Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért fekete-fehérek a képek.
Kalmi!

Szép, de én úgy látom mintha más színe lenne a sárvédőnek és a tanknak
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.
Szereztem egy ilyet. Debrecenben gyárttattam.
Szerintem nincs kozepen. Talan egy motornal se. A tengely 2 oladalan vannak jelzesek es azt kell azonosra allitani. Ezutan meg ha mindig nem vagy biztos a dologban akkor a hatso kerekhez illesztessz egy nagyon egyenes valamit ami az elso kerek melle er. A hatso gumi szelessegebol kivonod az elsoet majd osztod 2-vel es az lesz a hezag az elso gumi es a lec vagy zartszelveny kozott.
Üdv Fijjug
Fogós kérdés (legalább is nekem) :)
Az XV250 hátsókereke pont középen van a lengővillában?
Nem tudom eldönteni, hogy a felnit a lengővillához mérve és középre állítva egyenesbe fog-e futni a kerék.
Köszi! Jó lenne letiltani,hogy a geci ne tudja használni a készüléket. Bár a fiam is egy barom amiért el tudták lopni tőle. Telefonja akkor lesz legközelebb ha vesz magának.
Itthon nincs, mert kidobtam a papírjait. Megkérdezem fateromat, hátha a céges számlán rajta van az imei, de nem hiszem. Ezt a kört azért még lefutom.
Szia kalmi! A teló papírjait nem találtad meg? Gondolom hívtál volna ha meg lenne! Egyébként jól néz ki a tank. A kipuf is.
Tetszetős!
Szervusztok !
Méter x méteres kendőt hol lehet kapni ? Lehetőleg nem horror áron .
Volt egy kis átépítés a hétvégén! :)
http://youtu.be/Z8w3-W9fdOY
Semmiképpen nem térek át. Tavaly a kempingbe érkezéskor az volt az első kérdésünk a rendezőkhöz,hogy részt vehetnek e vbk-sok a sörolimpián? Rövid tanakodás után úgy döntöttek, hogy kellünk mi is! A pénzünknek azért nincs borszaga.
Tisztelt lori007
Igazi katasztrófa a szezon kellős közepén a lerombolt motorod. Azt nem írtad meg, hogy volt -e rendőri helyszínelés, mert ha nem, kevés esélyed van veszteség nélkül kijönni az esetből.
Azt írod, hogy sérültél a csuklódon, meg a lábadon, meg a sisakod is koppant a kövön, de akármilyen látható vagy felszínesnek ítélt karcolásod is van az első dolog mentőt hívni!
(Szerencsére az utasodnak sem esett komoly baja) Látleletet még mindig vetethetsz néhány napon belül.
De az okozó biztosítójának KÖTELEZŐ megtéríteni a ruhádon lévő lehorzsolódást is, meg a motorod helyreállításának költségét is.
Azt, hogy Szatmárnémetiben mennyire lassú az ügyek intézése, azt nem tudom, de minálunk több mint egy év múlva kaptam meg a biztosítótól a kártérítést / nekem néhány éve volt csúnyább motoros borulásom hasonló balf@sz női autós miatt.
Tisztelt Katana750
Szerintem furán fogod magad érezni a vb.k. fogyasztóként a sörolimpián. /vagy átmenetileg áttérsz?
Annyira hihetetlen, hogy álló helyzetből addig tol az autójával amíg el nem borulsz?
Mit mondott az agyoniskolázott, hogy nem vett észre egy motort az autója orrában?!
Köszönöm mindenkinek az együttérzést! A motort használható állapotba helyeztük, a bal oldali kormányütközö eltört és ezért a kormány behorpasztotta a tankot, holnap dobok pár képet aztan biztos kiokoskodjuk a megoldást, addig is a motoromnak a szinkódját amiután letudnám festetni a tankot meg a az első sárvédot hol talalom? tudnátok segiteni? köszönöm
Jó lenne, de hétköznap nem megy. A Zorall sörolimpiára viszont benevezek a 20. előtti hétvégén. Balatonszemes.
Na, mi 6-an 17-én megyünk. 3 napra.

Viszont jövő hét végén Tokajban találkozó!

Oda több százan münk!
Hali srácok! :) Jövőhét 8-án, tehát csütörtökön reggel 8kor indulunk és körbe mocizzuk a Balatont. Eddig 4en leszünk a Barátaim meg Én. Esetleg innen van kedve valakinek jönni?
Nem árulom el a poént. Majd a Brum. ha emlékszik egyáltalán!
Köszönöm!
Köszönöm a hozzászólásod és a jó kívánságokat!Az Angol nyelvűt már leszedtem,nem valami jó minőségben a képek nagyon sötétek,de azért lehet ismerkedni a vassal!
Gratula a vasadhoz, meg a visszatéréshez is. Sok balesetmentes km-t hozzá! Magyar nyelvűről még nemigen hallottunk sztem. A virago.ro oldalról tudsz szervizkönyvet letölteni, angol nyelvűt.
A Brumi metszőollóról? Valami kertbarát szakkörben voltatok, amikor nem figyeltünk rátok?