Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háhá így mér érthető:D én is így járattam a volt motorommal (aprilia rs 50) és járatás végére nagyon lomha volt majdcsaknem darabokra szedtük a gépet és mikor semmi más nem lehetett a végére jutott a kipu hát és igen ki lett égetve és utánna nagyon pöpec volt :D
Sportkipufogó nem tud tönkremenni tudtom szerint ..
Szerintem karbit kell belőni , nagyobb fúvóka ilyesmi.
Aztán ha az se jo akkor már dugulás a kipuba karbiba iesmi ..
Ez csak egy Tipp én se nagyon vágom annyira témát..
Sziasztok!
Már korábban irtam, hogy ilyen prolémám van a motorral, hogy 7500 és 9000 között nem megy egyszerűen erőtlen ez főként nagyob fokozatba jellemző.Nekem egy gianelli sportkipu van rajta, de felraktam a gyárit azzal meg normálisan megy.Ha a karbin állítok akk job lesz vagy tönkrement a sportmkipum vagy valami lerakódás lehet benne bejáratéás miatt mivelekkor nem volt nagyon forgatva?
Valaki pls mondja meg hogy mi a baja.
Már nem kell a fogaskerék mert közbe már jó lett a motorom és igymár nincs rá szükségem.
De attól még a gianelli nem jó vagy nem tom mi a baja.
Igen elsö lánckerékröl beszéltem de van újban is 5000ft.-ért elsö sárvédö nincs
hmm ok köszi, de nekem nincs meg a gyári
Meglett a motor hibája.Amint láttam neked is gianelli kipufogód van, mint nekem is.Annyit csináltam levettem a gianellit és felraktam a gyárit és jó lett.
most lánckerék "habár elég egy értelmű de azért rákérdezek" vagy első sárvédő?
igen van 3000ft+posta
Hello!
Engem 2009-es tzr-re érdekelne gyári 11-es első lánckerék, ilyened van?
ami csak 11-es, elnéztem
hello nem tud valaki egy első sárvédőt ?! 2003-tól gyártott tzr-re
Kipucoltam a karbit de nem lett jobb tőle a motor meg beszéltem szerelőmmel és ő azt mondta hogy rakjam rá a gyári 12-es fogaskereket és majd ettől jobb lesz de egy kicsit lassabb is.
Bármiben áztatás és fujkálás után a főzés még igen gisztustalan cuccokat szokott kioldani a karbikból.
Az ultrahangozás meg pláne.
Pedig a kompresszor hatásos tud lenni, volt rá példa hogy olyan furatot is kipucolt amiről nem is látszott hogy van.
Sziasztok!
Az a kérdésem ti hogyan szoktatok pucolni tzr-en karburátort csak kompresszorral, mert olyat is hallottam hogy nitrohigítóval is szokták csak szerintem az szétmarja az uszot mert ugye az műanyag meg olyat is láttam hogy kifőzték?
Valaki pls irja meg hogyan lehet a leghatásosabban kipucolnim, mert sztem kompresszorral nem lehet olyan jól mert tale van csomó furattal.
Hibátlan sérülés mentes Hivj telón és megbeszéljük az eladó cuccok közt az adatlapomon megtalálod a teló számot
állapota milyen? és Debrecenen belül hol vehető át?:D
Nem vittem mert nem jött haza a szerelő olaszból :( így nem tudom mikor csináljuk meg, remélem minél hamarabb
helló nekem is van párban hibátlanok 4000ft/pár
Igen meg van 5000ft
hello!

sötét plexi megvan még?
kb ilyen