leveszed a tankot, és alatta van az elektronika.
kihúzod a gumiból, és van rajt egy MORIC felirat.
az O betű közepét 3-as fúróval kifúrod, majd szilózd be ,hogy
be ne ázzon.Ennyi.Én már kettőt is csináltam.
Eladó egy Minarelli AM motorblokk. Én Aprilia rx ből bonottam ki. Dellorto karbival, hengerrel, rezóval és egy új dugóval amit még nem tettem bele a blokkba. Sajnos gyujtást nem tudok adni deHívj vagy írj megeggyezünk. olcsón 20000 ft
nagy1122@freemail.hu
0620/9564824
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó rugókészítőt Győr vagy max.budapest környékén ahol tudnának nekem csinálni egy új erősebb első teleszkóp főrugóstagot? Elküldeném nekik az eredetit és egy kb 1mm-rel vastagabbat szeretnék csináltatni.
Cagiva Mito 125 /1991/
Tökéletes motorikus és esztétikai állapotban költségmentesen várja új gazdáját.
2010 nyarán lett felújítva (dugó, hajtókar, össz. csapágy, szimmering, új power elektronika) Új gumik, jó fékek. Műszakis 2012.10 ig. A1-es jogosítvánnyal vezethető. Gyönyörű megjelenés. Végsebessége: 160 km/h
Az ár irányár (lehet alkudni) : 275.000 Ft
Hello! megválnék deltaboxos TDR 125-ömtől alkatrészenként, renegteg akár más motorra is használható alkatrésszel, akár testvér tipusaihoz (Pl. TZR, DT stb. )
Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com
hát elvileg 21essel jobban kéne hogy menjen vagyis nem is jobban hanem ha keveset kap 16ossal nem fog menni normálisan de nekem is tökéletesen megy a 16al...21el annyi volt hogy alacsony tartományba erősebbnek éreztem de semmivel sem volt nekem jobb...de nekem gyári a kipu is...próbáld meg elősszr így ha nem jó akkor is max 19et tegyél ráá....használtat...neten lestem elégjó tunngokat amikkel stuntolnk azokon is 17.5 van és elég jók:) ennyit tudtam neked segíteni
kihúzod a gumiból, és van rajt egy MORIC felirat.
az O betű közepét 3-as fúróval kifúrod, majd szilózd be ,hogy
be ne ázzon.Ennyi.Én már kettőt is csináltam.
Felvettelek msn-re lenne pár kérdésem még .
így 7ezer ft-ba tudok adni az önindítót
Olyan kérdésem lenne hogy önindítót kábellel mennyiért adod ?
am6-hoz
nagy1122@freemail.hu
0620/9564824
http://www.kepesmotor.hu/motor...
orozoli2002@yahoo.com-címre írj vagy hívj a 30-435-1769-es számon
Nem tud valaki egy jó rugókészítőt Győr vagy max.budapest környékén ahol tudnának nekem csinálni egy új erősebb első teleszkóp főrugóstagot? Elküldeném nekik az eredetit és egy kb 1mm-rel vastagabbat szeretnék csináltatni.
Tökéletes motorikus és esztétikai állapotban költségmentesen várja új gazdáját.
2010 nyarán lett felújítva (dugó, hajtókar, össz. csapágy, szimmering, új power elektronika) Új gumik, jó fékek. Műszakis 2012.10 ig. A1-es jogosítvánnyal vezethető. Gyönyörű megjelenés. Végsebessége: 160 km/h
Az ár irányár (lehet alkudni) : 275.000 Ft
További képek az adatlapomon a fotógalériámban :)
Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com
ezzel is sokat segitettél!
ha lesz majd valami fejlemény, és átalakítás, akkor irok!
helló