Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ezeket adom vele
És akkor abban benne van a kerék tengelye, a villa tengelye, villa, kerék meg a fék tartó konzol?
Posta költség 1690ft
Az Postában sokk lenne!
Debrecenben vagyok
háátt azért nekem nem valami biztató dolog belefurkálni az elektronikába....
ár megegyezés szerint
Mi lenne az ára egy TZR(2005) gyári első féktárcsájával megegyező darab? 280-as átmérőjű. Köszi előre is.
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
És merre laksz? Mert akkor lehet el menék érte!
Én is féltem az elsőnél, de sikerült.Teljesen fúrd át.
Hátsó villa 5000ft kerék 10 000ft
ez tuti jó? :O
Helló érdekelne hogy a hátsó villa meg a kerék milyen árban lenne?
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft

ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft

önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
Már elkelt!
Hello érdeklödnék h mg van meg ez a kipufogo? Csere nem érdekell?
Voltunk a motorkiállításon...RS50 990ezer...de akciós, 1099,000-ról volt leárazva... és ez komoly
ha ő az arany áron, akkor a YAMAHA a gyémánt árban adja a cuccokat a motorhoz, amiről még tudni lehet, hogy ninőségben messze ál az árátől, egy fos minden terméke minőségben. És mindezt méregdrágán... hát nem hiszem, hogy alkatrészeket olyan sokat eladnának... de motorokat se nagyon. 900 E egy tzr-ért? ááááááááá, ha így folytatják csődbemennek.
Rendben majd küldök át képeket
dobnál fel képet róluk /motoregerek@citromail.hu/
Alja 10 000ft a felsö oldalidom 20 000ft
jobb oldali idom kellene mindkettő.
Két alsó idom van meg meg a jobb oldali oldalidom valamint tankidom tank alatti két fekete müanyag!Mire lenne szükséged?
Hello Sanyi megvannak még az idomok? Az sem baj ha javitani kell öket , csak már itt a joidő.