Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok nagy segítségre lenne szükségem!
Nos megállt alattam a tzr, be vittük szervízbe (yamaha kalmár szeged)
és azt mondták hogy vagy egy luk a dugón, állításuk szerint azért mert NGK BR10ES gyertya volt benne, mert h nagyobb mint az ajánlott gyári.Szerintetek ez igaz lehet vagy csak valamit elkókányoltak és erre ráfogják?
Van esetleg balos első lábtartó? Ha van akkor mi lenne az ára postával együtt?
mi baja van a km órádnak?
Gyere MSN-re...(folyt köv.)
Sziasztok ojan problemam lenne h belefojik a valtoolajomba a hutoviz es kinyomja a motor lihegon a kis csovon ez attol lehet hogy elszalt a viz pumpa tomitesem?

HELP PLS
valaki meg tudja mondani a hátsó rugóstag méreteit? most akarok csináltatni egyet és kellene hozzá a tengelytáv meg szélső ill belső pontok mérete
szia laci, majd gyere msn-re :)
de én sajnos nem értek annyira hozzá..
Sziasztok!

Ismételten egy kis segítség kellene!

Rátetem a motorra a 19-es dellorto karbit, 90-es főfúvókát tettem bele, cseréltem 100-as ra is, de nem igazán gyorsul magas fordulaton(pirosba szinte bele sem bir pörögni 6-odikban) ha vissza veszem egy nagyon kicsit a gázt, akkor mintha még pörögne egy kicsit.

Előzőleg is TZR-em volt, 73,5 ös top hengerrel, leo v6 kipuval és egy 21 es karbival, melyben 84 es főfúvóka volt.
Az mintha power lett volna benne 8 ezertől megindult.
De ez nem igazán érezhető.

Valami ötlet javaslat, hogy kcisi a 19-es karbi, vagy a fúvóka...a tű helyzetét is álítottam már most a legfelsőn van, volt legalul is, a különbség csak annyi hogy jobban kipörög most üresben(felül van).

Ébn csak ahhoz viszonyitom ami tavaj volt, ugyan az a hengerem, kipum,csak 19 es a karbi, de a teljesitmény nincs ott.

köszi a segtiségeteket!

ha valami infóra szükség lenne még akjkor irjatok!
Karcagon a Kóráz előtti körforgalom melett :D Motorosbolt :D Énis onnan rendeltem :D
Ahoz sajna nincs cuccom!A müszerfal meg csakis kompletten eladó
szia
ok köszi és nem tudod külön csak a km orát adni mert a többi jó?
ja és nekem tzr 125-ösöm van és nincs arra neked idomod?eladó? vagy valakinek?
Nekem van komplett müszerfalam 2005 évj. 20 000ft
email: apriliamotorok@freemail.hu tel:06 70 459-6036 Debrecenbe vagyok.
Igen itt már érdeklődtem, de sajnos nem találtam! :/
Látom debreceni vagy.
Elérhetőséget tudsz adni?
E mail ilyesmi?
Hello mindenkinek van 2 eladó TOP főtengelyem 1 hosszú és 1 rövid löketű Jó állapotúak ha valakinek kellene.Ide írjatok jeneigyula@citromail.hu
Nekem van hozzá teleszkóp száram 10 000ft/db de párba szeretném eladni elsö féknyereg betétekkel 8000ft
jóaz úgyis elégeti a motor :D de az új flakon arany színű ha minden igaz.. és akkor dátumot se kéne nézni
Sziasztok!

Van olcsón Castrol olaj, akit érdekel. Tegnap vettem belőle 2 flakonnal és bár eléggé le volt satírozva a dátum rajta, annyit ki tudtam venni, hogy 2010. 11. hóban gyártották és 5 évig őrzi meg szavidejét, így bőven elfogy addig.
Csávó azt állítja újak és tud belőle szerezni, ha kell még. Nem tettem még bele a motorba, de hamarosan beletöltöm és meglátjuk, hogy tényleg az van e benne, ami kéne hogy legyen.
Sziszatok.

Valakinek van esetleg TZR 50 teleszkópszára?
Sajnos nekem az egyik hajlott..
Valamint úszonyerges felfogatás?

Imi
Sziasztok!
2004-es TZR-hez szeretnék díszítő elemet venni ami a hátsó ülés mögött található. Szerintem kapaszkodóként is funkcionál!
Akinek van eladó vagy tudja honnan tudnék beszerezni írjon!

Előre is köszi!
engem is érdekelnének a lánckerekek ki mekkorával használja a gépet?
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nézegettem első lánckerekeket 15ös fogszámmal, és EZT találtam. Szerintetek ez jó 08'as TZR-re és ha nem akk linkelnétek olyat ami jó?
Előre is köszi!
Eladó egyedi tervezésű Yamaha Tzr 50-es sport motor. Áttétel mosósítás: 47/12, fogaskerek osztásával meg egyező lánc(428HV)O-gyűrűsre cserélve. Fogaskereke kemény krómózva. A váz homokszóra fémtisztára. Festése műanyag pórszórt, kamrámban hőkezelt. Krómózotatott alkatrészek: hátsó lengővilla, oldalt sztender, kormányvég súllyók, sebesség vától/rudazat, fékpedál, hátsó lábatartó elemek, kipufogó hővédőlemez, féktárcsák valamit a motoron található csavarok 90%-a maradék 10% eloxált fekete. Políroztatott alkatrészek: kuplung/fékkar, lábtartók, hátsó utas kapaszkodó, első/hátsó felni külső éle. Karbón desing hátsó villogók. Egyedi hőkamrás fényezés, a képek magukért beszélnek. A motor a legmagasabb minőségi normáknak megfelelő kenőanyagokkal feltöltve(castrol power 1 racing 4T/2T). Mióta a motor elkészült 10km-ert futott. 2011-es szezonra felkészítve. Betegség miatt eladó!
Évjárat:2008/11 ; Futott km:2.742 km
Ár: 499.000Ft
Érd: tel:+3620/3-259-234 , e-mail/msn: n.gaben01@hotmail.com
Sziasztok,

Motoros találkozó a Spuri-Sulinál 2011. május 15-én (vasárnap)
10 órakor , a Duna Plazai tanpályáról indulunk. Gyertek minél többen!