Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Nekem M800 van! csak a mérete okoz problémát! 188 cm magas vagyok és szerintem 170 cm az ideális az ülés poziciójához! Gondom semmi a kuplung bowdenen kívűl! Igénytelen igásló!
400 viragóhoz képest előrelépés! Azért néha visszasírom a kecsességét! A c800 tetszetősebb de erre volt kes! Ami szar hogy izgalmas lesz a hátsó gumi cseréje! Anyaga: A műanyagok könnyen karcolódnak! Más negatívumot nem tudok!
szinte mindig van utasom
Úgy legyen!
Urak! Nem akarok bekavarni egy esetlegesen eldöntött túrába, de az Okt. 12 szombat nekem is jó lenne, és az időt is jónak jósolják.
Helyes!

Hozzátenném, hogy ne hajkurászd feltétlen az 1200-ast. A 883 is elég jó erőben van és nyomatékos. Általános, normális tempójú motorozáshoz, országúton előzésekhez és autópályás tartós 130-140 km/h-hoz bőségesen elég a kistesó is. 1200 ast akkor vennék, ha állandóan sok csomaggal és utassal túráznék.
ja értem :)
Nem a konstrukcióval van ott a bajom, az a legjobbak közül való (leszámítva a bordásszíjat), hanem az árral és a pofázmánnyal.
a kinézete miatt szerettem bele.na mind1.már többször meggyőztem magam h egy 1200as spori lesz a következő...ha jól rémlik neked nem szimpik a sporik!?
Akorül már egy csomó jobb konstrukciót lehet kapni a VZ-nél.
Szia !
Az enyém is szalon állapotu ,6300 km. és még olcsób volt.
hm...kár.pedig nagyon tetszetősre sikerült.és az ára sem rossz...1-1,2 milkó körül vannak már.hát akkor lehet ,h továbbgyűjtök a sporira :)
Bezzeg Romániában! Szörényvár(Drobeta turnu Severin) után minden második,harmadik ház előtt,(udvarán) BG rendszámú kocsi áll.
Még nem vettem ki az akksit. Ha megyünk akkor ott a helyem. Meg aztán megtekinteném a kisdragot is! Sartiban van egy szalonállapotú. Egy Holland fickó hagyta 4éve kinn a motorját,mert nem volt kedve a visszaúthoz. 14000km van a verdában,4500€ az ára,de a kutyának nem kell mert drága a honosítás Görögországban. Érdekes a törvénytisztelet eme formája ott ahol soha nem basztat a yard semmiért. A motorkölcsönzős akinél a drag pihen nem is értette amikor kérdeztem,hogy mi a probléma a Holland rendszámmal? Ő meg azon csodálkozott,hogy sok Magyar jön nyaralni SK meg D rendszámú kocsival. Mondom neki ez az EU! De nem. Náluk meg sem fordul senkinek a fejében Bulgár rendszámú verdával nyomulni, hiába az 1/5 része a felelőségbizti, műszaki,stb.
VZ 800 (1996-2002): lánchajtás, fordított teleszkópos első futómű, szimpla tárcsafék

VZ800 (M800) 2002- : kardán, dupla tárcsa

Én kihagynám. Kissé spórolós lett az a motor anyagfelhasználás terén.
Sziasztok!
Szerintem is kellene még az idén gurukni.
Zoccca ugyan már szevezte de előb 6-ára,legutób 19-re,most nem tudom holtart.
A hétvégén ha jóidő lesz OK.
Tisztelt Katana750
Az október eleje még nem a téliesítés ideje (nálam legalábbis), pedig a három napja a 0 fokban kissé tartottam az indítási gondoktól, de az akkum az éjjeli hideg ellenére 10,9 volttal! biztosan indított.
Terveim szerint legalább november közepéig mindennap járok is vele.
A következő hétvége meg kimondottan csábít a gurulásra.
12-én ki ér rá, és merre kanyarjunk?
Nem tudom a kisvirgácsnál milyen a benzincsap. Az enyémen nincs zárt állás. Ha neked van akkor a legtisztább arra állítani. Télen úgyis elpárolog a karbiból a benzin.
Oké ez nem lesz nehéz, úgyis majdnem tele a tank. A benzincsap mindegy milyen állásba van?
Benzintank tele, akkumulátor ki, és szobahőmérsékleten tárolni. Havonta egyszer feltölteni! Ez a hosszú élet titka. Ma még gurultam egy kicsit a jó időben,de lassan én is téliesítek.
Sziasztok
Nem vitték el a kis virgácsot, úgyhogy most már elrakom télire. A kérdésem hogy van valami extra amit tudni kell a téli tárolásról? a benzincsap pl. milyen állásba legyen?
Köszi!
Sajnos csak az 1.4es amihez van szerencsém. Az odab.szik!
halihó mindenki! Véleményetek a suzuki vz 800 (intruder)-ről? és olyant is találtam h m800z mi a különbség a kettő között?
Köszi, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat. Különben a váltás néha nekem is hangos. De minek nyúljak bármihez is hozzá, mikor minden rendben működik érted... :) Amúgy pont most számoltam ki, hogy én már 4350km mentem el ezzel az olajjal, amikor én 3ezernél cserélek. Lehet csak az én fülem finnyás rá... De azért most hétfőn kicserélem. :) Még se egy mai gépezet.
Hali!
minden elerhetosegem az adatlapomon van. Skype jo de a viber es a tango mindig megy a telomon azon elersz. Skype csak akkor megy ha eszembe jut.
No, majd előbb szólok, novemberben megint lesz ugyanitt.