Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell! Ha vasat nézel akkor dragstar 1100 vagy intruder 1400 vagy nagyobb!
Persze magamból kiindulva! Nem tudom milyenek a paramétereid!
Igazad van!
Bled.- ig csak tankolni álltunk meg! Király volt! Vissza is megyek egyszer ha élek!
őszintén a yamaha mindig szimpatikusabb márka volt :)
hát néha alapjáratot be kellene lőni vagy az injektorosnál már ezzel nincs is gond?
Várjál már! Még nem volt Suzukija. Majd rájön,ha lesz hozzá szerencséje. Motorozni, motorozni!
Úgy is kell!
há még mindig én vónék az elkövető.
igyexem jó gazdája lenni!
Bütykölni ?! Minek ha megy!
Még semmi gondom nem volt motorikusan! Az is igaz hogy 20 25 ezer van benne de holnap pontosan megnézem!
Rohadjak meg ha nem erre gondoltam! Milyen kézben lehet kalmi exe? Na nem valami levitézlett némber!
ha minden jól alakul akkor én is nevezek.
Csá kalmi! Egyeztetek a cimborával(Münchenben van) és ha jó az idő részemről ok. a hajtás. Komponálj valami szépet!
http://totalbike.hu/tesztek/2012/08/19/fem_reszek_rendben/ itt van a forró téma a végén
köszi! vásárlást már tuti,h csak jövő nyárra hagyom.de azért még átrágom magam ezen.az inhjektortól is tartok kicsit.nem lehet otthon bütykölni-állítgatni.bár én amúgy sem nagyon szoktam.
06703339650n elérsz! Ha van más kérdésed szívesen válaszolok!
Köszönöm László!
Csak annyit hogy rövid gatyába elvből nem motorozom! De végigcsináltam tavaly előtt egy szlovéniai túrát és semmi panaszom nem volt!
Nem melegít!Nyomatékos! 190 körül van a végsebessége 5l fogyasztással! Az enyém már injektoros 2006.-os! Most kell majd gumit cserélnem! A kardánnal kell kiszerelni a komplett hátsó részt mert csak akkor tudom levenni a fékdobos felnit!A sárvédők és a két ülés alatti idom valamint a blokk utáni biztosítéktábla takarója is műanyag! Ülésrögzítési pont a műanyag ülésalapnál nyom! Ülésfelülete nekem rövid! Nagy plexivel és oldaltáskákkal használom és a megadott fogyasztási adatok azzal együtt értendő!
Legyen! Mit szólna a csapat egy 11 órai találkához?
Gyerekek!

Most lesz valami 12.--én, vagy nem? Úgy látom, Kalmin és pár emberen kívül mindenki csak írogat, pedig GURULNI KELLENE!...még jó az idő!
ja és azt olvastam egy tesztben ,h brutál meleget nyom a lábadra a vízhűtés.csávó (árnyékben 30 fok volt) 48 fokot mért a lábára ragasztott műszerrel.állítólag kibírhatatlan rövid gatyában.erről mit tudsz mondani?
Sólyomszem .
Nem a motor kicsi ,Te vagy nagyobb a kelleténél .
és sok a műanyag? sárvédők műanyagok ha jól tudom.
Üdv a Fórumosoknak!
Még ez is eladó!
Tel:06703525376
68422116
Üdv Kaczkó
Üdv a Fórumosoknak!
Eladó pár mázsa V2-es alkatrész .
A gps tartó plexije nem kopott, nem karcos, csak poros, garázsban fényképeztem. A problémát sietve orvosoltam, és szakszerűen eltávolítottam a szennyeződést egy papír zsebkendő segítségével !
Tisztelt márkatársak ! Tudom, nem hirdetési oldal, de eladnám ajándékba kapott, még nem használt, Oxforo vízálló gps tartómat,mely motorkerékpárra szerelhető. A tartó 360 fokban állítható, 3,5 - 4.3 " méretű készülékek befogadására alkalmas, bár nekem az 5 " Wayteq gps-em is " elfért " gond nélkül. A tápkábelt a tartó alján lehet bevezetni, szivacs betétekkel a készülékek stabilan rögzíthetők a tartóban. Az ára 5.000 ,-Ft , akit érdekel, az e-bayon a tartó pontos leírását és ottani árát megtekintheti. Eladás oka : Nekem már van egy. Érdeklődni : 70/ 459-0495. Mindenkinek szép időt kívánok.