Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért volt nagy csalódás?
Az enyém ilyesmi a vaterán vettem 2000ft/db volt
http://www.ebay.de/itm/2x-h3-5...
Kösz, nézem én is hogy a led darabszáma függvényében változóak a méretek.
Egyetértek, vagy van másik ötletem: Veszel Bejának egy kis virgácsot óccón ,és mindenki viszi a motyóját
Szia!
A ledes izzónak más a méretei mint a h3-nak, hosszabb és vastagabb is. Mielőtt rendelsz gondosan mérd meg a lámpát hogy belefér -e.
Nekem a kiegészítő lámpába az van erősebb és jobban látható nappal mint a tompított, pedig 7,5W darabonként . A beszerelésnél reszelővel alakítani kellett a foncsoron.Megpróbálok képet feltenni ha találok.
Üdv.
Úgy látszik tegnap korán kiléptem a fórumról.
Ezért most utólag köszönöm RC51-nek a fotókat, és mindenki másnak a segítséget. Az izzókkal kapcsolatos hsz.ok sajnos mind helytállók. Nincs nekünk a csupasz valagunkon kívül már semmink !

Legyen szép napotok !
Én láttam az említett 1100-as viragot. Nagy csalódás volt.
Csinaltam fotot a 120 ledes lamparol igaz nem motoron de valami lathato. Az is igaz hogy a fenykep kicsit tuloz annyira azert nem vilagos de ahogy mondtam spot lampanak tokeletes. Az auton is amolyan nappali helyzetlampakent uzemel.
A hajduböszörményi gyárban gyártják a spirált és Kisvárdán magát az autólámpákat. A régifajtákat Indiának (mint anno a Ladában volt) Böszörményben kísérleteznek most a HID lámpákkal is. A H4-et pl. budapesten gyártják a váci úti gyárban. Az EU által betiltott alacsonyabb hatásfokú hagyományos körte égőket úgy mentik át, hogy a körtébe a régi izzószál helyére egy halogén lámpát tesznek. Ezt az un G9 lámpát nyomják most ki a sorokon orba szájba, folyamatos 3 műszakban. A többi sor az döglődik. Elárulom, hogy a ktg csökkentés érdekében a GE is pl az üveget Kínából veszi. Meg még ki tudja mit. Nincs olyan hogy valami nem kínai.
Amúgy ugyanitt volt, hogy az egyik műszakban GE logóval jött le a vonalizzó, műszakváltáskor blisztercsere és TECSÓ gazdaságos emblémával jött ki ugyanaz a lámpa. Nem hittem a szememnek.
Erről ennyit, jóéjt!
Nekem is ugyanez volt a gondom a pótlámpákkal. Én 35W-os H3-akat vettem bele. Hosszasan keresgéltem mintaboltokban, míg a leg kézenfekvőbb helyen találtam is, autósboltban. Mondjuk 2 db volt összesen de épp elég. Bárdi autósbolt volt. Helyzetjelzőnek meg vettem egy 10w-os halogént, a BMW-k angel-eye -hoz valót.
De az nem Magyar. Egyszerűen hiányzik egy csomó hazai termék, ami régen jó volt.
Osram márkaboltok vannak. Valamivel jobb minőség, mint a kínai..
Tungsram bolt.... régi szép idők. A GE. lighting felvásárolta régen. Talán a nagykanizsai üzem még termel! Az EU. betiltotta a normál villanykörte gyártását, ezért jó sok ember ment a levesbe. Importálni persze lehet Ázsiából, Tök jó ha 1 hónapig világít. A régi körték meg 10 évig is elvoltak. Néha úgy utálom a brüsszeli bizottságot, mint a 6 napos szart. Főleg a cukoriparunk megsemmisítése miatt. Sose lesz európai egyesült államok.
2 db annyi, 1 készlet, 2 db.
Ha jól látom, 2200ft körül van darabja, és akár 3hetet is várhatunk rá.

most már kezdek belekeveredni, de valamelyik WEB boltban 1800ft ért láttam ugyanezt a típust és nem kell rá várni
Nem semmi.
Nincs, de ami a legszebb, még a Homashitában sincs H3-asban.
Vagy ha nincs kedved ebayezni: http://auto-motor.vatera.hu/sz...
Ez jó ötllet! Már keresem is !
Akkor hasznalj LED H3 lampat. Azok csak par wattot vesznek fel es orok eletuek fenyuk meg boven elegendo a 'spot' lapahoz.

http://www.ebay.com/itm/2x-H3-...
Köszönöm, nagyon kedves a felajánlásod, de azért körülnézek néhány szaküzletben.
Egy barátomtól kaptam 2db lámpát, de 55W izzóval van szerelve, és nem szeretném túlterhelni az elektromos rendszert.
Nem lesz nagy fényerő, de "menetfénynek" megfelel.
De ha nincs kuldok neked. Azon ne muljon.
Ebayre csak usd be. De pesten a tungsram boltba tuti van.
Köszönöm, remélem itthon is kapható, nem csak az USA-ban