A fene...pedig blackiex ezek szerint közelvagy most.
brumeszkosz! az mpl futár oda vissza kb 3-3500 ft. persze attól ügg h mekkora a csomag mérete meg a súlya.d ennyiböl meglenne.nem is az 5000-t sajnálom csak nem egyszerű a megcsináltatása,csak hétvégén leszek mostanában otthon.meg a fószert sem ismerem,szal nem olyan mintha egy ismerős csinálná.na meg ha benne vagy ebben a postázásban,akkor még a héten meg kapnám,hétvégén megcsinálnánk a mocit,aztán jövő héten küldeném vissza!
Na és ha ideglenesen kivonatod télire azt is érdemes megkérdezni, hogy hány hónap kivonása után nem ugrik a bónusz.
Szerintem, ha csak annyi időre vonatod ki, hogy a bónusz még lépjen, akkor nem éri meg. Mivel több illetéket fizetsz az ügyintézésért, mint amit meg spórolsz. Ha meg több hosszabb időre vonatod ki, akkor meg nem lép a bónuszod.
Érdemes matekolni.
Én első évben kivonattam. Spóroltam. De nem lépet a bónusz. Így lehet, hogy mégsem spóroltam.
Azóta nem foglalkozom vele. Egész évben megy a biztosítás. S ha télen van egy kis felmelegedés, és szárazak az utak akkor bizony gurulok vele egyet.
Biztosítást csak " évfordulóra " vagy év végén tudod " újra " kötni, elvileg a járműnek folyamatosan kell rendelkezni kötelező felelősség biztosítással. Forgalomból ideiglenesen kivonatható a motor, úgy emlékszem, ez 2 vagy 3 ezer jó magyar forintok + sorban állás, ügyintézés a zsúfolt okmány irodában. Én ha biztosítást kötök, lehetőségemhez képest általában egy összegben kifizetem, így negyedévre számolva olcsóbb az " élő " biztosítás, mintha kivonatnám. Pl. K&H / nem reklám, nekem itt van /évi 8.000 pengő, ha kivonatom negyed évre, semmit nem nyerek vele. Ha 6 hónapra akarod kivonni, lehet hogy érdemes, bár a globális felmelegedés miatt elképzelhető a februári motorozás is. Ráadásul Jogo klub társunk ajánlott nagyon olcsó kgfb-t / trabi klub /. Arra figyelj, hogy FOLYAMATOSAN rendelkezz kgfb-vel, ha nincs kivonva a gép a forgalomból, mert súlyos bünti van / napi ! pár száz frocsi / amit be is vasalnak rajtad !
Nincs neki. 700-tól felfelé szinte nincs is rá szükség, mert csak főtengely vagy váltóhalál esetén kell ott babrálni. Azt pedig műhely és idő híján én is másra bízom.
Ötezerből szerintem a futár költség ki se jön, 5 ezerért egy ezstergályos is megcsinálja ,nekem is az csinálta az itt kapott rajz alapján.
Egyébként itt van megtalálltam a rajzot.
Az első pillanattól kezdve tetszett Gyula gépe. Mindig benne volt a pakliban,hogy veszek egy Choppert ami nekem csak a Virago. Mondjuk 1.1es-re gondoltam, de Jocó barátom motorja meggyőzött,hogy nem kell nekem a literes vagy nagyobb gép. Egy darabig áltattam magam,hogy jó befektetés a chopper mert nem veszti az árát mint egy túramotor vagy speed gép, de nem adom tovább több pénzért sem. Nagyon kényelmes a motorozás a 750es-en. Jó az,ha többféle hangszer van! Te aztán tudod.
hát a szerelőm nem tudja megcsinálni.csak megcsináltatni.kb 5000 ft...de utána meg felesleges lesz.ezért gondoltam h kölcsönkérem valakitől.csak mindenki olyan messze lakik Zalaegerszegtől :) PÉCSiek? csak mert most ott dolgozunk pár hétig!
Keves robág,-eladtam a volt vasadat pedig csak próbából tettem fel a hirdetésbe ,-egy valaki ráharapott és most boldogan száguldozik vele Kaposvár környékén!
brumeszkosz! az mpl futár oda vissza kb 3-3500 ft. persze attól ügg h mekkora a csomag mérete meg a súlya.d ennyiböl meglenne.nem is az 5000-t sajnálom csak nem egyszerű a megcsináltatása,csak hétvégén leszek mostanában otthon.meg a fószert sem ismerem,szal nem olyan mintha egy ismerős csinálná.na meg ha benne vagy ebben a postázásban,akkor még a héten meg kapnám,hétvégén megcsinálnánk a mocit,aztán jövő héten küldeném vissza!
Szerintem, ha csak annyi időre vonatod ki, hogy a bónusz még lépjen, akkor nem éri meg. Mivel több illetéket fizetsz az ügyintézésért, mint amit meg spórolsz. Ha meg több hosszabb időre vonatod ki, akkor meg nem lép a bónuszod.
Érdemes matekolni.
Én első évben kivonattam. Spóroltam. De nem lépet a bónusz. Így lehet, hogy mégsem spóroltam.
Azóta nem foglalkozom vele. Egész évben megy a biztosítás. S ha télen van egy kis felmelegedés, és szárazak az utak akkor bizony gurulok vele egyet.
Valszeg, megkarcolja a millát is. Szép a gép .
A KFB-t egész évre szoktátok fizetni , vagy téli leállás alatt nem , ujra kötitek tavasszal?
Az 535 AC jó az 1100-hoz....
De a benzinpumpa, a fesszabályzó, index relé, indító relé mind ugyan az szerintem.
Ott van az adatlapomon a lista.
Egyébként itt van megtalálltam a rajzot.