Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
Én is szeretnék menni ha nem esik az eső.
Remélem nem autópályán van tervezve?
Katana Gyálon találkozunk?
Üdv.
Nekem esetleg még szelep dekni csavarok kellenének.
Nem értem Hitler miért vágyott a HD-re Amikor nekik már akkor ott volt a boxer motoros BMV- Sőt oldalkocsival, terep váltóval, s külön hajtotta kardán az oldalkocsit.
Ja és még légkondi is volt rajta. A hengerről cső hozta fel a meleg levegőt a kezekre.
Nekem ez tetszik benne:
"...vagy legalább egy sportsterrel..."

Hát jobban járt volna a világ ha tényleg csak a motorozáson jár volna az eszük.
Ők már kiheverték, a 2. hülyeséget. De mi még mindig szívunk.
Szerintem meg másoljon be egy rendes linket és akkor segítünk.
Igen látom a tiéd curzer.
Nekem meg inkább s chopper forma jön be.
Lehet, hogy inkább várok még egy évet. S akkor sokkal nagyobb választékból válogathatok. Nagyobb lesz a keret.
Engem inkább a Mátra környéke érdekel, nem maga az a pár km-es kanyargás a csúcs felé. De amúgy biztosan sokan lesznek.
Elefelejtettem mondani, hogy fékbetéteket is cseréltem (szintén otthon, szintén a szomszéd motorosboltban vásárolva párezer forintért).
Ami miatt külön ez említésre méltó: 2 csavar fogja fel az első féknyerget, az egyik metrikus, a másik colos. Nem akartam hinni a szememnek, megnéztem a szerelési kézikönyvben, és tényleg ilyen, gyárilag..
KI
Szia !

Én szeretnék menni de egyenlőre csak feltételesen mert a gyerekeket le kell pattintani addig valahova.Ha sikerűl megyünk.
A Mátra nem lesz tele speedesekkel ?
Én az enyémet 10 évesen vettem 10eKm-el, két éve.
Most közel van a 20eKm-hez.
Cseréltem olajat, gyertyát, olajszűrőt otthon, egyedül.
Kb minden annyiba kerül, mint a Virgácshoz, talán a gyertya volt drágább. Gumit is cseréltem, az nem volt olcsó..
Szerelőnél még nem volt.

Persze ezen kívül cseréltem kipufogót Screamin Eagle-re, amit egy-en vettem vadonat újat az amcsiktól. (Annyira megtetszett, hogy ugyan ilyet vettünk a Virgácsra is.)
Kormányt magasabbra, markolatokat, kuplung-fékkart krómozottra, hátsóülést zselésre, hátsó lábtartót trepnire, csináltam csomagtartót hátra, stb. De ez nem a Harley hibája :) .

Azt persze nem tudom, hogy a Virgáccsal megegyező korú Harley-k milyenek.

KI
Na urak! Aki bújt, aki nem.

Több napja nézem az időképet, és igen valószínű hogy az utolsó meleg és száraz szombatunk következik. Így hát menjünk motorozni.
Szombaton (Október 12.) délelőtt 11 órakor találkozunk a szokott helyen, a Hungária körúti Mc Donalds és OMV kút parkolójában, itt:
Térkép
A túra mehet akárhova, én a Mátrára és környékére gondoltam, de a találkozónál módosíthatunk. Tervezett érkezés Budapestre 17-18 órakor. A másik fórumról eddig 3-an biztosan leszünk, de lehet hogy 4-en.
Aki jönne, please jelezze itt!
Erre azt tudom mondani, hogy 3 nap alatt 1800 km-t mentem a sporival. Egyetlen csavar sem lazult ki, nem ment tönkre rajta a világítás, stb....
Nekem nincs Harleym, de a a környezetemben akad több spori (883 és 1200 is) és Electric Glide... Sokat motorozunk együtt, de kivétel nélkül történik velük valami. Nem nagy dolgok, de azért mindig van..Pl. sporin eleengedett a hátsó fék munkahengere, többször lelazult a kipufogó, egyszer le is esett, a lámpák ötletszerűen működnek..az Electric-en a villamosság gyalázatos..bocsi, de ezt látom hónapról hónapra. Nagyobb 600 km-t meghaladó túrát szinte már egyikük sem hajlandó bevállalni. Az időszakos karbantartásokról meg annyit, hogy kb.2X-e árban a virgácshoz képest csak az anyag. Munkadíjról nem mondanak semmit, bár az a tény, hogy ilyen "megbízhatóak" sok mindent elárul ( valahová pestre hordják). A hangjuk király, nagyon tetszik, meg is nézik őket mindenhol -ez is tény...Mindenesetre, amikor oda jüt valaki, hogy átkozza a napot, amikor a probléma mentes, olcsó Intruderét 1200 sportsterre váltotta...hát, legalábbis elgondolkodtató.
xv 535 alkatrészek eladók elsö sárvédön kivül minden meg van 06704275150

Nekem már injektoros a motorom, menet közben imádom, de a karbis ki-ki hagyó, döcögő alapjáratot azt nagyon irigylem..
Már gondoltam rá, hogy csinálok egy elektronikát, ami el-el vesz alapjáraton a gyújtásból :)

KI
Na, Görögország az nem semmi.
Idén voltunk Krk-en, az motorozásilag semmi volt. Majd egyszer rábeszélek valakit, hogy menjünk le autópálya nélkül, úgy érdekesebb lehet.
Jövőre viszont lemegyünk Montenegróba, remélem.
A google maps szerint 839 km ,12 óra 25 perc, így egy pécsi rokonoknálalváson gondolkodunk..
KI
Sajnos ez így lehetetlen.
Én legfeljebb azt tudom leírni, hogy a Harley Davidson Softail Heritage Classic (FLSTC) hogy viszonyul a Viragohoz, szerintem.
Ha Neked a Spori tetszik, arról semmit nem tudok mondani, annak még a kihajtása is a másik oldalon van :).
KI
Sőt:
a vége is érdekes!
http://youtu.be/BTV5Xpo4j3M
betegfijú!
Tiszteletem mindenkinek, sisak témában kérném a segitségeteket, lenne egy ilyen sisakom csak szürke de a lényegen nem változtat. A belső párnázást szeretném kiszedni és felújitani, v.ki tudna segiteni a kiszerelésébe? vagy ez nem kiszedhető? köszönöm
Azért, mert a szóközt nem törlitek ki....