Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettem észre a korai időt. Ma dolgoztam, ezért haza kellett jönni tegnap. Most nem úgy sikerült mint tavaly.
Későn olvastam! így aztán nem találkoztunk... Nagyon korai időpontot kaptunk,mindenki inkább a vízben áztatta magát.Na de majd talán jövőre este zenélhetünk! Amúgy nagyon jó bulik voltak.Ma már haza kellett jönnünk de 2 napig nyeltük a söröket
Vasárnap mi is lemegyünk a Zorall-ra.
Tehát a csapatból többen jönnek.
Szia Laci!
Ok, ha az időjárás megfelelő lesz megyünk,hogy melyik nap és hol találkozunk még megbeszéljük.
Remélem a csapatból még többen jönek!
Üdv. Mindenkinek.
Ahogy nézem a sörolimpián fellép a Karma. Akkor remélem találkozom Szaddival!
Hát őt persze hogy ismerem.
Nagyon jó fej. Régi motoros. A magyar autós, motoros őskorálól is tud mesélni.
En is a fejem fogtam eloszor mikor meglattam. De hat a munka az munka es a keres csak az hogy leheljek eletet a motorba. Eleg gany az egesz. Szomoru.
Tisztelt kispest30
Jómagam is meglátogatnám a szelídi tót, csak tavaly az a kemping annyira zsufolt volt, hogy a szomszédos kempingben volt csak emberi férőhely, pedig igazán nincs nagy helyigényem, Barcson láttátok.
Egyenlőre az időjárás a bizonytalan tényező, Sör van, zenebona van, strand kitűnő, mi kell még?
Asszem 3500 cakpak a jegyár de nem vagyok biztos benne, de kb. ekörül lehet.
Úgyhogy tervezem legurítani azt a 110 km-ert az 51-esen.
Meg van az vágva rendesen. A légszűrőházon eredendően csak egy kerek nyílás van, az egész tetejét levágták. Persze ettől még nem fog összecsuklani a váz, de nem túl egészséges. Az ülés tartó konzol is valami buhera, a villahíd környékéről már nem is beszélve.
Nem tudom mi volt a szándék,milyen stílust szerettek volna létrehozni, de inkább csak barbárkodásnak tűnik a dolog, konkrét elképzelés nélkül.
Tisztelt RC51
Olyan ronda, hogy már tetszik. A kormánya nagyon tuti, de így elöllábtartó nélkül még nem az igazi.
Pocsolyákat meg kerülgetni kell vele...
attól tartok, hogy az efféle sufnizás a teljesítmény/menetbiztonság rovására ment.
Egy kis darab, vízszintes lemez van kinyesve a légszűrőházból, sok stabilitást nem buknak vele. A szűrőtől egy kis ötszázas nem lesz erősebb. :)
Hát ilyen meggyengített hídvázzal nem egy életbiztosítás ez a gép...ráadásul - a szűrőkből ítélve - a motort meg megpróbálják izmosítani....
Bocsó Ferié a Füleki úton a motorosbolt és aktívan javít is motorokat.
Szegény 535-ös.
Mit akarnak belőle csinálni? Chopper azt látom. Mindent levágtak róla.
Most hoztak. Feladtak mert nem birtak vele. Nyomod az indito gombot es elalszik a muszerfalvilagitas. Jesszusom. Majd maglatom mit kezdek vele. Egyenlore csak a villamossagot kell rendbe tennem.
Azt a beteg mindenit!
Ki ismeri fel a tipust?
Hát a név ismerős, de most nem merném azt mondani, hogy ismerem.
A környéket jól ismerem. De motoros talin még nem voltam ott. Idén meg nézzük.
Igen nekem jó lesz a zsír is.
A Kihívások miatt pedig nem is a hátuljára kenem a fékbetétnek, ha nem a súrlódó felületre, és jó vastagon. No nehogy már kopjon! Hisz igen drága volt. S így a még drágább tárcsát sem koptatja.
Hiszen a hajókon sincs fék, mégis közlekednek velük.

Szorosapatakot úgy tervezzük, hogy csak ki nézünk Pénteken, Szombaton délután. Ott leszünk amíg jól esik, (s ha már bőrig áztunk) akkor haza gurulunk.
Sziasztok,

Ha valakinek sérült lenne a tükre:

Tükör 01

Tükör 2
Mi is menünk Szorosra a Sedós barátommal szombaton. ha megérkezünk lesz ott is sörolimpia meg tátrai tea .
Reggel indulnánk egy kis motorkázásra és dél körül , amikor a programok kezdődnek (és már nagyon szomjasak leszünk ) érkezünk. Zsocca Ti hogy tervezitek?
Zsocca nak jó lesz a zsír is. Szereti a kihívásokat
3x voltam Bátonyterenyén. Jó bulik voltak,de most sörolimpia lesz Balatonszemesen.