Vegyél fel msnre és lehet, ha te tudsz nekem sedíteni akkor én is...
Mivel vannak némi feltételeim az idommal kapcsolatban, de 1 db karcmentes fekete fényes/mat fekete színű gyári új idomom van. Jó a 2003-tól gyártottakra ami a tied is mert az elvileg 2004-ben gyártották. Részletek, képek: MSN-en (cím adatlapon megtalálod.. )
Hát akármilyen a motor egyszer el kell menni megnézni, mert kitudja milyen, ez a kék soha nincs 12le, hiszen full gyári az előző tuningolt az már használhatóbb, bár a tuningról is megvan a magam véleménye, ezeket a motorokat nem arra tervezték, hogy így mennyenek nem beszálve arról, hogy milyen anyagokból van megcsinálva a váz heggesztések is elég igénytetelenek, szóval igazából nem ér meg ennyit, ha veszel egy ilyet akkor arra nagyon vigyázni kell.
Szóval ha sebességre mész akkor inkább vegyél 125-öset.
Azt nem tudom milyet érdemes,az attól függ hogy neked mi számít jobban, sebesség fogyasztás stb.......A 4T- nek kicsi a fogyasztása nem olyan szervizigényes, de lassabb, a 2T annak a fogyasztása nagyobb szervizigényesebb, de jobban megy, én ilyen kisköbcentiseknél pl.:125ccm 2T vennék.
Sziasztok!
A motoromon egy gianelli sportkipufogó van amivel 7500 és 9000 között nem megy ezután feltettem a gyárit és jó lett.A motorba most volt hengercsere egy nikasilos henger lett rá rakva de gyári teljesítményű, a főfuvóka 120-as a karbi is gyári a benzincsavar full bevan tekerve a karbin és amikor kijjebb tekerem akkor még rosszabb, ebből következtetek arra, hogy nem kap elég benzint.Szerintetek mekkora fuvókát kellene rá raknom, hogy jólegyen?
http://www.youtube.com/watch?v...
Az enyémen is ilyen van csak a dob karbon bevonatos, hőálló,amugy a videó nem adja vissza jól a hangját neki, sztem nagyon durva a hangja ezzel ahhoz képest hogy 50-es.
Hello!
A gyorsulása elég jó(50ccm nem kell csodákat várni) az enyémen egy gianelli sportkipufogó van azzal nagyon komoly hangja van a gyárihoz képest, olyan mint egy 125-ösé és jobban is megy vele.
Szeretném megkérdezni azoktól akiknek yamaha tzr 50-esük van hogy milyen a vezethetősége, gyorsulása, stb. valamint milyen tuningkipufogók vannak rá ami mélyíti a hangját és pl 125-ös hangot csinál?
Mivel vannak némi feltételeim az idommal kapcsolatban, de 1 db karcmentes fekete fényes/mat fekete színű gyári új idomom van. Jó a 2003-tól gyártottakra ami a tied is mert az elvileg 2004-ben gyártották. Részletek, képek: MSN-en (cím adatlapon megtalálod.. )