Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm. Ön egy úr.
Az kell az izgalomhoz. De nem lesz. Lementem a pincébe,hogy megnézzem mi a pálya és Slick gumi van rajta. Ringezett a tesóm legutóbb. Azt már nem kockáztatom meg még a barátom nője kedvéért sem.
Milyen hosszú az a híd ami átível a Tampa öböl fölött North Pier Fishing és Skyway Fishing között? Kérdezném tisztelettel.
Nem tudtam hogy az intruderes haver a joco. :-) Ha meg megis o, a noje miert speedes? plane hogy jossz kepbe te egy R1-el? ;D
B+ Neked címeztem az előzőt. Azzal kezdtem. Lehet,hogy köpök a műszakira és megyek a Katanával. Még alszok rá.
R1 el uncsi lesz 250 -es virgaccsal egy csapatban. Miert nem jossz a regi piros 535-el? Intruderes cimbid jon?
Természetesen nem egyedül jövök. Ha igaz Jocó barátom elhozza a nőjét is(speedes a csaj) ezért nekem az r1el kéne jönnöm. Még meglátom. Valami csak lesz! Olyan történet van a nővel,hogy beszartok. Röviden: Kb. 5 éve deportálták haza a csajt, 17 évet élt RC51 szomszédságában(majdnem) Fort-Lauderdale-ben. Jocókámnak gyerekkori szerelme és osztálytársa volt, egy évvel felettem jártak suliba. Történt,hogy autójuk (talán Ford taurus 3.5) kiöregedett és gondolta kéne egy új kocsi, de kis fogyasztású. A fiával kerestek új kocsit, kicsi cubik inch volt a cél, és a fia meg is találta Mazdáéknál. Gyönyörű sportos 5ajtós, 230le, 1300cm3, turbó. Na mi ez? RX8 Andi az első hét után el akarta kergetni a fiacskáját a jó tanács miatt, mert 2naponta 50$ ért kellett tankolni+fél liter olaj és 6000 alatt jártányi ereje nem volt a gyönyörű gépnek. Ezek mellet még 2 gixer 600as is volt nekik, mindez illegális bevándorlóként, természetesen behitelezve. A további történet már nem olyan vidám, a gyerek érettségi előtt volt amikor valamiért majd 20év után az Immigration látókörébe kerültek és bilincsben vitték őt meg a gyereket Miami repterére és kivágták őket az USA-ból. A cimborám megkapta a gyerekkori szerelmét, a tanácsadó fiú Münchenben dolgozik a BMW-nél úgyhogy vigyázzatok,hogy mit veszek!
K&N 70 dolcsi
UNI filter 30 dolcsi
HiFlofilter 15 dolcsi
Ezért amit felraktam mi is fizettűnk. 25$ volt összeadtuk öten Modi Istvánnal és Ő intézte mi csak letöltöttűk miután megkaptuk a linket. De sajna ezért fizettűnk és ha találok 1100 valót akkor az is pénzbe kerűl kb 25$
http://www.cheapcycleparts.com...

A gyari 36 dolcsi korul van.
Orulok hogy jo lett a fek.

Megnezem a legszurot. Gyarit nem gond szereznem. Utangyartottat is gondolom nem problema beszerezni. 85-os ugye? Es vizes.
Igen Virago-hoz kellene. Nézegettem már sok helyen de mindenhol fizetni kell érte.
Október 23.-i túrára eddig innen ketten ígérkeztek: Tormy és Katana. Többiek? 23 fokot és száraz időt jósolnak! A HD fórumról már 4 en vagyunk, plusz mostmár a haverom is biztosra ígérte a 250-es virgáccsal, ez azt jelenti, hogy eddig 7-en vagyunk összesen!
Biztosan van csak meg kellene keresni. De rajta leszek ha meglesz
nekem is az 1100-es dragom. Neked viragohoz kellene?
Sziasztok!
Józsi TE egy ISTEN vagy! A fék pöpec, az alapjárati probléma úgy tűnik, hogy megoldódni látszódik, a levegő elvétellel. Azóta nem is ugrik mikor sebességbe teszem.
A következő projektem még mindig a levegőszűrő és szeretnék hűtővizet is cserélni. Megkérhetnélek e arra, hogy a kis csoda programodban megnéznéd, kiderítenéd a szűrő típusát vagy esetleg, hogy nálatok lehet e kapni?! Tudom Zsoca küldött sok tipet, hogy is lehetne low cost-ba megoldani, de én akkor is úgy lennék nyugodt, ha gyári vagy valami olyasmi megoldást találnék.
Hű ez szuperjó! Nincs esetleg ilyen xv1100-hez?
Elfelejtettem a beállításnál letiltani a törlést, akkor véletlenűl nem lehet törölni. Ja 5$ -ba kerűlt és az érdem nem az enyém hanem
Módi István-Hunor tette lehetővé a letőltést azzal,hogy megtalálta.
De a letöltésre kattintsatok, nehogy a törlésre...
Brumi, ez egy szenzációsan jó szervizkönyv, a legjobb, amit eddig láttam.
Sziasztok!
Itt ez a link ujfent. Aki leakarja tölteni az xv 535 service manuállt kiváló minőségben az megteheti.

http://s1.toldacuccot.hu/letol...
Megprobálom.
Szia!
Megadod neki a saját email címedet, és amit kapsz letöltő linket, azt ide bemásolod.
A szerdát mindenképpen meglépjük, de ha úgy alakul, hétvégén is mehetünk! Nincs sok hátra a szezonból!
Odaátról hárman már biztos vagyunk Harley-sok! :)
Ha hétvégére teszitek a Mátrát, akkor nagyon szívesen mutatok pár szép helyet.
Pl Gyöngysolymosi sziklás bánya tó.
Igaz le kel szálni a motorról és sétálni egy pár száz métert, de azt hiszem megéri.
Pár fotó:
Sajnos nekem hiába ünnep. Én dolgozom.
Tudjátok a szutyok járat nem maradhat ki.