Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor marad a futózás veterántalálkozókra, és ott lehet füstöltetni.
Hát most itt a renoválás ideje !
Amúgy nincs menthetetlen állapotban, nem szedett-vedett holmi. Alváz, motorszám azonos, blokk felek száma azonos, váz nyulvány száma korrekt.Jó kompresszió működö váltó, törés mentes váz. Sajnos papírja nincs.
Újonnan véve tűrhetőek voltak 5-6évig, utána minden télen szétszedés renoválás.
Igen mond valamit. Azt hogy jó öreg vagyok !
Amúgy tényleg csak a nosztalgia motivál a restaurálást illetően, mert a danuviák nem voltak igazán jól sikerült bicajok. Minden esetre télre jó kis elfoglaltság lesz az már látszik.
Az öregen is ilyennel kezdte a motoros életet. 1960ban 9600 igen kemény forintért vette, persze OTP-re. Már ha ez mond valamit Tudom,hogy neked igen. 1974ig megvolt és járt az NDK-ban is. Már ha ez mond valamit! Neked hogyne mondana.
Gratulálok kedves Katana, Ön nyert.
Ez egy Danuvia , pontosabban ami megmaradt belőle
Tippelnék. Danuvia?
küldtem emailt. Szólj ha megkaptad. márt mint emailben válaszolj.
"de már elég sok pénz kirepült a zsebemből, különböző dolgokra... "

Sokmindent meg lehet oldani okosan, ingyen vagy olcsón.
- a légszűrőre adtam házilagos tippet. Működik, sokan csinálják. Nem véletlen: egy tábla légszűrőszivacs nincs 1000 Ft se.

- a féknyereg, ha nem folyik, nem igényel új tömítéseket. A dugattyúkat a korábban leírtak szerint kijjebb kell pumpálni, a dugattyúkról a vakrozsdát lekefélni fogkefével és vegyszerrel, WD-40-nel megfújkálni és megmozgatni, hogy könnyen járjon és kész.

- Négy alapszabály: olvasni, gondolkodni, olvasni, gondolkodni. A net tele van barkácsmegoldásokkal, helyettesítő alkatrészekkel (Xamaha XT féklámpakapcsoló 5 dollár, Virago 9 dollár, pedig szinte csereszabatos a kettő!), típushibák egyszerű elhárításáról szóló leírásokkal.

- bontott motyók használata, akár külföldről, akár megbízható eladóktól
Ez nem igaz !
A legolcsóbban az én motoromat lehet majd fenntartani ! Nincs biztosítás, nincs adó, nincs rendszám, ezért közúton majd nem is tudom használni.

Remélem tavaszra életet lehelek belé, mert most még így néz ki
Szevasz Brumeszkosz, a skypom, vajda_lorand , es az emalimem lorand_vajda@yahoo.com
Ez a nyugati, négyütemű motorral jár.
Sajnos ETZ-n kívül mindent anyagi csőd fenntartani.
Sziasztok! Ismét köszi a segítséget és bocsánat a sok balfaszoskodásért, de már elég sok pénz kirepült a zsebemből, különböző dolgokra... Főleg úgy, hogy bármerre indulok, bár mit keresek minimum egy tízes, akármilyen bagatell dologról is van szó...
Igen. EBAY.
Elmondtam azt hiszem, hogy amcsi modell, és csupán két évig készült. Az lenne a csoda, ha itt, a ki...ott Balkánon tudnának neked alkatrészt szerezni, ahol egy gyakoribb típus cuccára is gyakran 3-4 hetet kell várnod a márkakerből rendelve, heroin áron. És igen, ez a típus tényleg hiányzik a HiFlo katalógusból, amiből a legtöbb bolt rendel..

Szokj hozzá:
- külföldről majdnem minden olcsóbb, sokszor nagyságrendekkel
- jobb minőséget kaphatsz
- nálunk elérhetetlen árukat találsz

Ebay:

http://www.ebay.com/itm/YAMAHA...

Ez egy MOSHATÓ, 50 000 mérföldre méretezett, igen híresneves szűrő. Évente kétszer kiveszed, kimosod a leírása szerint, befújod légszűrőolajjal és el is felejtheted az egyszerhasználatos 3-5 ezer forintos papírszűrőket.

B. megoldás: veszel univerzális légszűrő szivacsot és a régi szűrőről lecincálod a papírt, a műanyag keretet megtámogatod dróttal és arra ráfeszítesz egy megfelelő darab szivacsot. Ezt követően lefújod légszűrőolajjal és mehetsz, amerre látsz, 2000 kilométerenként kimosod és viszlát.

Egy kis ösztönzés (ugyan XV-hez van, de az elv él):
http://www.craig.copperleife.c...
Szia Loory!
GYere Skypére vagy küld egy emailt mert elveszett a címed.
Tiszteletem mindenkinek
Hát nem tudom... én egyiket sem venném meg, akkor már inkább:
ez vagy ez
Szerintem is megéri. Nem bántam meg, hogy megvettem.
Koszi szepen! A cimbivel kette dobjuk az arat, ennyiert meger egy probat.
szolj mi kell es kuldom.
Hali skacok. Mi a véleményetek ezekről a sisakokról?
Nekem baromira bejönnek, és árban is egész elfogadhatóak.
Ugye ez az a tipikus, napszemcsi-kendő és go!
De néztem már hozzá tök jó kis pofás plexik vannak. :)

1: http://www.ebay.com/itm/Biltwe...

2: http://www.ebay.com/itm/Biltwe...
Én ilyet használok a nyitott sisakhoz, én 18 ropiért vettem (párban) itthon, 2 éve. Néha meghülyül az intercom része, pl telefon fogadás után nem kapcsol vissza int.com-ba, de többnyire használható. Egyszemélyesként teljesen jó, úgy nincs hiba. Telefonra, és a párjára kapcsolható, rádió nincs rajta.
Sziasztok,
Az egyik haverom hívta fel a figyelmem a linken található oldalra, ahol intercomok is vannak. Nagyon jó áron, ingyen szállítással.
Van valakinek tapasztalata infója ezekről?
http://www.dhgate.com/product/...

Köszi előre is!
Sziasztok!

Még mindig alkatrész problémával küzdök. Beszéltem már vagy 6-7 motorosbolttal és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy még a katalógusba sincs benne. Azt írták hogy hasonlítsam össze a 650 vagy a 750essel....
Egy rohadt légszűrőt nem találok hozzá!
Valakinek valamilyen ötlete?!