Nem azt írtam, hogy már indulok is megvenni.
Sok, sok, teszteket, és véleményeket fogok addig még olvasni.
Csak egyet valószínűsíthetek. Hogy a következő szezont egy jóval nagyobb motorral kezdem majd. De még ez sem 100%-ig biztos. Nem fogom minden áron lecserélni a jelenlegit. Csak ha találok egy olyat ami minden elképzelésemnek megfelel.
Egy biztos olyan formájút keresek, mint az 1,1-es virágó.
A vízhűtésről jut eszembe hogy, mennyire mások vagyunk. Ha vennétek a fáradtságot és a Totalbike-ra kattintanátok van egy Yamaha amit én feltétlenül csodálok. Nem vizes csak erről jutott eszembe. Sokaknak szentségtörés a stílusban a folyadék. Másoknak a sor 4. Szeretném hallani mi a véleményetek a "Puszi a nagyitól" c. poszt olvasása vagy a képen látható csodaszép járgány láttán! Tényleg szentségtörés az a blokk? Olyan gyönyörű az a motor, így ahogy van. Mi a véleményetek. Nagyon kificamodott ízlésű vagyok?
Ne má'....25 éves már csajban is öreg! Gondold át..annyi lóerő, mint a virgács, és majdnem 100kg-al nehezebb ..emlékezz Szlovákiára, ott volt velünk két Honda is - ami ráadásul fiatalabb is volt - nem voltak túl meggyőzőek, hogy finoman fogalmazzak!
Oké
Még gondolkozunk rajta. Mivel, ez a Honda nagyon szép, és jó is lehet. Minden esetre nagyon tetszik.
De olyanra szeretnék váltani ami már nagyon sokáig jó lesz. S Pár év után nem kap el a hév, hogy egy kicsivel nagyobb kéne.
De minden esetre hamarosan felhívom a srácot és valószínűleg meg is nézzük.
Aztán lehet hogy bele szeretünk. Ki tudja?
Lehet.
Egy biztos hogy ott van a derék utca környékén. Mert kerestük a címet és bármerre mentünk a lakótelepen mindenhol a Derék utca volt.
Majd meg megkérdezem Beát, hogy milyen utcát is kerestünk.
Engem nem érdekel, hogy miként hűtik, csak jó, szép, erős, és tartós, megbízható legyen.
De úgyis nagyon sok tesztet és véleményt fogok róla olvasni mielőtt döntök.
Egyébként, még a Hondáról sem nagyon hallottam rosszat.
Oké
Bár jöhetnétek családostul is. Kocsival.
Egy nap strandolás, s zene hallgatás a forró vízből.
Vasárnap mindenképpen fussunk össze.
Tel számom: 20 475 8051
Ha én is tudom majd a tiédet, akkor vasárnap Debrecenbe való indulás előtt fel tudlak hívni.
Ha jól emlékszem a Derék utca melletti Attila utcában lakik a táskás.
Köszi a válaszokat. Sajnos ez már a második ilyen eset. Az előzőnél felvette a töltést az automata töltőről, most nem. Egy haveromnak van egy régi ruszki töltője ami annyi Amperral tölt amennyire állítom0-8ig de az sem hagyja abba amikor jó, ezért már volt olyan,hogy a havernak elfőzte a vizet az akkuból és kifingatta azt ami addig jó volt. Folyamatosan figyelem majd,hogy hol tart a dolog. Bosszantó mert a Katanában megint végig vitte az idényt (a7.et) az olcsó Unibat, ez meg a hülyeségem miatt lehet,hogy kipurcant a 2. idény után. Köszi a válaszokat!
Üdv. Nekem van egy CTEK-MULTI XS 3600-tip akku töltőm. Keress rá erre a típusra,majd elolvashatod a műszaki leírását. Azt írja hogy a teljesen lemerült, és enyhén szulfátos akkut is fel lehet vele éleszteni. Ha érdekel kölcsön tudom adni. Hátha sikerül életet lehelni az aksidba.
Köszi, megnézem azt a gumicsíkot. Az enyémben nincs belső, és remélem gól ül a peremen
Tavasszal lett felrakva ez a gumi, de nem vészes sztem a dolog. Jártam jó kanyargós úton vele és nem éreztem semmit. A Transzfogarason az első gumit majrécsíkik járattam
Zoccca,
Én is szeretnék Karcagra eljutni, meg összefutni veletek :-) De két kis poronty mellett könnyen felülíródhat a forgatókönyv semmi perc alatt.
Viszont! Ha máshogy nem, vasárnap mindenképpen fussunk össze! Engem érdekel a táska/táskás téged meg a motor. Egyeztessünk és elmegyünk együtt a táskáshoz. Hm?
Üdv
Ha már nagyon szulfátos lett az akku (olyankor nem veszi fel normál feszültségen a töltést) meg lehet próbálni nagyobb feszültséggel tölteni.
Nyugodtam lehet felfele menni 20-40 V ig ( akkutöltövel köss sorba egy jó autóakkut) is de egy feltétellel, az áramot korlátozni kell.
Általában ilyenkor megindul az áramfelvétel és szép lassan beáll a normál feszültségre.
Ha ekkor sem veszi fel akkor fizikailag károsodott a mélykisütéstől szétszakadhatott benne valami.
Ha csak az a baja lehet beletenni szulfáoldót az úgy ahogy helyrehozza.
Én modelleztem, volt is ilyen töltőm. Valóban nem lesz soha a régi, de én nem dobnám el, mert télen, amikor a jó akksi bent van a melegen, akkor ezzel lehet indítgatni. Már ha te is szoktad. Én télen 2-3 hetente beindítom a motort, és nem eresztem le a benzint a karbikból. És ilyenkor beteszem a lecserélt akksit. De ki hogy szokta.....
Kellene keresned egy modellező (heli, repcsi stb.) ismerőst, akinek van Hyperion töltője. Azzal meg lehet menteni (tapasztalat) habár már tökéletes sosem lesz!
Az akkuk sajna nagyon erzekenyek a mely kisutesre. Egy probat azert meger. A baj az hogy az automata toltok azonnal visszaadjak neked hogy hibas es nem hajlandok a toltest elkezdeni. Ilyenkor fordulok a hagyomanyos toltokhoz (oreg szakik) amik nagyon kis amperral de folyamatosan toltenek. A problema viszont az veluk hogy nem hagyjak abba a toltest miutan mar kesz a toltes. Ezert olyan toltot alkalmazz ami pici arammal (0.2-0.3A) tolti az akkut de nem megy 14V fole. Nalunk 6 dollar egy ilyen pici tolto. Mint egy mobil telefon tolto. Ezt hagyd 2-3 napig toltodni es talan eletre kel.
Próbáld meg cseptöltéssel tölteni és ha nem reagál akkor adj neki gyors töltésbe egy 5-10 percet ha így sem reagáll akkor kuka helyet veszélyes hulladék gyűjtő. Ha zselés volt akkor kevés az esély.
Na kérem! Villanyos dolgokhoz értőktől kérdeznék, de előbb a tényállás. Gyújtáson hagytam a robogómat, több napig. Akku lemerült, de nagyon. Nem reagál a töltésre. Második idényes Varta. Menthető vagy vége?
A télen egy-két dolgot krómoztatok a virgácson. Miskolcon van egy cég, nagyon jó minőségben krómoznak.
Szóval gondolkodom a két teleszkópszár krómozásán is, többek közt. Szerintetek érdemes?
Ezen kívül a két henger oldalain lévő gyertya-takaró idomokat, és a hátsó dobfék jobb oldali alu részté. (nem tudom, hogy hívják....
Alumíniumot is vállalnak, kicsit drágábban, de szépen csinálják.
Sok, sok, teszteket, és véleményeket fogok addig még olvasni.
Csak egyet valószínűsíthetek. Hogy a következő szezont egy jóval nagyobb motorral kezdem majd. De még ez sem 100%-ig biztos. Nem fogom minden áron lecserélni a jelenlegit. Csak ha találok egy olyat ami minden elképzelésemnek megfelel.
Egy biztos olyan formájút keresek, mint az 1,1-es virágó.