Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem valaki nem tud valamilyen hengerszettet a motorra lehetőleg a gyárival megegyező teljesítményűt vagy valamivel erősebbet vagy megéri nagyobbat rakni rá, így jobban kijövök vele, ekkor a többi alkatrészt is cserélnem kell pl.főtengely, ha van valakinek vmi tippje légyszi írjon.
Ha van valakinek vmilyen gyáritól eltérő teljesítményű az legyen szíves irja le mi a véleménye róla.
Előre is köszönöm.
Okés köszönöm ^^
Árakkal, akkor is néz kötül mindenfelé hogy postával hogyan jársz jobban és a rugó kinél mennyi. A többi matek...
rugót borítékban eklüldve is kb. 400ft max. ... magyar posta és ajánlottan... +"levélszekrényben nem kézbesíthető" 10 Ft felárért
Tudok neked adni vadi újat 15000ft vagy bontottat 10 000ft.-ért
Szerintem nem a motorral van baj hanem a kipuffogódba lerakódott az olaj koxal vegyesen és azért nem bir kiforogni.
szia, nekem pont tegnap csinálta ezt, nézd meg hogy a műszerfalban a kábelek rendesen csatlakoznak-e, mert nekem pl ez volt a hibája, remélem nekedis
Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy a fordulatszám mérő mutatója ugrál, mint a babettákon szokott? Mert videókon nem ugrál senkinek se. Mi okozhatja ezt?
Ki volt tegnap Berettyóújfaluba Lidl parkolóba szürke/ fekete TZR-rel?
Hát csak tudod azért akarok itt a környéken találni mert olcsóbban meg úszom mint pl győrből kéne le hozni egy kis rugót és a szállítási költség meg 1300-1600ft
ezért ne onnan vegyél...ott van pl: eBay,robogotuning.hu,robogoalkatresz.hu és stb. és ott ugyanolyan minőségű cuccokat kapsz,sőt...
Ja és kösz a részletes infót :D
Yamahásoknál minden drága!
Kuplung kiemelő rugó:
AM6 -os blokhoz tzr50 '03-tól (5WX5)
rendelési azonosítókód: 90508-20846
megnevezés: SPRING, TORSION
Szügséges darabszám 1.
YAMAHA kereskedés üzletekből. árat tőlük kérjél.
fognak is adni... Garantálom, csak lehet soknak tűnik majd. ne lepődj meg.
Sziasztok! Hol tudnák egy ilyen rugót szerezni? (2-es ábra a képen)
Vegyél bele BR10ES-t!
Nekem az van benne, és tökéletesen működik! A fúvókám nem tudom mekkora, mert még nem szedtem szét a karbimat. Szerintem vegyél bele 10-es gyertyát, és utána fúvókázz. A kipufogó nekem is V6.
Sok szerencsét!
Segítsetek plz!
Találtam 90 ccm-es hengert Simonini 90 cc a becses neve de egyszerűen sehol nem találok a neten róla infót hogy mégis hol lehet beszerezni...Bár nem nagyon kötődöm hozzá tehát ha valakinek van akármilyen 90-es hengere,vagy tudja hol lehet beszerezni az legyen szíves szóljon
Azért fehér, mert leolvadáshatáron van, túl kicsi a hatos.
Hali!
TZR-re van 90 ccm-es henger?
Ha pontosan akarod beállítani akkor két századdal lehet lépkedni fúvókával. Általános beállításnál ötössével. A tíz az túl sok.
Egy Gianelli sportkipufogó van rajta
Hello gyári vagy tuningos?De valószínű egyszerű az oka elkopott a dugó és a gyűrű ezért egy dugó gyűrű csere orvosolhatja a problémát!
Sziasztok!
Az a gondom a motorommal hogy az utóbbi időben egy kicsit gyengébb lett, mert a partokon egy kicsit nehezebben megy fel, mint eddig és nem pörög ki rendesen4.5.6.-ba, tehát kb. 9900-10000-ig, de azelött 11500-ig simán ment.Alsóbb fokozatba kipörög 11500-12000-ig.A gyertyákat azokat szépen kisüti őz barnára ebből gondolom, hogy magával a motorral nincs gond.
Légyszives ha van vmi ötletetek akkor írjatok, hogy mi lehet a gondja.
Szia már elkelt,de nem én vettem meg.