Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hányas körmöskulcsot kellene vennem kell az 535-ös kormányszár anyájához?
Ok. nem annyira nehéz dolog az, szerintem belehet nyulni a mágnes mögé és ha ki van laszulva a szab futó akkor érződik.
Így néz ki a dolog a csavarok a fogaskerék és a szab futó között vannak.
oks. akkor hévégén megnézem.
Én Pécsi vagyok és a kósa félék erre nem járnak -egyébként sem politizálok inkább motorozok és imádom az adrenalint meg ahogyan az arcomba csap a menetszél úgy 160-körül!
Van a blokknak az a jellegzetes nyekergő vagy mit tudom én milyen hangja. Az enyémnek is pont ilyen. De furcsa leírni,hogy "enyémnek" de nagyon örülök az öreg vasnak.
Készítettem egy videót a motoromról:

http://youtu.be/RgZZz_h7D1g
Nem is rossz! Azért ez csak a végső megoldás lesz. Az utcánkban is van(József Attila) az orvosi rendelővel szemben. Csak eljutok a héten!
Van, aki házhoz jön, nézz körül a neten. Hozzám is kijöttek a Honda végett tavaly ősszel. Ha jól emlékszem, valahonnan a 15, vagy 16. ker. ből, az érdi az nem jön ki motorhoz, azt ne hívd. Ugyanis ha pl javítás alatt van, vagyis pillanatnyilag üzemképtelen, akkor házhoz mennek, csak nem reklámozzák.
A felni es a muszerfal kozt nincs osszefugges, a pontos tipusszamban van kodolva a kerek.
Pl. Az enyem XV 700 SS, ebbol az XV egyertelmu, a 700 szinten, az elso S a felni tipusa (S=spoked, azaz kullos), a masodik S az evjarat kodja (1986).
Az XV 1100 CU ertelemszeruen ontott alufelnis (C=cast) es 1988-as.
Köszi Gyula! Nem parázok különösebben mert mondtad,hogy mi a helyzet vele. Most egy szabad hétköznapra várok,hogy el tudjam vinni eredetvizsgálatra. Rohadjon meg aki megtiltotta a mobil eredetvizsgálatot! Volt két haverom is aki házhoz ment. Most aztán várhatom az eső elállását, meg egy laza napot a melóban. Szombaton dolgom van, de vasárnap valamikor kereslek.
Remélem Ő is látja!
Úgy lesz. Megnéztem a latino chikanó ügyeskedését is.
Valóban!Eddig nem is figyeltem.
A hátsó gumi cserés! A Zsoca hirdetésén.
A kollégámnak van egy gyári eladó együtt szereltük fel az újat a helyére, tehát garantáltan gyári és hibamentes. Egy tizes+postáért a tied azt mondta.
Neki hosszabb kellet azért cserélte le.
Te egy szerencsés ember vagy és gondolom az ország nyugati részén laksz, probáld ezt meg kósa király lali városában, hogy rothagyjon el.
Ótvar a vízhűtés!

Új Harley modellek!
brumi -én is 550-ért adtam el az enyémet -igaz én 590-ről egedtem le
dragjano-ezt a gépet én láttam élőben is az őszi motoros guruláson -a robág haverjáé -igényes kis vas -én is ilyenben vagy hasonlóban gondolkodok !
Üdv mindenkinek!
Zsoccca ezt a hirdetést láttad már?
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
Elfogod adni az 535 virgácsodat?
Nehéz dió árában eladni. Én 700-ről indultam és 550 lett a vége.
Olaszból semmit se vegyél, én rábasztam majdnem egy szabadon futóval!