Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, várom a fúvókákat, a lényeg kész. Hangolni kell csak.
A fene...pedig blackiex ezek szerint közelvagy most.
brumeszkosz! az mpl futár oda vissza kb 3-3500 ft. persze attól ügg h mekkora a csomag mérete meg a súlya.d ennyiböl meglenne.nem is az 5000-t sajnálom csak nem egyszerű a megcsináltatása,csak hétvégén leszek mostanában otthon.meg a fószert sem ismerem,szal nem olyan mintha egy ismerős csinálná.na meg ha benne vagy ebben a postázásban,akkor még a héten meg kapnám,hétvégén megcsinálnánk a mocit,aztán jövő héten küldeném vissza!
Úgy tudom, hogy 180 nap szünet után ugrik a bónusz.
Na és ha ideglenesen kivonatod télire azt is érdemes megkérdezni, hogy hány hónap kivonása után nem ugrik a bónusz.
Szerintem, ha csak annyi időre vonatod ki, hogy a bónusz még lépjen, akkor nem éri meg. Mivel több illetéket fizetsz az ügyintézésért, mint amit meg spórolsz. Ha meg több hosszabb időre vonatod ki, akkor meg nem lép a bónuszod.
Érdemes matekolni.
Én első évben kivonattam. Spóroltam. De nem lépet a bónusz. Így lehet, hogy mégsem spóroltam.
Azóta nem foglalkozom vele. Egész évben megy a biztosítás. S ha télen van egy kis felmelegedés, és szárazak az utak akkor bizony gurulok vele egyet.
Igazad lett ! Az árverésből 2 óra van vissza , most 880.000 .-Ft a licit.
Valszeg, megkarcolja a millát is. Szép a gép .
Na és "single carb. projekt" hogy áll ?
Biztosítást csak " évfordulóra " vagy év végén tudod " újra " kötni, elvileg a járműnek folyamatosan kell rendelkezni kötelező felelősség biztosítással. Forgalomból ideiglenesen kivonatható a motor, úgy emlékszem, ez 2 vagy 3 ezer jó magyar forintok + sorban állás, ügyintézés a zsúfolt okmány irodában. Én ha biztosítást kötök, lehetőségemhez képest általában egy összegben kifizetem, így negyedévre számolva olcsóbb az " élő " biztosítás, mintha kivonatnám. Pl. K&H / nem reklám, nekem itt van /évi 8.000 pengő, ha kivonatom negyed évre, semmit nem nyerek vele. Ha 6 hónapra akarod kivonni, lehet hogy érdemes, bár a globális felmelegedés miatt elképzelhető a februári motorozás is. Ráadásul Jogo klub társunk ajánlott nagyon olcsó kgfb-t / trabi klub /. Arra figyelj, hogy FOLYAMATOSAN rendelkezz kgfb-vel, ha nincs kivonva a gép a forgalomból, mert súlyos bünti van / napi ! pár száz frocsi / amit be is vasalnak rajtad !
Sziasztok,
A KFB-t egész évre szoktátok fizetni , vagy téli leállás alatt nem , ujra kötitek tavasszal?
Külsőre szerintem ugyan úgy néz ki de majd megkeresem az 1100-en és összehasonlítom.
Brumi!

Az 535 AC jó az 1100-hoz....
Na megállj csak!
De a benzinpumpa, a fesszabályzó, index relé, indító relé mind ugyan az szerintem.
Bezzeg Suzuki Savage/Intruder lehúzóm van. Csak épp nagyon nem passzol a Yamahákhoz... :)
Akkor inkább ne legyen rá szükség !
Nincs neki. 700-tól felfelé szinte nincs is rá szükség, mert csak főtengely vagy váltóhalál esetén kell ott babrálni. Azt pedig műhely és idő híján én is másra bízom.
Mit vegyek Brumi? Az enyémhez van valamid?
A kincseimből nem vásárol senki?
Ott van az adatlapomon a lista.
Sajnos lehúzóm nekem sincs. Más megoldást én sem tudok mint a gyártás vagy a kölcsön. Végszükségben Blackiex, (20km-re Pécstől) hátha van neki.
Ötezerből szerintem a futár költség ki se jön, 5 ezerért egy ezstergályos is megcsinálja ,nekem is az csinálta az itt kapott rajz alapján.
Egyébként itt van megtalálltam a rajzot.
Várj egy kicsit! Hátha Robág olvassa a fórumot. Neki vannak ötletei és megoldásai is.
Az első pillanattól kezdve tetszett Gyula gépe. Mindig benne volt a pakliban,hogy veszek egy Choppert ami nekem csak a Virago. Mondjuk 1.1es-re gondoltam, de Jocó barátom motorja meggyőzött,hogy nem kell nekem a literes vagy nagyobb gép. Egy darabig áltattam magam,hogy jó befektetés a chopper mert nem veszti az árát mint egy túramotor vagy speed gép, de nem adom tovább több pénzért sem. Nagyon kényelmes a motorozás a 750es-en. Jó az,ha többféle hangszer van! Te aztán tudod.
hát a szerelőm nem tudja megcsinálni.csak megcsináltatni.kb 5000 ft...de utána meg felesleges lesz.ezért gondoltam h kölcsönkérem valakitől.csak mindenki olyan messze lakik Zalaegerszegtől :) PÉCSiek? csak mert most ott dolgozunk pár hétig!
Ja, nekem is az jutott az eszembe, hogy ez lassan a Viragot lecserélők fóruma lesz....
Keves robág,-eladtam a volt vasadat pedig csak próbából tettem fel a hirdetésbe ,-egy valaki ráharapott és most boldogan száguldozik vele Kaposvár környékén!
Azért motor nélkül nemmaradunk ám , és ide jövünk a fórumra nyafogni ha megadja magát a tecnika!
Alig maradt Virago tulaj a fórumon, de én tettem róla!