Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok!
Most cseréltem első fékbetétet is.
Az ajánlásokból kiindulva organikusat vettem. Vagy mi a bigyósat.
S az a problémám, hogy kegyetlenül nyikorog. Mintha fém a fémmel érintkezne.
Nem lesz ebből baj? Nem fogja megcsócsálni a drága féktárcsámat?
Úgy emlékszem olyan 3,5-4 ezer körül volt az árra.
Szerintem Robin arra gondolt, hogy a kipufogó véged nem alkalmas a körbe furkálásra.
Az enyémet egy picit körbe furkáltuk, és így pont jó lett. Megszűnt a villany motor efektus. Most rendes motor hangja van. De nem túl hangos.
Köszönöm, az ötlet kiváló...hiába no a tarjániak tudják a tutit
Cserével
Sziasztok
Volna valakinek ötlete , hogy az én kipufimat , hogyan lehetne hangolni? (a felh.profil képben látható )
Hali skacok... :) Ki csináltatott, új kulcsot a vashoz mostanában? :) Csak, mert akkor fateromhoz volt szerencséje. ^^
Sziasztok.

Ma olajcsere során a szűrőházban lévő papír tömítés (aminél a középen lévő karikát 4 fülecske tartja) két ágát elszakítottam véletlenül. a középen lévő karikát a másik két fül szépen tartja. Ennek a 4 fülnek van valami funkciója, vagy csak tartja a középen lévő karikát?
Nekem is az volt az első hogy kiheréltem a kipufogót . Mivel nem volt olyan spéci fúróm mint a videón látható ,ezért egyszerűen körbefurkáltuk ,és keskeny éles hidegvágóval kivágtuk . Közvetlenül a dob fala mellett kell fúrni .
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik ,vizsga előtt egy egy stucnit dugok a kipufogóba . Két bazi nagy 6-os saválló drótból hajtott zégergyűrű tartja a helyükön őket ,nehogy szégyenszemre vizsga közben kiköpje . Lefojtja a motort annyira ,hogy nem bántja a vizsgabiztos fülét .
Hali,
Feltettem egy eladó bukócsövet 535-höz. Vadiúj, vsz más kivitelű Viragohoz is jó lehet.
Üdv
Érintetlen (nem kiherélt) gyári kipufogód van?
hello mindenekinek! olyan kérdésem lenne hogy. egy yamaha virago 535 gyári kipufogó hangját hogyan lehet erősebbé "dögösebbé" tenni. aki jártas a témában kérem segítsen.
Köszi
Igen.
Üdv
Ugye a tömlős kerékre felszerelhető a tömlő nélküli külső tömlővel?
www.nagyvas.hu

Bp XI Törökugrató u 1
Sziasztok! Nem tudtok vmi helyet Pesten, ahol polcról lehet kapni (tehát nem rendelésre, 2 hét alatt) teló szimeringet?
Szia Zoli!

Köszönöm az infót. Megkeresem a fickót én is.

Üdv.: Gábor.
Körbe van merevítve, alul egy nagyon erős rétegelt lemez tartja. 4 db. csatos hevedert ad hozzá, amivel fel lehet erősíteni a motorra, de én nem ezekkel, hanem átmenő csavarokkal tettem fel a konzolomra.

A szélek bőrszalaggal vannak fonva, nagyon szép szerintem. Azt mondta, hogy nem kell fosni, hogy ha megázik. Ez fóliázott bőr, de azért nem árt rendszeresen méhviasszal átkenni.
Szia Zoli!

Köszönöm szépen az információt. A belseje milyen a táskának? Van benne merevítő is:

Széles utat: Gábor.
Üdv
Köszi az infót, pont azt a lécezéses dolgot akartam elkerülni.
Olyan állványom nincs amivel meg tudnám csinálni és igy meg minden útban van.
A táska készítője: Kolozsvári István

30/616-7637

Üdv. Zoli
Szia!

Köszönöm a válaszodat. Ha meg lesz a telefonszám, kérlek írd meg nekem.

Széles utat. :Gábor
Szia Gábor!

Debrecenben egy bácsi gyártotta, telszámot később adok, most nem tudok. 25 ezer volt az alap, a két boldalzseb + 1500/db. úgyhogy így postávasl együtt 30 körül volt. Nagyon igényes, 3 mm-es marhabőrből van, szinte nem is kellett várni rá. 50 cm hossz, 25 magas, kb 29 "mély".
Nekem nagy kellett, mert sokat túrázom, viszonylag nagy távolságokra.

Üdv. Zoli
Szia!

Sép. Mekkora az ürtartalma? Mennyibe került? Ki gyártotta? Én is szeretnék a dragomra majd gyártatni. Előre is köszönöm.

Széles utat. Gábor.