Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még annyit elfelejtettem, hogy a 16 os karbival nem fog úgy menni a motor nagyobb fúvókával,mint a 21-essel vagy elhanyagolható?
köszi
Szia!

Köszi a tájékoztatást!

Megofadom a tanácsod, csak hengert cserélek , és fúvókát.

Volt már ilyen összeállitásban tzr-em, 21 es karbival 9 litert nyelt be...annyi hogy jól ment:)

akkor marad a gyár cuccal, úgy sem fogom hajtani.

Üdv!
lacc
az enyémen malossi replika henger van és minden gyári igaz a kuplungot menet közbe ha megyek vele és jobban húzom a gázt elcsúsztatja de lehet rugót cserélni benne..nekem a gyári karbi van kicsit jobb légszűrővel tettem rá 21est is csak többet fogyasztott de 2x annyit minimum....kipu sajna nincs rajta még...de szerintem nyugottan hadj egyenlőre mindet gyárilag vegyél rá vmi jó légszűrőt kicist nagyobb fúvóka aztán kész ha meg szétveri a főtengelyt akkor elég cserélni de lehet hogy csak 2év mulva lessz..:)
van 1 tuning robogóm abba is gyári a főtengely és tökéletes 3éve:)
GYári gépbe (nem átalakított) Yamaha által gyertya ajánlott:
"NGK BR9ES". Ettől nem érdemes eltérni. Télen-nyáron jó kell legyen hozzá.
Ha mégis valami nem jó, akkor gyertyahézag, vagy más gond van a géppel. Valahol megszorul a henger és túlmelegszik ilyenkor gyilkolja a gyertyát rendesen és a szokásos teljesítmény is kevesebb, illetve lassabb a gép) vagy egyéb beálítások kellenek.
Ha más gyertyát raktok bele ne is csodálkozzatok, ha nem úgy megy a gép ahogy annak mennie kéne.
Sziasztok!

Egy kis segitséget kérnék.

Egy új Top Trophy hengert szeretnék rakni a motorra, melyben eddig 17000km van. A főtengely, kuplung ... tökéletes állapotban vannak.
Érdemes lenne főtengelyt, vagy hajtókart cserélni, vagy elbirja a gyári?

és a 16 os gyári porlasztó fúfókázása elég lenne neki, vagy egy nagyobb elkelne rá?

a kipu adott leo vince v6

köszi a tanácsokat!
orozoli2002@yaoo.com

e-mailban a többit
Hello!

Én küldöm is érte a pénzt, csak annyi érdekelne, hogy rendesen működik e? kipróbáltad, vagy csak eladod ,mint alaktrész, és nem tudni milyen. Mert ha jó, mondasz egy lehetőséget, és megy is az ára
aki előbb adja a zsét azé
Jelenleg ennyi van, mi érdekelt volna?
Rendben majd lefotózom és rakok fel róla képeket
képet tudnál felrakni
Rendszám táblatartó 10 000ft oldalidom alja 10 000ft/db jobbos felsö 20 000ft
Csak jobbos felsö oldalidomom van az alja mindkét oldali meg van
hello mennyi lenne a két oldalidom és a rendszámtarto a tzr-hez?
a képen látható dolgokon kívül esetleg van még valami?
Hello!

Engem is érdekelne a jeladó!

Ha tökéletes, és mér is, (mert az enyém behalt a szokásos 00 ra)

akkor vevő vagyok rá:)
km jeladó 5ezer ft
sárvédőm nincsen
Üdv!
TZR-hez km. óra jeladó még megvan van? Ára?
És a gömbölyű RS sárvédő mennyi? Vagy ha van TZR-é akkor annak az ára érdekelne!
Előre is köszi!
Eladó Gömb RS hiányosan, AM6 blokkal 100ezer ft

ugyanitt Yamaha TZR és Aprilia Futura cuccok

orozoli2002@yahoo.com

0630-4351769
Üdv.
A motoron most 14/60-as áttétel van. És így 96-ot megy a 60kg-ommal. Jelentene-e az valamit végre, ha lecserélném 12/47-re? Csak azért mert 3km/h-ért nem cserélem le.
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
Egy pár márka amitből tudok hozni
Polini,Malossi,Top,DR,Metrakit,Yasuni,Stage6,Koso,
Tudok még motoros ruhát,sisak,kesztyű,kabát,stb Igény szerint képet is tudok küldeni
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Akinek van TZR-re(2003- ) első sárvédője kérem írjon!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziasztok!Eladó a Yamaha yzf-r 125-ös mocim!Az árból lehet mértékkel alkudni!Ha érdekel akkor hívj!
Sziasztok!
Eladó lett motorom!Yamaha TZR 50
Ha érdekel valakit itt a link:http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Na valaki tud segíteni nekem a villa szimeringezésében..előre i köszi
helló