Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Írtam az emailedre.
Üdv. 5000Ft plusz posta.
Hogen,mennyiért gondoltad eladni a feleslegessé vált akkú csepptöltődet?
De, tudja.
Rendben :D Bocsanat az offert mindenkinek, v.miert emailt meg mindig nem tudok neked kuldeni, elmeletleg 11.05 kor erkezunk Debrecenbe, de persze a keses benne van a dologban, igazan nem kell utanunk jarnod, megoldjuk nem vagyunk mesze a taxi belefer siman, de azert koszonjuk szepen , hogy gondolsz rank, meg ertesitelek a dolgokrol, kellemes hetet kivanok neked
Üdv. Van egy 2011-12-13-án 8000Ft-ért vásárolt ACCU MATE COMPACKT accu töltőm ami feleslegessé vált,ezért szeretném eladni. Ugyanis a fiamtól kaptam tavaly karácsonyra egy CTEK MULTI XS-3600-as töltőt. Ha valakit érdekel írjon.
ezt én is olvastam,de vajon ezt nem tudja a többi is?
"A korábban mostoha bánásmódban részesült akkut regenerálja, a töltőáram változtatásával megfordítja a szulfátosodás folyamatát, akár még zárlatot is el tud hárítani."
"A kütyü vízálló, és 3 év garancia van rá!"

Leírás szerint... Aztán ki tudja..
KI
Szerintem semmiben.
értem....de szerinted a garin kívül miben jobb a shoxos? tuti h az is kínai.
Nekem a vaterás van, csak más színben és évjáratban.
Én nem adnék érte tizenhármat, a sajátomat 3000-ért vettem e-bay-ről évekkel ezelőtt.
Halihó, szerintetek érdemesebb a shox-nál megvenni ezt a csepptöltőt 2szer annyiért, mint a vaterán, ami van?
Az tény, h a shox-osra 3 év gari van, a vaterásra 1év.

http://auto-motor.vatera.hu/sz...

http://www.shox.hu/termek
keres...
Igaz, igaz ... Jövőre egyeztetjük a gurulásokat. Valóban több motor volt a hétvégén a Balatonnál, mint autó ...
Szia! itt minden rendben. Egy vevőt hozhatnál Londonból a vasra.
Bömbike még meg van ,ott áll ahol hagytad, nem bántják.
Ha tudsz értesíts mikor landol a gép és kimegyek értetek a reptére. Megprobálom ugy intézni a melóhelyen, hogy megoldható legyen.
Kb Keszthelytől Tihanyig mehettünk volna együtt, akkor lett volna még egy Virgács meg két HD..
Egyébként nagyon kirajzottak szombat-vasárnap a balaton északi partján a motorosok, elfáradt a kezem a sok integetésbe..
KI
Tiszteletem, mi ujsag veled? mi megerkeztunk, minden ok, probaltam neked emailt irni de v.miert nem kuldi el a cimmedre, ha erdekel v.mi Londonbol ebayrol vagy ilyesmi szolj nyugodtan megoldjuk, ide Londonba eleg olcso a hazhozszallitas, es elviszem neked, szep napot
Köszi!
Mi a fax történt ?
Ma Pécs- Szigetvár - Fonyód - B.fenyves - Keszthely - Tihany - Szántód / komp / Kaposvár - Szigetvár - Pécs. Három virágó, egy shadows. 400 kilométer, tökéletes idő, olcsó benzin, szép Balaton. Köszönöm Robág, Ati, Anti ! Mindenkinek szép időt, széles utat !
A linkben nem írnak Denso gyertyát csak NGKt, Eyqemet, Berut, meg Championt
Kikerested valami gépkönyvből vagy katalógusból, csak eltűnt az a papír amire akkor felírtam.
A Densokkal sosem volt gondom, az NGK-val már sokat szívtam. A francia NGK eleve szar, a japán meg néha hamisítvány.
Nem tudom irtam-e a denso gyertyakat. Mi nem hasznaljuk oket. Viszont itt van az NGK gyertya kereso.

http://www.ngksparkplugs.com/p...

Viszont hallottam hogy sok a hamis gyertya magyarorszagon. Ha tudsz eredetit valahonnan inkabb azokat vennem.
nem kaptam semmit