Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénzért bármit el tudsz intézni ebben az országban.
Azért gondolom hogy még többet fognak kekeckedni a vizsgán ,mert minden engedély nélkül átépített jármű levizsgáztatása 250 000 ft
büntetést von maga után ./ha lebuknak / A műszakilag nem megfelelő jármű levizsgáztatása pedig 500 000 ft.
Szeptember 6-8-ig a Faaker See-re megyünk Ausztriába, európa egyik legnagyobb HD találkozójára. Eddig úgy néz ki, hogy hatodikán péntek reggel indulnánk, és 8. án vasárnap este jönnénk. Akit érdekel, jelezze.
http://www.hogeuropegallery.co...
Köszi Zsoccca!

Zsolti!

Anno többször is voltam Szorospatakon, jó bulik voltak.Szerintem most is jó lesz, csak az odavezető út szar nagyon. Bocsó Feri egyébként az egyik alapítója a north-nak...ót ismered, nem?
Mi is gondolkozunk a Szelidi tón.
Azon múlik, hogy kapok-e szabit vagy nem.

http://www.piratesfamilymc.hu/...
Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy egy 750-es vagy egy 1100-as virago telója, első kereke, illetve fékrendszere átszerelhető-e egy másik motorba?Nekem konkrétan egy 1.4-es Intruderbe kellene...gondolkoztam még 1100-as drag star-on is, de arra semmit sem találtam, megoldani meg lehet, mert találam már olyan eladó Intrudert, de nem tudom, hogy milyen alkatrészekből lett megcsinálva...valakinek valami vélemény?
Szia!

Igen , azt még akkor el is vitte innen valaki a fórumról valami 20 ezer jó forintért....sajnos fogalmam sincs, hogy honnan tudnál elérhető áron szerezni, azt hiszem, én is innen vettem, éppen csak véletlen akadtam rá, de sajna az 535-höz volt, nekem meg 250-es van, meg azóta egy intruder...
http://www.northpatrolmc.hu/Te...

A hétvégén erre a találkozóra készülünk.
Volt már itt valaki? Vagy most készül valaki közülünk?
Egyáltalán nem baj.
Ha tolod surlódik, egy picit. De ha mész vele akkor a tárcsa által keltett szél egy picit eltartja a betéteket.
Legalább is én így tudom.

Jó lett a hátsó táskád! Felírtuk mi is a tel számot. S lehet hogy rendelünk csak egy kicsit szélesebbet, hogy a sátrunk is bele férjen.
Brumi tudna ezekről a szabályokról mesélni.
Műszaki vizsgán szinte mindenbe belekötöttek. Bukócső és egyebek.
Egészen addig míg azt nem mondta, hogy oké akkor viszem máshová műszakiztatni. S lőn csoda egyből megfelelt úgy is a motor ahogy volt.
Nem érdekes egy kicsit?
Nem. Rézpaszta. Nem zsírozunk. Az a tárcsa felületére juthat és tönkre teheti a fékhatást.
Nagyon köszönöm a választ.
Ezek szerint csak a fékbetétek másik oldalát, ahol a dugattyúkkal érintkezik. ott kell egy picit bezsíroznom, és meg is szűnik a nyikorgás.
Nekem állandóan súrlódik a fékbetét a tárcsához, ha tolom a motort, hallani is. Ez baj? ha fel van emelve a motor, és megforgatom a kereket, sokáig forog, tehát ez a súrlódás nem akadályozza a gurulást.
Tomi!

Remélem, Blackiex-nek hiszel, ha már nekem nem akarsz....
Sziasztok Zemberek!
Mindenki szabin,vagy motorozik?nagy a csend a fórumon.
Jövő hétvégén 22 - 25 Szelidi Tó Motoros tali,jó lenne összehozni egy csapatot/Barcsi vagy Robinzon hoz hasonlót/ Vélemény?
Ez viszonylag egyforma távolságra van a többségnek.
Az idén már úgyis az egyik utólsó lehetőség.
Aki már volt az előzőkön mondjon véleményt, meg arról is ,hogy kinek jó,vagy nem.Az időjárás jó nak igérkezik.
Fuck the rules! :)
Szabályok? Ebben az országban? Arra mondják rá, hogy nem felel meg, amire akarják. :)
Ezt sajnos nem lehet tisztességesen leírni a jog nyelvén. Túl sok a változó és túl kevés a hozzáértő eber odafent.
Úgy tudom ,bekeményítettek az átépítésekkel kapcsolatban .
Jó lenne megismerni pontosan a szabályokat ,nehogy meglepetés érjen valakit .
Meg a többi rajz...
Ami nincs lerajzolva, az egy 800 mm-es cső, amire a füleket kell hegeszteni. A füleknél fogva kell felcsavarozni a blokkra.
De van. Készíttetni kell. Itt vannak a rajzok.
Szia! Lehet, hogy későn írok, de a 750-hez új, vagy használt előretolt lábtartót keresek. e-Bay -on 100.000.-től már lehetne rendelni, de nem akarom elhinni, hogy nincs olcsóbb megoldás. Kérdés: meg van még a Tiéd amit régen hirdettél? Ha nincs és netán van valami ötleted, hogy hol lehetne venni, vagy csináltatni azt megköszönném. Kösz.
Ezt a fajtát tényleg sehogy máshogy.
A nyikorgás nem a betét kopórétegéből jön.

http://www.youtube.com/watch?v...

13:10-től nézd figyelmesen.