Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Ha a nap süti én sem látom a képet, Az ellenző azért valamit javít a helyzeten.Viszont 120-nál hallom hogy mond valamit ekkor elveszem a gázt 90-100-ra a következő beszólást már értem is és aszerint cselekszem.Részletek itt:http://demandy.hu/index.php/mo... Ez nem barlangvasút!Itt megy az út.
No akkor jó hogy írtam neki. Akkor most emberére akadt.
Csak válaszoljon a Genyó. Majd megfingatom de rendesen.

Nem akarok két 535-öst. Csak gondoltam, ha valódi a Km adat, akkor lecserélem az enyémre. Én már jóval több Km-nél járok.
Nekem elvileg aránylag szegény a keverékem. Mivel most hogy már hűvösebb az idő így néha motorfék esetén durrant. Egész nyáron egyet sem durrantott.
S még most is szívató nélkül indul. Sőt szívatót csak mínuszokban kell használnom. Akkor viszont tilos gázt adnom. Csak ha már pöfögött vagy fél percet. Különben leáll.
Az Oké
De én befelé tekergettem amikor dúsítani akartam, és így szűnt meg a durrogás.
Veszel eg virágo-t meg ezt: EFI

KI
Most látom az adatlapod, a lakhelyed igencsak nem Pest és Győrből útba sem esik :(
KI
Mi ott leszünk.
Van, aki ilyenbe belemegy? Nem hiszem el..
KI
Hali,
Te pesti vagy? Holnap, ha jó idő lesz, megyünk a Harley-hoz Budaörsre, szívesen megnézném élőben is a táskádat.
Egyébként most azt tervezem, ha tényleg ilyen jó az ár, hogy csináltatok oldaltáskákat is, hogy egyforma legyen a szín, a textúra és a dizájn, aztán eladom a régi táskákat.
KI
Igen ez egyértelműen lenyulásnak készűl. Aki 535-öt akar az keressen engem.
Yamaha Virago typusok

Eszerint 2001...
KI
Lehet,igazad van nekem is 2002 rémlik.
Meg aztán a 2003 is kicsit gázos. Úgy tudom akkor már nem gyártották az 535öst.
Üdv
Ugye jól gondolom hogy a defektjavitó spének lötyögnie kellene a flakonban?
Úgy rémlik amikor megvettem lötyögött most kivettem a táskából hiába rázogatom semmi.
Ott atrükk,hogy küld el a pénzt előre és a szállítási költséget és ha nem vagy megelégedve a mocival akkor az eladó vissza ad mindent! Ha.. Ha...
árul egy 1100-est is. Ha 535 kell itt az enyém.
Hallod Zsoccca! Ez ugyanaz a buzderka akivel Brumeszkosz vívott. Tudod a Viktoriánus sufni,meg az Angliát idéző dús legelő! Csak Brumi barátunk nem vette a lapot. Felejtsd el a rákba. Különben is, még egy 535öst akarsz?
Bizony hogy azt jelenti, amióta felújítottam a karbit hidegben nem indul ám be szívató nélkül.
Ha hidegben tenné ugyanezt, mondjuk egy 8-10 fokos reggelen, akkor mondhatnád, hogy elég dús :)
Köszi!
Egyébként azt hiszem, elég "dús" vagyok most is, legalábbis arra következtetek abból, hogy a nagy melegek idején szivató nélkül is beindult kis gázfröccsel.
Vagy ez még nem jelenti ezt?
Kezdek kedvet kapni ehhez az üveggyertyához, ahogy olvasgatlak benneteket. Tud valaki eladót?
Ezért jó az üveggyertya. Nem tippre állítasz.
Hát akkor ez érdekes. Mivel tavasszal motorféknél durant. S elkezdtem befelé tekergetni, félfordulatonként. Aztán egyszer csak megszűnt a durranás. S csak két tizeddel emelkedett a fogyasztása. Aztán tankolásonként kifelé tekertem félfordulásonként. Egészen addig amíg, néha nagyon hosszú motorfék esetén durrant egyet egyet.
Aztán Barcson megnéztük üveg gyertyával, s kiderült, hogy jó. Csak a kettes hengernél kellet egy felet dúsítani.

De akkor ha kifelé tekerve dúsítunk, és befelé szegényítünk, akkor fogalmam sincs, hogy akkor most mit csináltam.
Nem, ott is kifelé tekerve dúsul.
Ezek szerint az 535-ösnél meg pont fordítva van?
Igen
2003-ban már szerintem nem gyártották. De a kilométer is nagyon kevés. Mondjuk a kipufogó könyök egyáltalán nincs elszíneződve.
Én 26000 Km-el vettem az enyémet. A kipufogó könyéknek alig volt színe. Most közel 50 000 km van benne. S elég színes már a könyék.