Mekkorárol, mekkorára furták?
Állítittak a karbin is? (en próbálj állítani) alapjárat legyen 1800-on.
nekem nem szorult meg had ne mondjam, hogy a Roil Goldnak köszönhetően mert így igaz, de valami nálam is kezdődött tavaly, mert a henger fala és a dugó is egymást karcolták és a motor teljesítménye jelentősen visszaesett, és ette a gyertyát. A gyári nekem 40.3-ról, és 40.5-re fúrták.
Nem álítottam rajta semmit. Nagyon melegedet, de az normális mert össze kell kopniuk..
A benzinbe tegyél olajat bejáratáskor az erősen javasolt.
Neked mennyi km után volt ez a felfúrás?
Ugrókódos motorriasztó
- 2 db ugrókódos távirányítóval
- ELEKTRONIKUS DŐLÉS EMELÉS ÉRZÉKELŐVEL.
Motorriasztóknál a lehető legjobb védelem,mert megjegyzi azt az állapotot ahogyan a motort letámasztottuk és az abból való már 1.5 fokos szögelmozdulást is érzékeli.
- Szirénával egybeépített lapos és vízmentes kivitel
- MOTOR AKKUMULÁTOR TAKARÉKOS ÜZEMMÓD
24 órával a bekapcsolás után a LED villogási sebessége a felére csökken,48 óra elteltével az 1/4-ére.
96 órás történésmentes (ki vagy bekapcsolás,riasztás) idő után a riasztó alvás módba kapcsol,ilyenkor ritkábban vesz mintát az emelés érzékelő és a vevő panel is,ezáltal sokkal kisebb lesz a riasztó áramfelvétele,ami a motor kis akkuját kíméli lehetővé téve a hosszabb távú bekapcsolva hagyást is.
- Ülés felnyitás érzékelő bemenet
Ha a motornak van rakodó tér megvilágító lámpája akkor annak a kapcsolója is ráköthető és nyitáskor riaszt.
- 1 áramkörös índításblokkolással
- indítási kísérletre is riaszt
- indexvillogtatás
- villogó LED
- pánik riasztás
- Távirányítóval rablásgátlás is indítható
- motorkereső funkció
- PIN kódos vészkikapcsolás,ha lemerülne az elem a távirányítóban
- Távirányító elem lemerülésére is figyelmeztet a riasztó kikapcsolásakor.
- szerviz üzemmód (valet mód)
- riasztási memória
Röviden ennyi Ja és jól is müködik
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem!
A motor most lett felfúrva, mert megszorult a henger és 4 napig gond nélkül alacsony fordulattal kímélősen mentem vele és ma reggel beindult, de utána lefullad a motor 10-20 mp múlva! :/
Utána be sem akar indulni csak jóval később, de akkor megint ezt csinálja...
Mi lehet a gond! A miskolci gyári szervizt is kerüljétek én már megbántam hogy bevittem oda! :S
érdekes hogy a szalonok ilyen gány munkát végeznek.
Csak nem a yamaha City követte el? Mert oda senki ne menjen...
nem ezért...
Egyéb sok más komolyabb problémák voltak velük, nem csak nekem...
Motorra riasztót csakis sajátkészítésűt tennék persze jelzőlámpát nem, mert így nagyobb a kisértés, hogy nem védett és könyebben bepróbálkozik. és mekkora meglepi mikor megszólal:D . Amit én magam ismerek, hogy mire jelez be.. pl. szög elmozdulástól bármely irányba, kezdve a higanykapcsolóval... kormánynak apró megmozdítása....és még sorolhatnám. (és persze olyat szólna, hogy 2 km-en belül mindenki meghalja... lehet észreveszi ekkor valaki, hogy valaki olyan babrálja kinek nem kéne :D
A felfogtó csavarod az a fényes hatszögletű belsejű sem eredeti, mert ide a gyári ami volna az "+" hornyú csavarhúzó való. Kb 1.2 cm-es fejjel. (és feketített csavar) de jobb ez ide mert így nem mindenki piszkálja az idomot,hogy benzint csapoljon, aki arra jár, és van nála egy "+" csavarhúzó. Viszont ömmagában a csavarhúzóval nem érne el sokat, ha a benzincsap gombot nem tudha kitekerni... (szal így neked 1 szerszzám elég. a Gyári megoldásra meg 2 féle kéne.
Benzincsap elforgató rögzítőcsavarja az gyári nálad.
Muti a riasztódat....
beszéljünk MSN-en..(vagy email)
Nagyon köszönöm a segítséget , és bocsi hogy csak most írok de most van időm..:)
Nem tom szerintem ez egy led a benzincsap mellet de aztán lehet hogy nem az néha vannak nagyon idióta gondolataim..
De inkább mutatom a képet ..:):)
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/49419/yamaha-tzr-50
Amúgy eladó a kis gépem :) Nincs már rá szükségem sajna :S
Annyi baja van hogy a hengerfej-ben kiment a gyertya menete amit írtam az előző kommentárba de az ki lesz cserélve..
Amúgy teljesen korrekt motor ! 100%-os Conti Twist hátsó gumi !
Az árából tudok engedni amennyiben komolyan érdekel !
Valakinek nincs egy Am6-os hengerfeje TZR-re ?:S
Enyémbe kiment a gyertya helyén a menet és kifúj :S
Sűrgősen kellene ! Használt is jó !
Hajdú-Bihar :)
Sziasztok az lenne, a kérdésem hogy a motornak attól lehet e valami baja, hogy magasabb hőértékű gyertyát használok? pl. dugattyú besül, kiolvad, stb....
Állítittak a karbin is? (en próbálj állítani) alapjárat legyen 1800-on.
nekem nem szorult meg had ne mondjam, hogy a Roil Goldnak köszönhetően mert így igaz, de valami nálam is kezdődött tavaly, mert a henger fala és a dugó is egymást karcolták és a motor teljesítménye jelentősen visszaesett, és ette a gyertyát. A gyári nekem 40.3-ról, és 40.5-re fúrták.
Nem álítottam rajta semmit. Nagyon melegedet, de az normális mert össze kell kopniuk..
A benzinbe tegyél olajat bejáratáskor az erősen javasolt.
Neked mennyi km után volt ez a felfúrás?