Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen.
Ha azt számolni kell, akkor rég baj van.
Én azért megszámolnám a kerekeit is....
Csak az önindtóra.
Szia Robin!
Te mint régi Drag -os kérdezem Tőled mire kell külön figyelni ezeknél vásárláskor?
Tudom,hogy midenre,de ha van olyan amire különösen.
Köszi.
Üdv.
Nekem se lesz egyszerű a csere mert először el kel adni a viragot és utánna előteremteni a pótlást a nagyobbhoz.

Óriási szerencse kell ahoz,hogy minden összejöjjön.
Szia Brumi!
Örülök az elhatározásodnak,gratulálni ha sikeres lesz,amit szívből kivánok.
Bizony a cserére az én szándékomat is erősen felcsigáztad,már többször neki futottam ,majd elmaradt,most újra megpróbálom.
Néztem több helyen van csere lehetőség.
Ehhez mit szósz?
A nagy Dragnál van olyan amire külön figyelni kell?
Ezt a többi KOLLÉGÁTÓL-is kérdezem.
Remélem most kitartóbb leszek és össze jön ,no meg a lóvé is.
Üdv .
Srácok!
Sajnos a Szelidi tavi találkozóra sajnos nem tudunk elmenni. Mivel nem tudnak szabit adni.
Pedig jó lett volna újra jót dumálni veletek.

De kárpótlásul kinéztük a
Karcagi Motoros találkozót. 2013 09 13-15.

https://www.facebook.com/event...

Előző években is nagyon jó volt.
Nagy élmény az éjszakai fürdőzés, egy motoros talin.
Ülsz a meleg gyógyvízben kezedben a söröd, feletted ragyognak a csillagok. Közben hallod, és látod is a rock koncertet. No és nem utolsó sorban a motoros haverokkal beszélgetsz.
Valakinek lenne kedve és lehetősége eljönni Karcagra?
Köszi a jókívánságokat. Remélem sikerül eladni a chopperkét mert az ára feltétlen szükséges a nagyobb cseréjéhez.
Én már elhatároztam a dolgot már csak sok szerencse kell.
Brumikám!

Csak gratulálni tudok az elhatározáshoz! Én most, a hosszú hétvégén voltam a klubbal egy Szlovénia-Ausztria túrán. Csodálatos guriga volt és mondanom se kell, hogy az összes Drag tökéletesen tette a dolgát. Nem fogod megbánni a cserét, és bár a Virago egy nagyon jó konstrukció, de az első pár nap után már el fogod felejteni......bocs mindenkitől, nem bántásnak szántam, egyszerűen csak ez van! A Drag más kategória...a két motor vezetése nyújtotta élményt össze sem lehet hasonlítani. Drukkolok Neked, hogy mielőbb egy kiváló csillag tulajdonosa légy!
Nagyon köszönöm a képeket. Máris lemegyek a motorhoz és megnézem hogyan működik.
Itt van a tűszelep.
Hát fogalmam sincs hogy a tűszelep jó e vagy sem. De azt nem értem hogy egy zárt rendszerből hogyan jut ki a benzin? A másik hogy a túlfolyó hol található?
A tüszelep jól működik?
Lehet nem zár el rendesen és a túlfolyon szivárog a benya.
Üdv. Tanácsot szeretnék kérni. Az első kerékhez közelebb eső karburátorban kicseréltem az úszóház tömítést, ugyanis elkezdett folyni a benzin. Egy hét használat után újból szivárog a benzin. Ki vettem a karburátort és a problémás karburátorhoz tartozó szívócsonk külső részén láttam egy pici repedést,de belül nem látszik semmi.Szívesen venném ha tudna valaki mondani valamit arról hogy mi lehet a gond.
Sajnos korábban. Le kellett pihiznem időben,mert 01-00kor csörgött az ébresztő.
Igen szerintem is jó választás lenne ,csak előtte el kell adni a kicsikét. De nagyon rendben van a gép és külsőre is szépen fel van öltöztetve , hátha hamar elviszik.
Hajrá! Az nekem is a szívem csücske lett volna..
Na, akkor ezért kerestünk hiába Thor-ral együtt...A Zorallon még ott voltál, vagy már korábban hazajöttél?
Yamaha xv 1100 drag-ra pályázom. Az már elég nagy és nem kellene többet cserélni .
Semmi különös csak régóta vágyom egy nagyobb vasra és ha megkapom érte amennyit gondolok váltanék egy 1100-re.
Csak nem Volusia?
Brumi, mi történt ?
Sziasztok!
Ha véletlenűl valakinek az ismerőse xv 535 keres , eladó az enyém típus váltás miatt.