Nem értem Hitler miért vágyott a HD-re Amikor nekik már akkor ott volt a boxer motoros BMV- Sőt oldalkocsival, terep váltóval, s külön hajtotta kardán az oldalkocsit.
Ja és még légkondi is volt rajta. A hengerről cső hozta fel a meleg levegőt a kezekre.
Igen látom a tiéd curzer.
Nekem meg inkább s chopper forma jön be.
Lehet, hogy inkább várok még egy évet. S akkor sokkal nagyobb választékból válogathatok. Nagyobb lesz a keret.
Elefelejtettem mondani, hogy fékbetéteket is cseréltem (szintén otthon, szintén a szomszéd motorosboltban vásárolva párezer forintért).
Ami miatt külön ez említésre méltó: 2 csavar fogja fel az első féknyerget, az egyik metrikus, a másik colos. Nem akartam hinni a szememnek, megnéztem a szerelési kézikönyvben, és tényleg ilyen, gyárilag..
KI
Én szeretnék menni de egyenlőre csak feltételesen mert a gyerekeket le kell pattintani addig valahova.Ha sikerűl megyünk.
A Mátra nem lesz tele speedesekkel ?
Én az enyémet 10 évesen vettem 10eKm-el, két éve.
Most közel van a 20eKm-hez.
Cseréltem olajat, gyertyát, olajszűrőt otthon, egyedül.
Kb minden annyiba kerül, mint a Virgácshoz, talán a gyertya volt drágább. Gumit is cseréltem, az nem volt olcsó..
Szerelőnél még nem volt.
Persze ezen kívül cseréltem kipufogót Screamin Eagle-re, amit egy-en vettem vadonat újat az amcsiktól. (Annyira megtetszett, hogy ugyan ilyet vettünk a Virgácsra is.)
Kormányt magasabbra, markolatokat, kuplung-fékkart krómozottra, hátsóülést zselésre, hátsó lábtartót trepnire, csináltam csomagtartót hátra, stb. De ez nem a Harley hibája :) .
Azt persze nem tudom, hogy a Virgáccsal megegyező korú Harley-k milyenek.
Több napja nézem az időképet, és igen valószínű hogy az utolsó meleg és száraz szombatunk következik. Így hát menjünk motorozni.
Szombaton (Október 12.) délelőtt 11 órakor találkozunk a szokott helyen, a Hungária körúti Mc Donalds és OMV kút parkolójában, itt: Térkép
A túra mehet akárhova, én a Mátrára és környékére gondoltam, de a találkozónál módosíthatunk. Tervezett érkezés Budapestre 17-18 órakor. A másik fórumról eddig 3-an biztosan leszünk, de lehet hogy 4-en.
Aki jönne, please jelezze itt!
Nekem nincs Harleym, de a a környezetemben akad több spori (883 és 1200 is) és Electric Glide... Sokat motorozunk együtt, de kivétel nélkül történik velük valami. Nem nagy dolgok, de azért mindig van..Pl. sporin eleengedett a hátsó fék munkahengere, többször lelazult a kipufogó, egyszer le is esett, a lámpák ötletszerűen működnek..az Electric-en a villamosság gyalázatos..bocsi, de ezt látom hónapról hónapra. Nagyobb 600 km-t meghaladó túrát szinte már egyikük sem hajlandó bevállalni. Az időszakos karbantartásokról meg annyit, hogy kb.2X-e árban a virgácshoz képest csak az anyag. Munkadíjról nem mondanak semmit, bár az a tény, hogy ilyen "megbízhatóak" sok mindent elárul ( valahová pestre hordják). A hangjuk király, nagyon tetszik, meg is nézik őket mindenhol -ez is tény...Mindenesetre, amikor oda jüt valaki, hogy átkozza a napot, amikor a probléma mentes, olcsó Intruderét 1200 sportsterre váltotta...hát, legalábbis elgondolkodtató.
Nekem már injektoros a motorom, menet közben imádom, de a karbis ki-ki hagyó, döcögő alapjáratot azt nagyon irigylem..
Már gondoltam rá, hogy csinálok egy elektronikát, ami el-el vesz alapjáraton a gyújtásból :)
Na, Görögország az nem semmi.
Idén voltunk Krk-en, az motorozásilag semmi volt. Majd egyszer rábeszélek valakit, hogy menjünk le autópálya nélkül, úgy érdekesebb lehet.
Jövőre viszont lemegyünk Montenegróba, remélem.
A google maps szerint 839 km ,12 óra 25 perc, így egy pécsi rokonoknálalváson gondolkodunk..
KI
Sajnos ez így lehetetlen.
Én legfeljebb azt tudom leírni, hogy a Harley Davidson Softail Heritage Classic (FLSTC) hogy viszonyul a Viragohoz, szerintem.
Ha Neked a Spori tetszik, arról semmit nem tudok mondani, annak még a kihajtása is a másik oldalon van :).
KI
Tiszteletem mindenkinek, sisak témában kérném a segitségeteket, lenne egy ilyen sisakom csak szürke de a lényegen nem változtat. A belső párnázást szeretném kiszedni és felújitani, v.ki tudna segiteni a kiszerelésébe? vagy ez nem kiszedhető? köszönöm
Én is szeretnék menni ha nem esik az eső.
Remélem nem autópályán van tervezve?
Katana Gyálon találkozunk?
Üdv.