Úgy néz ki tudok menni...de neccesen fogok odaérni 10:30-ra. 9:30-ig melózok, haza kell mennem levinni sétálni az ebet, és utána indulok. Katanát fogom hívni, vagy írok neki, ha késnék!
Valahogy éreztem,hogy egy régi szaki tudja miről van szó üveggyertya ügyben. Nekem meg egy 27éves Suzukim van és azon Mikuni karbik vannak. Ha bármi gondod van itt választ kapsz nálam sokkal autentikusabb fórumozóktól. Amúgy meg mindjárt indulunk a szezonzáró gurulásra, 2hét alatt harmadszor.
Oké
Így már meg van ott leszünk.
Én és a szoknyám. Én motorozás közben is tudom fogni az asszony szoknyáját!
Lám milyen az ember. Hétköznap amikor muszáj. Alig tudok felkelni. Hétvégén mikor aludhatnék még egy kicsit, most meg kipattan az ember szeme. Igaz másfél órával később.
Sok éjszakás műszakot lenyomtam én is, hidd el az a legjobb, ha nem alszol meló után, akkor vissza tudsz állni a normál ritmusba
Aludni ráérsz télen is...
Örülök hogy te is jössz, kár kihagyni ezt az időt, legközelebb 6 hónap múlva lesz ilyen
Ha a Gyömrői úton jössz, találkozhatnánk a kőhídnál (Csévéző-Gyömrői kereszteződés) 10.10-kor, és együtt mehetnénk át az alagúton (kipróbálhatod a trudi vészleállítóját, persze csak véletlenül )
Az ominózus pléhbódé:
Nekem Honda CBX 750f-em van, és azon Kei-Hin -ek vannak.
Villamos és gépésztechnikus vagyok. és én még úgy tanultam, _ha nem tudod mit csinálsz akkor ne csináld!
Oké
Nagyon tetszik az útvonal. Szuper.
Esztergomban tudok egy szuper kínai kajáldát!
Ugyan így fejből most még nem tudom hol van az a plé bódé. De meg fogjuk találni.
Most meg megyünk is aludni. Holnap elég korán indulunk, hogy idejében oda érjünk.
Ha Katna is tud jönni az még jobb lesz.
Bár az lenne a legjobb, ha a haverja, és a "szőke" is jönne.
Szia Tomi! En vagyok az! A Szoke. A Joci most nem tud valaszolni, mert fogja a szoknyam szelit! (Amugy vezet)
Azt mondja elviheted a motort…legalabb ulsz motoron!
Amugy… mostman asztan eleg a szokezesbo! ;-))
legyen akkor a kiindulási pont a moszkva téri buszparkoló a pléhbódénál (macskaköves) 10.30-kor, egy tervet kanyarintottam innen, nőtincsig, azután eldöntjük hogy merre tovább, vagy ki-ki hazafelé.
persze ha más is akar csatlakozni jöjjön bátran. https://maps.google.hu/maps?sa...
Mivel a benzintartály lejjebb van mint a karburátorok, szivattyúval oldották meg az ügyes mérnökök a benzinellátást. Évjáratfüggő,hogy csak alul 8,6 vagy alul8,6+felül5 liter a befogadóképesség. Van a Mikunin benzin levegő keverék állító, de üveggyertyával a legcélszerűbb a beszabályzás. Gondolom vágod mi az. Ha nincs akkor elég macerás a pontos beállítás, gyertyaszín, meg hang alapján. Van egy virago.ro oldal ahol részletes tájékoztatást kapsz. Furcsállom,hogy neked ismeretlen a Mikuni. Amióta van Japcsi motorgyártás szerintem Mikuni is van. A te gépeden Keihin van?
Így már meg van ott leszünk.
Én és a szoknyám. Én motorozás közben is tudom fogni az asszony szoknyáját!
Lám milyen az ember. Hétköznap amikor muszáj. Alig tudok felkelni. Hétvégén mikor aludhatnék még egy kicsit, most meg kipattan az ember szeme. Igaz másfél órával később.
Aludni ráérsz télen is...
Örülök hogy te is jössz, kár kihagyni ezt az időt, legközelebb 6 hónap múlva lesz ilyen
Ha a Gyömrői úton jössz, találkozhatnánk a kőhídnál (Csévéző-Gyömrői kereszteződés) 10.10-kor, és együtt mehetnénk át az alagúton (kipróbálhatod a trudi vészleállítóját, persze csak véletlenül )
Az ominózus pléhbódé:
Villamos és gépésztechnikus vagyok. és én még úgy tanultam, _ha nem tudod mit csinálsz akkor ne csináld!
Nagyon tetszik az útvonal. Szuper.
Esztergomban tudok egy szuper kínai kajáldát!
Ugyan így fejből most még nem tudom hol van az a plé bódé. De meg fogjuk találni.
Most meg megyünk is aludni. Holnap elég korán indulunk, hogy idejében oda érjünk.
Ha Katna is tud jönni az még jobb lesz.
Bár az lenne a legjobb, ha a haverja, és a "szőke" is jönne.
Azt mondja elviheted a motort…legalabb ulsz motoron!
Amugy… mostman asztan eleg a szokezesbo! ;-))
legyen akkor a kiindulási pont a moszkva téri buszparkoló a pléhbódénál (macskaköves) 10.30-kor, egy tervet kanyarintottam innen, nőtincsig, azután eldöntjük hogy merre tovább, vagy ki-ki hazafelé.
persze ha más is akar csatlakozni jöjjön bátran.
https://maps.google.hu/maps?sa...