Így van. Vegyél valami olcsó fékfolyadékot, természetesen a motorhoz passzoló DOT számút, majd öblítsd át vele a rendszert, amíg tiszta fékfolyadék a végeredmény a leeresztő csavarnál.
Hát ki miatt tegyük át a túra időpontját?
Egyedül csak te reagáltál a túra felhívásra. Úgy látszik a többiek, már elvermelték télire a motorjukat.
A Várakon végig vezetlek benneteket jövőre. A 3D mozi Ipolytarnócon, az ősleletnél van. És nagyon szuper. Beszíjazva ülsz egy fotelban és idő utazol. Kegyetlenül becsapja az ember érzékeit.
Akkor neked a 10.hó 19.-e megfelel?
Remélem a többiek is nyilatkoznak majd. Mert ha nem érdekli a társaságot akkor Beával teljesen másfelé motorozunk.
Ma is kihasználtuk a napsütést:
St.- Nógrádmegyer (Győzikefalva)- Bencúrfalva-Szécsény. Itt pizzáztunk a liget pizzériában. (Állítom Nógrádmegyében itt készítik a legjobbat.
Aztán Hollókő felé, át Pásztóra. Majd Tarnál Balra Sámsonháza felé, vissza Salgótarjánba. Szuper kis kör volt.
Miattam ne tedd át, mert felénk most bolondok háza van, egyenlőre még úgy látszik, hogy szabad leszek, de most semmi sem biztos, tele is van a hócipőm vele. Amúgy, amikor egyedül motorozok, akkor én is viragós vagyok ám még mindig, meg az is maradok, amíg ki nem hullik alólam. A Hondát szeretem, imádom, de hát végül is ő csak egy kényelmes fotel, a motorozáshoz viszont a Viragonak több köze van.
Még az egész csak ötlet szintjén van.
A többiek még nem nyilatkoztak, hogy jó-e nekik vagy nem. S azt sem hogy érdekel-e valakit.
Az egész túrát át tehetjük 19.- én szombatra is. Neked jó lehet? Elkel a csapatba egy Goldwin.
Reméljük akkor is jó lesz még az idő! Tavaly szuper volt.
A Virágós Várak Turát (V V T) Majd jövőre az éves Virágós találkozón. Úgy is arra gondoltam hogy másik helyszínt is választhatnánk. Konkrétan a Salgóbányai ifjúsági táborra gondoltam. Faházak vannak ott is. 300 m-re a Salgó vár. 300 m-re a Boszorkánykő (Ide éjfélkor érdemes kimenni, az asszonyok nélkül. Ők már úgy is ott lesznek )
2000 m-re a Sziklás tó. 5 Km-re a Somoskői vár. 10 Km-re a Füleki vár.
Uraim!
Tisztelettel tudatom, hogy hosszú vergődés után elkészültek az előretolt lábtartóim. Bp.-n a SIMA TEAM (Krisztiánék) alkották 45.000.-ért. Aki ilyenre vágyik az hívja a 06 30 935 7234 (Brúnó ajánlotta.) Ja a legolcsóbb német e-Bay-n, 110.000.-ft. Nekem tetszik, de aki ügyes és van műhelye lemásolhatja. Remélem a képeken jól kivető a megoldás. Üdv., Brúnó.
kalmi mutatott valami web oldalt ahol vett dolgokat. De brumi is kepben van. Nekem csak az itteni forrasok vannak ami neked nem jo. De mondom eloszor szedd szet es mutasd mit talaltal.
Ez igen vonzó útvonal, jól kitaláltad. Én sajnos dolgozom a hétvégén, nem tudok jönni. A váras túraötleted is rendkívül jó szerintem, azt majd szezonban feltétlenül vegyük elő, amikor hosszabbak a nappalok, és csináljuk meg 2 naposban.
Köszönöm a segítséget, élni fogok vele. Esetleg valami jó internetes boltot ( bontót ) tudsz e nekem mondani ahol a fékhez vagy bármi máshoz alkatrészeket kapok?!
Nem biztos hogy ki kell cserelned a gumigyuruket. Ha szetszedted szolj es segitek. Fotozhatsz is batran. Gumigyuruk kaphatok utangyartottba is es persze az eredeti gyari amit jobban ajanlok.
Tisztelt Fórum Társak
Őszi Virágós gurulással kapcsolatban:
A Virágós Várak Túrának nem volt túl jó vízhangja. Sőt volt aki azt nyilatkozta, hogy csak motorozna, és kihagyná a várba felkutyagolást. Gondoltam akkor hadjuk a várakat.
Mit szólnátok a Következő időponthoz, és útvonalhoz?
2013 10 05 szombat.
Előre jelzések szerint nem fog esni. Fé napsütést jeleznek. http://koponyeg.hu/t/Salg%C3%B... http://www.idokep.hu/elor
ejelz...
Útvonal:
BP-30-ason.-Aszód-Kartal-Veseg-Héhalom-Palotá
s-Szarvasgede.
(Itt csatlakoznánk mi is a Nógrádmegyei motorosokkal.)
Csécse-Alsótold-Szécsény-Ráróspusztánál át szloviba. Majd a szlovák oldalon a határt követve végig Esztergomig. (Ez az út sima hullám vasút jellegű szakasz) Aztán Esztergomból a Duna mentén a 11-es útun vissza Bp-re. Vácnál a Nógrádiak valószínűleg át a Dunán, s Rétság felé haza.
Étkezési lehetőségek:
Alsótold után, a Bableves csárda.
Szécsény: Liget pizzéria.
B.gyarmat: Svejk éterem és söröző
Esztergom: Kínai éterem. (Óccsó és finom)
Tehát ez lenne az őszi túra javaslatom.
Kinek, mi a véleménye? És kik jönnének?
Sziasztok!
Még egyszer köszönöm Blackinek és RCnek a segítséget, megnéztem pár videót a neten és hát elhatároztam hogy csak szétszedem a féktuskókat. Viszont ha már szétszedem minden tömítést kicserélnék benne. Tudna e nekem valaki segíteni abban hogy hol találok hozzá -legjobb áron- szettet?
Köszömöm
Egyedül csak te reagáltál a túra felhívásra. Úgy látszik a többiek, már elvermelték télire a motorjukat.
A Várakon végig vezetlek benneteket jövőre. A 3D mozi Ipolytarnócon, az ősleletnél van. És nagyon szuper. Beszíjazva ülsz egy fotelban és idő utazol. Kegyetlenül becsapja az ember érzékeit.
Akkor neked a 10.hó 19.-e megfelel?
Remélem a többiek is nyilatkoznak majd. Mert ha nem érdekli a társaságot akkor Beával teljesen másfelé motorozunk.
Ma is kihasználtuk a napsütést:
St.- Nógrádmegyer (Győzikefalva)- Bencúrfalva-Szécsény. Itt pizzáztunk a liget pizzériában. (Állítom Nógrádmegyében itt készítik a legjobbat.
Aztán Hollókő felé, át Pásztóra. Majd Tarnál Balra Sámsonháza felé, vissza Salgótarjánba. Szuper kis kör volt.
Eladó bagóért egy vadonatúj JMT SY50-N18L-A akksi XV1000/1100 Virago-ba.. Info: lucifer0820@freemail.hu
A többiek még nem nyilatkoztak, hogy jó-e nekik vagy nem. S azt sem hogy érdekel-e valakit.
Az egész túrát át tehetjük 19.- én szombatra is. Neked jó lehet? Elkel a csapatba egy Goldwin.
Reméljük akkor is jó lesz még az idő! Tavaly szuper volt.
A Virágós Várak Turát (V V T) Majd jövőre az éves Virágós találkozón. Úgy is arra gondoltam hogy másik helyszínt is választhatnánk. Konkrétan a Salgóbányai ifjúsági táborra gondoltam. Faházak vannak ott is. 300 m-re a Salgó vár. 300 m-re a Boszorkánykő (Ide éjfélkor érdemes kimenni, az asszonyok nélkül. Ők már úgy is ott lesznek )
2000 m-re a Sziklás tó. 5 Km-re a Somoskői vár. 10 Km-re a Füleki vár.
Tehát várom a véleményeket!
Tisztelettel tudatom, hogy hosszú vergődés után elkészültek az előretolt lábtartóim. Bp.-n a SIMA TEAM (Krisztiánék) alkották 45.000.-ért. Aki ilyenre vágyik az hívja a 06 30 935 7234 (Brúnó ajánlotta.) Ja a legolcsóbb német e-Bay-n, 110.000.-ft. Nekem tetszik, de aki ügyes és van műhelye lemásolhatja. Remélem a képeken jól kivető a megoldás. Üdv., Brúnó.
Őszi Virágós gurulással kapcsolatban:
A Virágós Várak Túrának nem volt túl jó vízhangja. Sőt volt aki azt nyilatkozta, hogy csak motorozna, és kihagyná a várba felkutyagolást. Gondoltam akkor hadjuk a várakat.
Mit szólnátok a Következő időponthoz, és útvonalhoz?
2013 10 05 szombat.
Előre jelzések szerint nem fog esni. Fé napsütést jeleznek.
http://koponyeg.hu/t/Salg%C3%B...
http://www.idokep.hu/elor
ejelz...
Útvonal:
BP-30-ason.-Aszód-Kartal-Veseg-Héhalom-Palotá
s-Szarvasgede.
(Itt csatlakoznánk mi is a Nógrádmegyei motorosokkal.)
Csécse-Alsótold-Szécsény-Ráróspusztánál át szloviba. Majd a szlovák oldalon a határt követve végig Esztergomig. (Ez az út sima hullám vasút jellegű szakasz) Aztán Esztergomból a Duna mentén a 11-es útun vissza Bp-re. Vácnál a Nógrádiak valószínűleg át a Dunán, s Rétság felé haza.
Étkezési lehetőségek:
Alsótold után, a Bableves csárda.
Szécsény: Liget pizzéria.
B.gyarmat: Svejk éterem és söröző
Esztergom: Kínai éterem. (Óccsó és finom)
Tehát ez lenne az őszi túra javaslatom.
Kinek, mi a véleménye? És kik jönnének?
Már meg is vettem.
S a pélómat lógatom bele. Attól talán én is békésebb leszek.
Email, címem: zsak@mailbox.hu
Mit lehet tudni a motorról?
Menyiért válna meg tőle?
Még egyszer köszönöm Blackinek és RCnek a segítséget, megnéztem pár videót a neten és hát elhatároztam hogy csak szétszedem a féktuskókat. Viszont ha már szétszedem minden tömítést kicserélnék benne. Tudna e nekem valaki segíteni abban hogy hol találok hozzá -legjobb áron- szettet?
Köszömöm
Találtam neked én is egy új csoppert. Békésbe van :)
http://www.jofogas.hu/bekes/Tu...
Hogy mennyire buher, az akkor derülne ki, amikor felszerelésre kerül....a nagyobb baj, hogy eléggé gyatra minőségű és csúnya
http://www.jofogas.hu/veszprem...