Vedd le a felső tankot, a légszűrőt is szereld ki és a légszűrő kerek vázonlévő lyukon benyulva egy ronggyal takarítsd ki az ott felgyülemlett benzin sarat.Szerintem az folyik oda a karbi és a váz csatlakozása között lévő gumicsonkon keresztűl. Olyan sárgás barnás trutyi folyik a karbi környékén?
Üdv. Tanácsot szeretnék kérni.Ha így haladok ez a pár szál hajam is elmegy, mert nem tudok rájönni a hiba okára. Naponta járok motorral dolgozni, és két három naponta jelentkezik a probléma. A jelenség a következő,az egyik karburátor alsó része és a szívó csonk közötti résznél két három naponta elkezd valahonnan folyni az erősen olajos benzin. Eddig minden alkalommal amikor megjelent a benzin mindig megnéztem a benzin szintet. A karburátorban lévő benzin szint éppen hogy a minimum szint felett volt. Valószínű hogy a tűszelep nincs felakadva. Az úszóház tömítést pár hete cseréltem vadi újra. Ha van valakinek egy jó ötlete szívesen venném ha meg osztaná velem.
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvő porlasztó javító készlete (o-gyűrűk, stb) Budapesten vagy környékén. Kettőre lenne szükségem, szívesen elmegyek érte/értük.
(XV 535, 2YL-...)
Kösz, üdv
Nem értesz.
Igen ide feltetted. És ezt a lapot minden motoros, és lehendő motors olvassa?
Ha annyiban hadjuk, akkor az ő malmára hajtjuk a vizet. Had garázdálkodjon nyugodtan.
Mindegy. a fotó alapján úgy is megtalálom a hirdetést.
Bár ha már volt sikeres átverése, akkor már van belőle ügy. Mivel ekkora összegnél, már általában rendőrséghez fordul a sértet.
Egyszerű.
Írd meg neki tökéletes angolsággal, hogy mivel csalást gyanítasz, így hát a hirdetését, és az eddigi levelezésedet átadtad a rendőrségnek egy feljelentés kíséretében.
Amint a rendőrség megküldte a nyomozás eredményét, azonnal jelentkezel nála. Már ha akkor még szabadlábon van.
Tuti, hogy nem zaklat többet. Sőt lehet, hogy a hirdetést is leveszi.
Egyébként nyugodtan felhívhatod rá a zsaruk figyelmét.
De ha belinkeled a hirdetést, én szívesen megteszem.
Levelezek vele egy darabig, aztán majd meglátjuk!
Csak azért rakom fel,hogy vigyázzatok a csalókkal. Az 1100-es akinek válaszoltam nem kopik le itt az újjab emailje kétszer is egymásután.
Üdv.
2004 Yamaha XVS 1100 Drag Star Classic
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 920.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám (angolul írni) .
Pár hozzászólással ezelőtt írtad, hogy mindent ki fogsz próbálni mostmár... csak az asszony(od) meg ne tudja.
Nem tudom mire céloztál de én csak a motor kipróbálásában vagyok benne!
Remélem elég lesz
Nem igazán értelek?
Oké hogy a táska érdeke téged.
Én meg kipróbálhatom a motorod. De hogy az asszonyod mit nem tudhat meg, s én még mit nem próbálhatok ki, azt nem igazán értem.
"Aztán megnősültem"
Ezt sokan felírhatnák a fejfájukra.
Itt is volt egy srác, aki addig motorozott amíg meg nem nősült.
Tud valaki valamit Litlirock-ról? Már rég nem olvastunk itt tőle.
Igen megkaptam.
Abban reménykedem, hogy Karcagon is fogunk találkozni.
De ha nem akkor vasárnap, amikor indulunk Debrecenbe, akkor majd hívlak.
Téged is érdekel a táska? S majd kipróbálhatom a motorod?
Hát mostantól mindent kipróbálok amire lehetőségem lesz. (Csak az asszony meg ne tudja )
Eddig kicsit tartózkodtam nagyobb, jobb, motor kipróbálásától, hogy ne kezdjek el vágyni rá.
De így is elkerülhetetlen lett.
Nu megkérdeztem az asszonyt, hogy hol is jártunk Debrecenben.
Ő valamikor élt ott. Ismeri egy kicsit.
Szóval a Tócós kertben az István úton lakik a motoros táska készítő barátunk. S neki van egy szép 1000-es Virágója eladó. 650 ezerre tartja.
Nincs valakinek elfekvő porlasztó javító készlete (o-gyűrűk, stb) Budapesten vagy környékén. Kettőre lenne szükségem, szívesen elmegyek érte/értük.
(XV 535, 2YL-...)
Kösz, üdv
Lett ebből valami?
Ki
Visszakerestem a hozzászólásokat. Meg a belinkelt hirdetéseket.
Már nem találom az ominózus hirdetést.
Igen ide feltetted. És ezt a lapot minden motoros, és lehendő motors olvassa?
Ha annyiban hadjuk, akkor az ő malmára hajtjuk a vizet. Had garázdálkodjon nyugodtan.
Mindegy. a fotó alapján úgy is megtalálom a hirdetést.
Bár ha már volt sikeres átverése, akkor már van belőle ügy. Mivel ekkora összegnél, már általában rendőrséghez fordul a sértet.
De mi van a többiekkel?
Tudod menyi hiszékeny oktondi ember van. Az a retyű meg jól él a lükékből.
Ide csak azért raktam fel,hogy felhívjam a figyelmet.
Írd meg neki tökéletes angolsággal, hogy mivel csalást gyanítasz, így hát a hirdetését, és az eddigi levelezésedet átadtad a rendőrségnek egy feljelentés kíséretében.
Amint a rendőrség megküldte a nyomozás eredményét, azonnal jelentkezel nála. Már ha akkor még szabadlábon van.
Tuti, hogy nem zaklat többet. Sőt lehet, hogy a hirdetést is leveszi.
Egyébként nyugodtan felhívhatod rá a zsaruk figyelmét.
De ha belinkeled a hirdetést, én szívesen megteszem.
Levelezek vele egy darabig, aztán majd meglátjuk!
Amint leírtam a választ egyből eszembe jutott, hogy mire is írhattad.
Üdv.
2004 Yamaha XVS 1100 Drag Star Classic
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 920.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám (angolul írni) .
A fordítás használata https://translate.google.hu/?h...
Tisztelettel és én várom az e-mail,
Nem tudom mire céloztál de én csak a motor kipróbálásában vagyok benne!
Remélem elég lesz
Oké hogy a táska érdeke téged.
Én meg kipróbálhatom a motorod. De hogy az asszonyod mit nem tudhat meg, s én még mit nem próbálhatok ki, azt nem igazán értem.
Lejjebb vitte az árát.
Tudom neked Dragstár kell. Az más forma világ. Viszont van jóval újabb is.
Ezt sokan felírhatnák a fejfájukra.
Itt is volt egy srác, aki addig motorozott amíg meg nem nősült.
Tud valaki valamit Litlirock-ról? Már rég nem olvastunk itt tőle.
Abban reménykedem, hogy Karcagon is fogunk találkozni.
De ha nem akkor vasárnap, amikor indulunk Debrecenbe, akkor majd hívlak.
Téged is érdekel a táska? S majd kipróbálhatom a motorod?
http://www.infokarcag.hu/progr...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Eddig kicsit tartózkodtam nagyobb, jobb, motor kipróbálásától, hogy ne kezdjek el vágyni rá.
De így is elkerülhetetlen lett.
Ő valamikor élt ott. Ismeri egy kicsit.
Szóval a Tócós kertben az István úton lakik a motoros táska készítő barátunk. S neki van egy szép 1000-es Virágója eladó. 650 ezerre tartja.