Sziasztok
Rendben megérkeztem. Nagyon jól sikerült a mai hegyen völgyön robogás. Igazi nyárvégi napos idő, szebbnél szebb tájak, remek csapat., sokféle motor.
Aki kihagyta , csak sajnálhatja.
Üdv mindenkinek
Mi van? Előre kéri a zsetont a lábtartóért? Ha nem korrekt eléggé el lehet kúrni a renoméját a fórumokon. Szerintem nem kockáztatja meg,hogy átver. Vagy mi van?
Utolsó felhívás!
Szombaton (Október 12.) délelőtt 11 órakor találkozunk a szokott helyen, a Hungária körúti Mc Donalds és OMV kút parkolójában, itt:
Térkép
A túra mehet akárhova, én a Mátrára és környékére gondoltam, de a találkozónál módosíthatunk. Tervezett érkezés Budapestre 17-18 órakor. A másik fórumról sajnos csak ketten, vagy maximum hárman leszünk.
Tibcsibe lázas (és papírkutya ), nem tudom jön e...
Robin62! Hívj fel pontban délelőtt 11 óra 5 perckor, és kitaláljuk mikor és hol talizzunk.
Szerintem a 21-esen vagy 22-esen fogunk menni Salgótarján fele.
Jenő és én biztos. Az"intruderes haverom" ha igaz, kalmi és 3 sportstertárs, Tibcsibe is jelezte,hogy jelen lenne. Lehet-re a virgácsos cimborám is ígérte magát. Szerintem lányt is hoz,így higgadtan fog gurulni! Amúgy semmi baj vele,csak városban(BP.) nem bír magával. Kb. ennyi. Te döntöd el,hogy hol csatlakozol. Gondolom a régi hármason mondjuk Hatvannál! De ezt még tisztázzuk.
Én szívesen csatlakozok hozzátok,de hol, mikor?...és végül is - csak kíváncsiság képpen - kik is jönnek? Ha a Mátra a cél, akkor valahol ott találkoznék veletek...
De akarok, csak nem tudok sajnos. Éppen vagy 20 felé darabolom magam, nagy igyekezettel....Talán vasárnap délután, ha itthon leszek, kiviszem a vasakat egy kicsit, szerintem az idén már utoljára, de még ez sem biztos sajnos.
Rendben megérkeztem. Nagyon jól sikerült a mai hegyen völgyön robogás. Igazi nyárvégi napos idő, szebbnél szebb tájak, remek csapat., sokféle motor.
Aki kihagyta , csak sajnálhatja.
Üdv mindenkinek
Valahogy igy:
http://goo.gl/maps/yoyeV
Robin!
Ha neked jó, akkor találkozzunk a 21-es út Pásztói elágazásánál 13:30 körül.
Itt!
http://goo.gl/maps/2ve7m
mi a gond
Menyire Ismeritek bontós Pityut?
Mennyire megbízható?
Ki
telenoros 3224028
Szombaton (Október 12.) délelőtt 11 órakor találkozunk a szokott helyen, a Hungária körúti Mc Donalds és OMV kút parkolójában, itt:
Térkép
A túra mehet akárhova, én a Mátrára és környékére gondoltam, de a találkozónál módosíthatunk. Tervezett érkezés Budapestre 17-18 órakor. A másik fórumról sajnos csak ketten, vagy maximum hárman leszünk.
Tibcsibe lázas (és papírkutya ), nem tudom jön e...
Robin62! Hívj fel pontban délelőtt 11 óra 5 perckor, és kitaláljuk mikor és hol talizzunk.
Szerintem a 21-esen vagy 22-esen fogunk menni Salgótarján fele.
Ott leszek. Penni parkoló 10 ó 15p.
Pedig klassz helyeket tudtam volna mutatni a Mátrában.
Egy cserhát Mátra túra.
De majd legközelebb.