ért).

http://ebike.hu/kepek/pZn/nona...
Köszi, ki akarom cserélni a kormánycsapágyat, és hát gondoltam, legyen már szerszám is hozzá, mármint a szétszedéshez....
Semekkorát.
Kis dorni, (vagy ha az nincs csavarhúzó) és kalapács. Nincs megtépve, finoman kocogtatva lehet húzni, vagy lazítani!