Ha még rajta van a motoron vagy van nagyobb jobb felbontású tisztán kivehető képed, hogy milyen vonal meddig tart, illetve feliratok, akkor bármelyik autó matricás készítő, reklám matricás képes előállítani az eredeti mintára. Ha saját terveid alapján kell matrica amit te magad rajzoltál meg vektor programmal, akkor tervezés díj nélkül olcsóbban készítik el a matricákat.
IGEN, ha fékfolyadékra gondolsz, mert sokan még szakszervizesek is tévesen használják, hogy fékolaj, mikor nem sok olaj tartalom van. Helyesen fékfolyadék.
Az első féknek a kormányon jobb oldalt egy kis fekete doboz (felül két + csavar amit, ha kicsavarsz tudsz feltölteni DOT4-es folyadékkal) és elöl van egy szintjelző ablaka is. Egy merev cső is megy le az első fékhez.
Hátul pedig a váznál az ülés alatt a motorolaj tartályból kivezető cső alatt egy kis átlátszó tartály egy csavarral van felfogatva a vázra. Egy fekete kerek kupakkal van lezárva ahol a DOT4-es folyadékot cserélheted/feltöltheted.
Kizárólag csak olyan folyadékot használj amit már korábban is. Nem jó ha keverve van mással. Inkább cseréld le ha nem vagy biztos mi van benne jelenleg, ha utána akarsz tölteni. (légteleníteni kell a fékrendszert, különben ha levegős nem lesz jó a féked.)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja hol lehet olcson matricát venni vagy csináltatni mert a mult nyáron sikerült vele kicsit elcsusznom.A motorom 2009-es évjáratú piros fehér fekete színü, az adatlapomon van rola kép, a bal oldali nagyobb idom sérült meg.
Előre is köszi.
Olaj rendelés előtt állunk (gábor22 és én), aki pesti és szeretne castrol power 1 racinget rendelni velünk írjon. Egy karton esetén 2500ftért kapjuk!
(vagy ha van olcsóbb azt írjátok meg) :)
szia, szerintem castrol power 1 racinget vegyél, az kb 3000, de van egy ismerősöm aki olajjal foglalkozik és azt mondta ha többet viszek 2500ér hozza, ha pesti vagy akkor jó de ha nem, posta drága
Sziasztok!
Yamaha tzr 50 vásárlása előtt állok és találtam egy szépet a közelben, már meg is néztem, ám a hátsó fék abszolút nem működik és a km/h jelző sem. A fék jobban aggaszt.
A tulaj azt mondja levegős a rendszer, de szerintem a fékmunkahenger hibája sem kizárt.
Az lenne a kérdésem hogy másnál volt e ilyen hiba, vagy mennyiért tudnék beszerezni egy hátsó fékmunkahengert?
Sziasztok ! Tudnátok mondani valami boltot ahol tudnék rendelni a Tzrbe fékbetétet? Köszi
Hát mit mondjak ma büszke voltam a kis Tzr-re !
Bent városba 600 as Gixxer es csávó visszanézett rám köszönt..
Haza fele jövet fél úton 250-es Ninjás csávó köszönt
Pár km-et lerobogóztam de eddig senki se köszönt nekem...
Tisztára jól esett
Az első féknek a kormányon jobb oldalt egy kis fekete doboz (felül két + csavar amit, ha kicsavarsz tudsz feltölteni DOT4-es folyadékkal) és elöl van egy szintjelző ablaka is. Egy merev cső is megy le az első fékhez.
Hátul pedig a váznál az ülés alatt a motorolaj tartályból kivezető cső alatt egy kis átlátszó tartály egy csavarral van felfogatva a vázra. Egy fekete kerek kupakkal van lezárva ahol a DOT4-es folyadékot cserélheted/feltöltheted.
Kizárólag csak olyan folyadékot használj amit már korábban is. Nem jó ha keverve van mással. Inkább cseréld le ha nem vagy biztos mi van benne jelenleg, ha utána akarsz tölteni. (légteleníteni kell a fékrendszert, különben ha levegős nem lesz jó a féked.)
Az lenne a kérdésem, hogy egy 2004-es TZR 50-esen az első-hátsó fékolaj tartály külön van?
Üdv.: csizi89
Azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja hol lehet olcson matricát venni vagy csináltatni mert a mult nyáron sikerült vele kicsit elcsusznom.A motorom 2009-es évjáratú piros fehér fekete színü, az adatlapomon van rola kép, a bal oldali nagyobb idom sérült meg.
Előre is köszi.
(vagy ha van olcsóbb azt írjátok meg) :)
Márpedig a gyári megoldásba nincs....
Nincs valakinek elfekvőben egy jó állapotú Dellorto 19-es karbija, mert érdekelne!
köszi!
Megbeszélhetnénk akkor egy helyet és időt olajvételre, mert érdekelne 2 liter. Budán lakom, de Pesten dolgozom napközben. 70/931-4877
Használ valaki Putoline olajat? Kinek mi vált be, mert lassan kiürül a tartály és vennék fullszintetikus, JASO FD-s olajat max. 3000-ért.
Tuji
tuji@chello.hu
km jeladóért hogy kérsz ilyen sokat? 18 az új garival... tiedről nem tudni h müxik v sem
Yamaha tzr 50 vásárlása előtt állok és találtam egy szépet a közelben, már meg is néztem, ám a hátsó fék abszolút nem működik és a km/h jelző sem. A fék jobban aggaszt.
A tulaj azt mondja levegős a rendszer, de szerintem a fékmunkahenger hibája sem kizárt.
Az lenne a kérdésem hogy másnál volt e ilyen hiba, vagy mennyiért tudnék beszerezni egy hátsó fékmunkahengert?
ma furcsa dolgot tapasztaltam. Valahogy elkezdett ciripelni a kis tzr-t.
Valaki nem tudja hogy mi lehet a baja? (ha kell videó megoldható)
Hát mit mondjak ma büszke voltam a kis Tzr-re !
Bent városba 600 as Gixxer es csávó visszanézett rám köszönt..
Haza fele jövet fél úton 250-es Ninjás csávó köszönt
Pár km-et lerobogóztam de eddig senki se köszönt nekem...
Tisztára jól esett