Skacok!
Most cseréltem első fékbetétet is.
Az ajánlásokból kiindulva organikusat vettem. Vagy mi a bigyósat.
S az a problémám, hogy kegyetlenül nyikorog. Mintha fém a fémmel érintkezne.
Nem lesz ebből baj? Nem fogja megcsócsálni a drága féktárcsámat?
Úgy emlékszem olyan 3,5-4 ezer körül volt az árra.
Szerintem Robin arra gondolt, hogy a kipufogó véged nem alkalmas a körbe furkálásra.
Az enyémet egy picit körbe furkáltuk, és így pont jó lett. Megszűnt a villany motor efektus. Most rendes motor hangja van. De nem túl hangos.
Ma olajcsere során a szűrőházban lévő papír tömítés (aminél a középen lévő karikát 4 fülecske tartja) két ágát elszakítottam véletlenül. a középen lévő karikát a másik két fül szépen tartja. Ennek a 4 fülnek van valami funkciója, vagy csak tartja a középen lévő karikát?
Nekem is az volt az első hogy kiheréltem a kipufogót . Mivel nem volt olyan spéci fúróm mint a videón látható ,ezért egyszerűen körbefurkáltuk ,és keskeny éles hidegvágóval kivágtuk . Közvetlenül a dob fala mellett kell fúrni .
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik ,vizsga előtt egy egy stucnit dugok a kipufogóba . Két bazi nagy 6-os saválló drótból hajtott zégergyűrű tartja a helyükön őket ,nehogy szégyenszemre vizsga közben kiköpje . Lefojtja a motort annyira ,hogy nem bántja a vizsgabiztos fülét .
hello mindenekinek! olyan kérdésem lenne hogy. egy yamaha virago 535 gyári kipufogó hangját hogyan lehet erősebbé "dögösebbé" tenni. aki jártas a témában kérem segítsen.
Körbe van merevítve, alul egy nagyon erős rétegelt lemez tartja. 4 db. csatos hevedert ad hozzá, amivel fel lehet erősíteni a motorra, de én nem ezekkel, hanem átmenő csavarokkal tettem fel a konzolomra.
A szélek bőrszalaggal vannak fonva, nagyon szép szerintem. Azt mondta, hogy nem kell fosni, hogy ha megázik. Ez fóliázott bőr, de azért nem árt rendszeresen méhviasszal átkenni.
Debrecenben egy bácsi gyártotta, telszámot később adok, most nem tudok. 25 ezer volt az alap, a két boldalzseb + 1500/db. úgyhogy így postávasl együtt 30 körül volt. Nagyon igényes, 3 mm-es marhabőrből van, szinte nem is kellett várni rá. 50 cm hossz, 25 magas, kb 29 "mély".
Nekem nagy kellett, mert sokat túrázom, viszonylag nagy távolságokra.
Most cseréltem első fékbetétet is.
Az ajánlásokból kiindulva organikusat vettem. Vagy mi a bigyósat.
S az a problémám, hogy kegyetlenül nyikorog. Mintha fém a fémmel érintkezne.
Nem lesz ebből baj? Nem fogja megcsócsálni a drága féktárcsámat?
Úgy emlékszem olyan 3,5-4 ezer körül volt az árra.