Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vok csepeli, de msnen beszéltünk már amúgy van egy jedlikes srác piros fehér 08as tzrrel rajtad kívül
mert ha igen akk fura mert nem nagyon láttam az enyimen kívül másik tzr-t :D
az vagy?
tipikus csepeli . . .
hello hát nekem én budapesti vagyok :D de akadt egy kis problem hogy még nincs meg a jogsi :P xD úgyhogy majd 2-3 hét mulva csak de mehetünk .
én mennék majd 2-3 hét múlva, pesten lakom. Előtte írok mindenképp
Áh :S akkor m1 én Debrecen
tármokon lakom pontos helyszinszerint de legtöbször pest közelébe vagyok
budapest de én valami környéki városba szivesen kimegyek
Hova valósi vagy?
tomi.1111@hotmail.com
én szivesen motoroznék valakivel akinek tzr 50 ese van ha valakinek kedve lenne motorozgatni az irjon
nekem a váltó keményebb szerintem minnt kellen de azt nem tudom hogy a váltó olaj is még van benne de nem tudom hogy mijen tipusu olaj van benne szerintetek a deklinél kell megmnézni az olaj szintet vagy valahol máshol és tudtok valami tanácsot adni hogy mijen olaj kéne bele tipus szerint
Egyet értek,nekem nincs sport kipu de a szart is ki hajtom az enyémböl.Ahhoz nem kell jobb hang,hogy 12-ezret forogjon.Bocs már csak 11,5-ezret.Nem az uristenek sem akart 12ezret.Kopik a sebeséget pedig ezzel ami benne van csak erösen saccolni lehet.Az enyém 95-öt ment a kocsim órája szerint.
nem, sportkiput az tesz rá aki azt akarja hogy kevésbé legyen herélt hígfosás hangja... :D
de én mindig azt mondom h picit drágábbakat is nézd meg, van oka h nem adja el olcsón vki, alkudni meg mindig lehet 10-20ezret azokból és javításra elég valószínű h nem kell számolni semmit, olcsóbbaknál lehetséges és akkor ugyan ott vagy. Persze mindenki másképp vásárol, átlagember legolcsóbbra lecsap.
néztem azt én is, jó ár, de gyanús h sportkipu meg 4000valahány km... ki tudja lehet igaz meg kell nézni. De sportkiput szerintem az tesz aki hajtja a gépet mint állat :D szerintem..
ha megnézed.. hallgasd meg mennyire csörög
Sziasztok!

2005-ös 300e-ért?Jó ár?
köszi, legközelebbi alkalommal kipróbáljuk, aztán megírom :)
Hello " tzres" nekem is volt ilyen gondom a tzr-el de nekem elég volt ha félreálltam ottvolt a napon 20-30 percet és utána iszonyú volt beindítani. Én szerintem tudom mi a hiba , az lehet hogy a benzin tankba a benzin nagyon felforrósodik és úgy már nem akar begyulladni olyan könnyen. legjobb az ha félszivató önindító + adsz neki kis gázt. " ez csak a saját takasztalat"
gyári óra szerint mondom
Vegyél fel msn-re (/vagy emil... Reg. adatoknál megtalálod).
Ha a hátsó rugós taggal bármi gond van, Kárászyék csinálnak helyette újjat neked profik és olcsón 1 év garival és masszív. Ritkán vagyok munkákkal megelégedve, de ez kiváló lett amit nekem csináltak. A keménységet beállítani 2x kellett szétszedni, amit természetesen általam kipróbálás útján állítottak be. Az egész JELENTŐSEN olcsóbban gyorsabban (délelött mentem, és zárásra teljesen készen lett) megvolt, mint egy eredeti gyárit venni ami egy rakás fos, ha új, ha használt az mindegy.
gyári km óra szerint mondod a sebességeket? am elég zavaró h többet mutat az óra
am 65-70et mondom utazónak. Nekem 70nél vmivel több mint 7000-t forog 6.ban