Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A közös gurulásokon képet érdemes az adatlapod fotó galériájába tenni.
De itt is meg tudtuk nézni. Jók lettek.
Én bánom is.
De azért remélem lesz még az idén alkalom gurulni.
Remélem addigra valahogy az én gépemen is kinő a lábtartó.
Nem nem ilyesmiről van szó.
Csak tudod, kedden mikor megtörtént a baj, akkor még a járdán ülve egyből őt hívtam, hogy sürgősen kell a lábtartó. Akkor délután még azt mondta, hogy még meg kell néznie.
Aztán kedd este felhívtam. S azon túl hogy kiderült, hogy van, és majd másnap küldi, nagyon jól elbeszélgettünk, vagy fél órát.
Aztán én esemesben elküldtem a címem. És megegyeztünk, hogy másnap délelőt, szerdán küldi a cuccot. Mivel nekem elég sürgős, mert pénteken délután indulnék motorral egy 3 napos túrára.
Csütörtökön este hívom, hogy mi van, mert még nem jött semmi. (Azért számítottam rá, mivel Bea a múlthéten rendelt utánvéttel egy terméket, és másnapra itt volt.)
No szóval csütörtök este kiderült, hogy nem szerdán, hanem csütörtökön adta fel. Hát nem nagyon örültem neki, de gondoltam, hogy pénteken délutánra csak meg jön és indulhatok is.
No nem így lett. Pénteken az össze postát körbe jártam de nem tudtak semmit a csomagról.
Péntek este beszéltem Pityuval, és kiderült, hogy a címben, az utcában el van írva egy betű. S hogy elsőbségivel lett feladva.
Eddig még nem ért ide.
S egyáltalán nem tudom, hogy meg fogom-e kapni valamikor?
Szóval csak ezért kérdeztem péntek este, azt amit kérdeztem.
Sziasztok!
De jó nektek, hogy gurulhattatok egyet. Vannak képek?!
Mi ablakot cseréltünk a hétvégén... . Délután meg fékolajjal játszadozás eredménytelenül...
RC írtam neked skypon, majd olvasd el.
Egy kicsit ma is gurulgattunk fővárosunkban az Intruderes haverommal és a végén 17 litert tankoltam 362km.re! 4,69/100km. Azt hiszem télen kicserélem a 4 gyertyát(kb. 20ezret mentek) és ennyi a karbantartás. kalmi! majd megkérlek a Nippon Denso gyertyák beszerzési helyének elárulására. RC51 leírta egyszer,hogy melyik a belevaló, majd visszakeresem. De lehet,hogy egyszerűen olyat veszek ami jelenleg is benne van. Persze ha kapok. Már nem is emlékszem a mostaniak mikor lettek beletéve.
Hát de... Bronzforgács hegyeket találtam az olajpumpa szűrőjén, szinte teljesen elzárta a dróthálót a sok siklócsapágy szilánk.
Dugattyú is gyanús, néhány nagyobb darab alumínium is előkerült.
udv
van
Kaczkó istvánhoz lenne kérdésem.szia.virágo 1100-hoz lenne öninditó behuzó automatád.válaszodat elöre is köszönöm,ha van akkor felhivlak telefonon.
Nem hangzik jól....
Köszi, délután hívlak. Addig megpróbálok közelebb jutni a problémához, hátha mégsem hajtókaros a rohadék...
udv david
csorges meg telon
Pityu! Van esetleg XV 750 komplett blokkod, jó állapotban, papírokkal?
Nagyon jó volt! Végül nyolcan voltunk.
Örülök, hogy jól sikerült a gurulás! Irigykedtem, de fájdalomcsillapítóként mi meg itthon vendégül láttunk barátainkat, köztük két kismamát két leendő ikerlánnyal meg egy leendő fiúval és pár üveg bort is ki kellett nyitnom. Lehet, hogy a fényképfeltöltés ezért nem megy
Na már többször nem próbálom a képfeltöltést, a profilom alá tettem a reggeli képeket.
Még mindig semmi Gábor.
Na mégegyszer.
Meg még egy a végére az elejéről.
Még egy.
Itt egy kép ha sikerűl.
Sziasztok!
Én is szerencsésen hazaértem ,hála Isten/ami a mátrai kanyarokban nem mindég vol olyan biztos/
Szerintem is szuper volt,köszi a szervezőknek,meg a résztvevőknek.
Aki nem jött bánhatja.
Rendben megérkeztem haza én is.
Nagyon jo volt együtt gurulni veletek.
Én lehet utoljára voltam.
Katana azért megnyugodtam szag ügyileg, jó butulást mára.
A végére belezavarodtam, annyifelé akartam üzenni. Tehát: kalmi nagy okosság volt,hogy kitaláltad a mai gurulást. Este az "intruderes haverommal" iszunk mindnyájatok egészségére.
A találkozóhelytől 325km. ment a gépbe és még nem kellett tartalékra tenni. Pedig mentünk sokat hegynek fel, kanyar hegyek. Marha jó időt fogtunk ki ma. Gyula 750es virgácsa megszűnt büdösnek lenni,mint kiderült ólompótló adalékot használt a Robinson szigeti guruláskor. Öröm volt mögötte menni és hallgatni a mai v2őkre egyáltalán nem jellemző pörgős hangot. Nagyon király gép! Gyula ha nem kenyérre kell....! kalmi: Nagy okosság volt kitalálnod a mai gurulást.