Szia Robin!
Te mint régi Drag -os kérdezem Tőled mire kell külön figyelni ezeknél vásárláskor?
Tudom,hogy midenre,de ha van olyan amire különösen.
Köszi.
Üdv.
Szia Brumi!
Örülök az elhatározásodnak,gratulálni ha sikeres lesz,amit szívből kivánok.
Bizony a cserére az én szándékomat is erősen felcsigáztad,már többször neki futottam ,majd elmaradt,most újra megpróbálom.
Néztem több helyen van csere lehetőség.
Ehhez mit szósz?
A nagy Dragnál van olyan amire külön figyelni kell?
Ezt a többi KOLLÉGÁTÓL-is kérdezem.
Remélem most kitartóbb leszek és össze jön ,no meg a lóvé is.
Üdv .
Előző években is nagyon jó volt.
Nagy élmény az éjszakai fürdőzés, egy motoros talin.
Ülsz a meleg gyógyvízben kezedben a söröd, feletted ragyognak a csillagok. Közben hallod, és látod is a rock koncertet. No és nem utolsó sorban a motoros haverokkal beszélgetsz.
Valakinek lenne kedve és lehetősége eljönni Karcagra?
Köszi a jókívánságokat. Remélem sikerül eladni a chopperkét mert az ára feltétlen szükséges a nagyobb cseréjéhez.
Én már elhatároztam a dolgot már csak sok szerencse kell.
Csak gratulálni tudok az elhatározáshoz! Én most, a hosszú hétvégén voltam a klubbal egy Szlovénia-Ausztria túrán. Csodálatos guriga volt és mondanom se kell, hogy az összes Drag tökéletesen tette a dolgát. Nem fogod megbánni a cserét, és bár a Virago egy nagyon jó konstrukció, de az első pár nap után már el fogod felejteni......bocs mindenkitől, nem bántásnak szántam, egyszerűen csak ez van! A Drag más kategória...a két motor vezetése nyújtotta élményt össze sem lehet hasonlítani. Drukkolok Neked, hogy mielőbb egy kiváló csillag tulajdonosa légy!
Hát fogalmam sincs hogy a tűszelep jó e vagy sem. De azt nem értem hogy egy zárt rendszerből hogyan jut ki a benzin? A másik hogy a túlfolyó hol található?
Üdv. Tanácsot szeretnék kérni. Az első kerékhez közelebb eső karburátorban kicseréltem az úszóház tömítést, ugyanis elkezdett folyni a benzin. Egy hét használat után újból szivárog a benzin. Ki vettem a karburátort és a problémás karburátorhoz tartozó szívócsonk külső részén láttam egy pici repedést,de belül nem látszik semmi.Szívesen venném ha tudna valaki mondani valamit arról hogy mi lehet a gond.
Igen szerintem is jó választás lenne ,csak előtte el kell adni a kicsikét. De nagyon rendben van a gép és külsőre is szépen fel van öltöztetve , hátha hamar elviszik.
Te mint régi Drag -os kérdezem Tőled mire kell külön figyelni ezeknél vásárláskor?
Tudom,hogy midenre,de ha van olyan amire különösen.
Köszi.
Üdv.
Óriási szerencse kell ahoz,hogy minden összejöjjön.
Örülök az elhatározásodnak,gratulálni ha sikeres lesz,amit szívből kivánok.
Bizony a cserére az én szándékomat is erősen felcsigáztad,már többször neki futottam ,majd elmaradt,most újra megpróbálom.
Néztem több helyen van csere lehetőség.
Ehhez mit szósz?
A nagy Dragnál van olyan amire külön figyelni kell?
Ezt a többi KOLLÉGÁTÓL-is kérdezem.
Remélem most kitartóbb leszek és össze jön ,no meg a lóvé is.
Üdv .
Sajnos a Szelidi tavi találkozóra sajnos nem tudunk elmenni. Mivel nem tudnak szabit adni.
Pedig jó lett volna újra jót dumálni veletek.
De kárpótlásul kinéztük a
Karcagi Motoros találkozót. 2013 09 13-15.
https://www.facebook.com/event...
Előző években is nagyon jó volt.
Nagy élmény az éjszakai fürdőzés, egy motoros talin.
Ülsz a meleg gyógyvízben kezedben a söröd, feletted ragyognak a csillagok. Közben hallod, és látod is a rock koncertet. No és nem utolsó sorban a motoros haverokkal beszélgetsz.
Valakinek lenne kedve és lehetősége eljönni Karcagra?
Én már elhatároztam a dolgot már csak sok szerencse kell.
Csak gratulálni tudok az elhatározáshoz! Én most, a hosszú hétvégén voltam a klubbal egy Szlovénia-Ausztria túrán. Csodálatos guriga volt és mondanom se kell, hogy az összes Drag tökéletesen tette a dolgát. Nem fogod megbánni a cserét, és bár a Virago egy nagyon jó konstrukció, de az első pár nap után már el fogod felejteni......bocs mindenkitől, nem bántásnak szántam, egyszerűen csak ez van! A Drag más kategória...a két motor vezetése nyújtotta élményt össze sem lehet hasonlítani. Drukkolok Neked, hogy mielőbb egy kiváló csillag tulajdonosa légy!
Lehet nem zár el rendesen és a túlfolyon szivárog a benya.
Ha véletlenűl valakinek az ismerőse xv 535 keres , eladó az enyém típus váltás miatt.